Прах за пране и омекотители / тема 2

• 117 732
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Хайда да му кажем и минусите на Софтлан. Макар че съдържанието е хубаво, опаковката е много лоша. Капачката е малка и неудобна и се пука. Ето, например, имам две резервни бутилки Софтлан и на двете капачката се пукна над резбата (това, което се навива на бутилката се отдели от останалата част) и сега трябва да ги ползвам спешно.

Иначе, за информация, в Гърция и Франция е под името Soupline и има много приятни южноевропейски аромати. Синият (води се Мистрал) е същият като синия немски (Windfrisch); лилавият (лавандула) отговаря на немския Traumfrisch, но ароматът е по-приятен, по мое мнение; в Гърция има Суплин зелена ябълка, който поне от шишето мирише много хубаво.

# 436
Гес,  за да се пука капачката е много стара опаковка. Добре, че не се е пресякъл.
В Италия също е Soupline. Интересното там е, че имат продукт Soflan/ без t/, който е за деликатни, за вълна и за черни. И ароматите от познатите ви омекотители ги повтарят.

# 437
Днес установих,че пералнята дърпа омекотителя в началото.Вие как процедирате-дебнете кога ще дойде до програмата за омекотяване ли,или има друга хитринка?Интересно,че с едно и също кол-во омекотител всеки различно силно се усеща омекотителя newsm78

# 438
Гес,  за да се пука капачката е много стара опаковка. Добре, че не се е пресякъл.
Не би трябвало да е стара. Есента си го поръчах от Германия, а те купуват от супермаркета и го пращат, така че трябва всичко да е прясно. Най-вероятно съм я стегнала малко по-силно, но все пак не е много добре направена.

И ароматите от познатите ви омекотители ги повтарят.
Но в разреден вариант.

Днес установих,че пералнята дърпа омекотителя в началото.Вие как процедирате-дебнете кога ще дойде до програмата за омекотяване ли,или има друга хитринка?Интересно,че с едно и също кол-во омекотител всеки различно силно се усеща омекотителя newsm78
Слагам праха и омекотителя в началото. Нищо не дебна. Взима си омекотителя при последното плакнене. Да не се е разместил сифона на отделението за омекотител или да се е повредил електромагнитният вентил.

# 439
какво значи "разреден вариант" Simple Smile
Онова е ароматизатор-омекотител. Това е препарат за пране на специални и мирише доста силно/за мен, дет не обичам миризмите натрапни/.
Истината е, че не знам какъв остатъчен аромат имат. Душих ги в един магазин, не съм прал и не мога да съм категоричен.

# 440
Моя е грашката. Помислих, че говориш за омекотителите, а ти имаш предвид, че Софлан повтаря аромата на омекотителите. Чак сега схванах, като ги видях.

# 441
Ха, точно тез. Аз ги видях по литър за 16 дози.

# 442
ДЕДО,искам да те питам за един гел ''спее'', в немско ,пуснали са в светло синя опаковка и пише за деликатни цветни,нещо като корала ,да ли е хубав да си го купя ? дадох завка за жълт софтлан да го пробвам.

# 443
Шпее е третата по "хубост" марка на Хенкел. Коментирали сме го тук. Това е Ост-марка, която Хенкел наложи, за да експлоатира носталгията в провинциите на бившото ГДР. До преди две години бе универсален продукт, после започнаха и цветно, и различни аромати, сега и деликатни. Не са лоши продуктите, но не са и нещо особено. Ако ще го сравняваш с Корал  - по-добре недей Grinning

# 444
ами ще си карам с  персила, а за малко разнообразие вземам и корал рядко,омавинаги син,заради божествения аромат,лека нощ .

# 445
  • Paris
За цветно пране какво ще препоръчате? За бяло, за черно, омекотител-открих различни предложения. Благодаря!

# 446
Искам да попитам някой ползвал ли е гръцкия омекотител "Риф". Неотдавна си купих от Метро прах за пране Есекс и към него вървеше бонус 3 литра омекотител "Риф"? Има ли доволни от него? И защо на етикета пише, че този продукт не е за разпространение в Гърция? Какво трябва да означава това? Трябва ли да се притеснявам?  newsm78

# 447
И защо на етикета пише, че този продукт не е за разпространение в Гърция? Какво трябва да означава това? Трябва ли да се притеснявам?  newsm78

Преди 3-4 години производителят на Есекс, Риф, Рол, Роли, Форте, Ава и т.н. Ролко Бианил продаде марките си на Проктър и Гембъл. Тоест вече правата върху марката в Гърция не са на Ролко, но това не стои така с други държави. Продуктите в България са произведени в Гърция за балканските държави и се дистрибутират от Беит, но не могат да се продават в Гърция от Ролко.
Есекс в Гърция вче отговаря като на на немския Даш.

# 448
И защо на етикета пише, че този продукт не е за разпространение в Гърция? Какво трябва да означава това? Трябва ли да се притеснявам?  newsm78

Преди 3-4 години производителят на Есекс, Риф, Рол, Роли, Форте, Ава и т.н. Ролко Бианил продаде марките си на Проктър и Гембъл. Тоест вече правата върху марката в Гърция не са на Ролко, но това не стои така с други държави. Продуктите в България са произведени в Гърция за балканските държави и се дистрибутират от Беит, но не могат да се продават в Гърция от Ролко.
Есекс в Гърция вче отговаря като на на немския Даш.

Благодаря за разяснението! Пък аз си помислих, че някой се опитва да ми прави атентат...  Joy и че иска да ми продаде нещо, дето не е хубаво да го ползвам.

# 449
  • При децата ми
Шпее е третата по "хубост" марка на Хенкел. Коментирали сме го тук. Това е Ост-марка, която Хенкел наложи, за да експлоатира носталгията в провинциите на бившото ГДР. До преди две години бе универсален продукт, после започнаха и цветно, и различни аромати, сега и деликатни. Не са лоши продуктите, но не са и нещо особено. Ако ще го сравняваш с Корал  - по-добре недей Grinning
Тъѝ, като харесвам марката "Хенкел", бих искала да знам кои са другите две марки на Хенкел за които става въпрос?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт