Прах за пране и омекотители / тема 2

• 118 889
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Продукти Сано  Peace. За мен това е единствения прах, който се разтваря и не остава по дрехите.

# 466
  • София
И аз използвам Ариел за ръчно. С него пера пантофки и гуменки, че в пералнята на някои чифтове им се отлепва плата на стелките.

# 467
Продукти Сано  Peace. За мен това е единствения прах, който се разтваря и не остава по дрехите.

чак  пък  единствения. за  мен   много прахове  се разтварят  и   не остават  по  дрехите  +  перат  10 пъти  по -добре  от  Сано,  но  няма  да   ми стигне  страницата   да  ги изредя.
Ако  сравняваш  с  официалния  внос   в  магазинната  мрежа-   това  е  друга  бира.

# 468
И аз да попитам:доволни ли сте от Даш и Диксан и кой от двата е по добър.Мерси

# 469
Да се разпиша и тук! Crazy

Днес си взех от прословутите кристали, пък да видим. Crazy
Момичетата ми обясниха, но да питам и вас - пералнята
ми е комбинирана със сушилня, няма да има проблем да ги слагам в началото, нали?! Thinking

Какво ще ми кажете за Диксан? Взех 2 таблетки за проба.  Blush

# 470
пиши после за резултата , след пране с кристалите, какъв цеят взе ?

# 471
дайте мнения за немски гел 'burti.,пере ли добре ?

# 472
пиши после за резултата , след пране с кристалите, какъв цеят взе ?
Ще пиша. Peace  Взех розов. Simple Smile

# 473
  • София (Възраждане)
Да се запиша в темата с един въпрос. http://www.preparati-kozmetika.com/marki/apta/apta-techen-prepar … e-vera-1-5-l.html продава ли се в големите търговски вериги? Ще се върна назад в темата за да търся евентуално и отзиви.  bouquet

# 474

Какъв е диксанът? Гръцки, италиански, австрийски, испански? В Гърция и Италия Персил се продава под името Диксан, така че качеството е премиум. В Австрия е среден клас.

В Испания Диксан е името на праха, познат у нас като Рекс, в Германия като Шпее, в Италия като Генерал, във Франция като X-Tra, в Гърция като Неомат и т.н., т.е. нисък клас.

Това мога да кажа.  Wink

# 475
Ах, Диксан, ах, каша се заформи в главата ми Crazy.

# 476
Guess Who, ти ме разби Crazy
Не знам какъв, защото си взех само две бройки,
т.е. една доза, в прозрачно пакетче.
Тези дни ще мина пак през магазина и ще разгледам по-добре.
Имаше от всички, или почти всички, които коментирате тук.
Чета ви от доста време, знам отзивите, така че исках да си взема от всичко! Crazy Laughing

Пробвах кристалите вече!
Усеща се  лек и приятен аромат, а на допир дрехите ми се сториха много меки! Grinning

# 477

Какъв е диксанът? Гръцки, италиански, австрийски, испански? В Гърция и Италия Персил се продава под името Диксан, така че качеството е премиум. В Австрия е среден клас.

В Испания Диксан е името на праха, познат у нас като Рекс, в Германия като Шпее, в Италия като Генерал, във Франция като X-Tra, в Гърция като Неомат и т.н., т.е. нисък клас.

Това мога да кажа.  Wink

Нещо не схванах / или е много рано още  Simple Smile /
веднъж гръцки и италиански Диксан са премиум, а след това - в Гърция - Неомат ; Италия- Генерал = нисък клас ?

# 478
Нещо не схванах / или е много рано още  Simple Smile /
веднъж гръцки и италиански Диксан са премиум, а след това - в Гърция - Неомат ; Италия- Генерал = нисък клас ?

В Гърция си купуваш "Диксан"- гръцки   => супер качество =Персил
В Испания си купуваш Диксан -испански => ниско качество  =Рекс

Диксан испански = Неомат гръцки= Рекс бългаски (едно и също съдържание, в различни опаковки)

# 479
Аха , изясних се  Grinning
Аз си вземам само италиански Диксан.

Общи условия

Активация на акаунт