Прах за пране и омекотители / тема 2

• 117 883
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Ей, Sourcherry, много си оката. Наистина го пише в едно кръгло като печат, но кой да го види.  Hug

# 662
Добро утро Simple Smile
Искам да попитам за Surcare, какво ви е мнението?
В момента пера с Персил сензитив, слагам по половин капачка и пак ми остава по дрехите и пералнята ми мухлясва,  омекотител не ползвам. Искам да пера с бебешки прах, дрехите не са особено замърсени, нааканите се перат на ръка преди пералня. Благодаря.

# 663
  • на село
Момичета , напоследък пробвам всякакви топ препарати и Диксан от Гърция и Ариел от Германия ,но не съм доволна - чорапите и бельото са захабени , елементарни петна ми остават.Вчера с познати коментирахме ,че може да е от пералнята.Вие какво мислите ,иначе пералнята е Candy ,10 годишна е .Просто не знам ,всичко ли трябва да обработвам предварително с продукти за петна? Thinking

# 664
Защо не й направиш една профилактика на бабичката?
Вероятно е задръстена от тиня и наноси и затова да не пере добре.

# 665
  • на село
ами пусках я без пране на 90 градуса на най-дългата програма .Друго какво мога да направя?

# 666
Пускаш я с половин доза прах за бяло, на 90 градуса, празна. Центрофугата да е на най-ниските обороти.
Друг вариант е да купиш специален препарат за почистване  на перални и да я пуснеш с него.

# 667

Аз ползвам тази течна прах за пране от Германия и съм много доволна от нея,а и ухае прекрасно
Ползвам и още една течна пак от Германия,но в момента не разполагам с снимки

# 668
  • гр.Добрич
slonop, преди месец-2 и аз бях в подобни тревоги. Пусках празна пералня, с прах, без прах, чистих я, но така и не разбрах къде е проблема. Тъкмо си намерих повод да си купя нова пералня. Laughing Купих и хвалени препарати, но дрехите ми са все така захабени. Предполагам че са се захабили от старата пераня и затова вече няма как да се освежат.

# 669
Да дам още един глас за Medix Alvina Sensitive и омекотителя Simple Smile
Дрехите ухаят страхотно на сапун,не са захабени и са много мекички.

И да ви питам за вълна с какво перете?

# 670
Вълна пера с Корал - розовият.

# 671
Формил прах универсален, според брошурата на Лидл, която пуснаха в пощенската ми кутия е произведен в Австрия.

Белия омекотител на Формил ухае божественно/завода на Формил е в  Серес.гр

# 672
Белия омекотител на Формил ухае божественно...

А траен ли е?
Не че ще се втурна към Лидл...
Единственият път, в който го посетих купих "концентрирания" омекотител, бял вариант. Нито омекотяваше, нито ароматизираше - абсолютно нищо Crazy. Иначе от шишето миришеше страшно приятно.

# 673
# 674

Точно  това  омо  не  струва- има  аромат , но толкова . А и  за почти  3 л  24  дози  са супер малко.  Разредена  история.  Не си  струва  парите.  Скипа   е добър  избор.

Общи условия

Активация на акаунт