Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 526
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Добра вечер Hug

Номер 1 и номер 2 са тръшнати по леглата,баща им пратен нощна смяна на работа,закуската е готова за утре,а аз се паркирах пред компа с чаша бира...Диде,наздраве сестро и тук,да си жива и здрава,от любов да не се отървеш и много щастие да сполети дома ти.  bouquet

Честит празник,така де,нали сме Хамериканци вече и ние на клоуни се правим Whistlingпо този повод и аз направих една тиква на решето Joyама на детето(голямото Mr. Green)хич не и хареса hahaha

Маринче, искрено се надявам най-накрая брат ти да се вразуми,а за здравето му стискам палци и аз. Hug

Виви, ха добре си се завърнала Hugнали сме се събрали в добро и лошо тук,излей си каквото ти тежи,нас не ни мисли. Hug

Деси06, ама госпожо вие голям талант сте имала...излових те аз в готварския Winkмного ти се отдава. Heart Eyes

Йоли, много хубави снимки си пуснала както винаги,и да се оправяш Hug

Ками, голям разкош е щерка ти Heart Eyes

Креми, така като гледам наистина Влади ще мине 9 кила преди Ванеса Joyгуш за теб и дребната за утре,не бой се ще го преживеете.Нищо не казваш върви ли новото начинание?И сподели с какво сте се захванали?Ако не е тайна Rolling Eyes

Айде и ние в червено щом това е модната вълна Wink

Mаринче, ние даже се къпем 3мата заедно понякога и Мая всичко е виждала,но напоследък я гледам ,че взе да различава и да се заглежда,та май трябва да се сложи вето над голотията в нашия дом newsm78ама много весело се е получило при вас"застрелян" Joy Joy Joy

Лека вечер,станете си със здраве и многооо любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

КАЛИНООООО,ЛИПСВАШ МИ....драсни два реда...

# 76
  • пак там
Момичета, с какво се гледат файлове с разширение VOB (video_ts)? Embarassed Че насвалях един куп стари руски анимации за дивака, той много им се кефи, но половината са в този формат, а на мен акълът не ми е дорасъл толкова много... Embarassed

# 77
Миме, ще ни мине Влади, че ще ни и задмине  Joy
А за новото начинание - вървим по вашите стъпки, само че с женски глезотии - обувки, чанти и аксесоари. Рано е да се каже върви ли или не, но първия месец сме на плюс. За сега е добре, надявам се така и да продължи.

За утре - много се притеснявам, че Ванеса много ще плаче. Много я плашат белите престилки. Тия дни като бяхме по изследванията за яслата се скъса да реве и то заради облеклото на сестрите и лекарките.

# 78
И малко смях: Жоро излиза от банята и Ралица след него. Следва следния разговор:
Жоро: Бубе, за Ралица вече няма нищо скрито!
Аз: Защо? Видя ли ти го?
Жоро: Даже го застреля с водния пистолет Mr. Green
оооох, няма такъв смях  Joy hahaha Joy утрепахте ме тази вечер  Simple Smile

Диде, от здраве да кипиш и много обич да получаваш   bouquet  bouquet  bouquet

Зари, ама ти наистина ли Радичков избра за сефтето  Laughing Аз като по-малка трудно го разбирах него  Rolling Eyes но пък Калинчо си струва да го погледа човек и на живо  Whistling

Алхимикова, наздраве  Hug Точно този момент най-го обичам  Mr. Green

Маринче, твоят брат има нужда от як бой струва ми се, но айде като му мине кракът ще помислим как да го вразумим  Praynig

Толо, ако имаше две момчета какво  Joy Joy Joy две като за четири са при мен  Mr. Green но нищо на този свят не е случайно  newsm78 Преди бях много подредена, правех планове, стриктна и педантична. Сега съм се излекувала напълно от това покрай хуните и определено се чувствам по-добре  bowuu Само всяка вечер се моля Господ да ги пази, че аз просто не успявам  ooooh! ето днес Дарко полетя от едно дърво тъкмо докато Руси се опитваше да вземе един завой и се натресе на ръба на вратата  Confused и аз като не мога в двете посоки да хукна, гледам тъпо и чакам да видя кой ще надуе по-силно гайдата  Simple Smile

Кремуцка, пиши утре как сте! Ще стисам палци Simple Smile МЕн същото ме чака. Руси е за първи ден в държавната ясла, дано по-леко мине преходът!

# 79
Да се запишем в новата тема и ние с няколко снимки    Hug

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 00:20 от krasikoko

# 80
Снимките станаха много големи , но не знам как да ги смаля  Blush

# 81
krasikoko,в първата скоба на [img width=350],между img и width трябва да има интервал Peaceможеш и 200,250,300,350 както ти харесва най-много.на мен 350 размера най ми допада. Peace

# 82
Мерси Миме , справих се  newsm10

# 83
Диде, Честит Рожден ден! Желая ти много любов, здраве, щастие и спокойствие за теб и в семейството!!!

# 84
Добро утро.
Навън е прекрасно,само да затопли малко и бегом по разходки Heart EyesНищо не казвате за среща,някой ако скоро ходи до мола може да провери дали го има това за децата и да отидем.За вечерната,аз не предлагам защото не съм сигурна дали принца ще е разположен ,че да мога да излезна.Нещо само в мен се успокоява,не признава ни баща си нито баба си Crossing Arms

Виде, защо да те е страх за среща?Виж аз как хубаво си родих след срещата JoyАко ти се ражда дай да се съберем при живата бира Mr. Green
Хайде поспалани,кафето от мен Heart Eyes

# 85
 Добро утро!

Галче,ти си мъжко момиче.Не знам как бих се справила аз...Няколко пъти ми вибрираше главата направо.. Laughing Бях като селския пъдар: "Не се качвай на моста! Не се гонете в средата на улицата! Не ритайте около прозорците! Не тичай по чорапи по мократа трева! Не бутай децата! Стига си викал! Сядай веднага да ядеш!"...... ooooh! 

Миме,значи оздравяхте вече,нали?

# 86
Добро утро!!!
 Миси, Миме за кафето- закуската от мен Wink
Мале, Майчето мн я е уплашила тази тиква фенер Joy Много шаренка ни станала темата, хайде и др да пуснат по някоя снимка. Тук деца не ядем Joy
Мерси за комплиментите от името на малката Blush    bouquet

Приятни разходки на всички и ние чакаме малко да пекне   sun и излизаме

Честит празник на всички, които се чувстват народни будители
bouquet

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 09:35 от ♥ Камелия ♥

# 87
Добро утро и честит празник!

Мими, ами много си хард ти, затова... Моята тиква е с японски черти и се усмихва свенливо... И никой не е уплашен, само й бъркат в устата, и й говорят...Laughing Адашчето ти, ме измоли да я направя. Тя не иска да го празнува този празник, малко страшен й идва, но има ли неща за измъчване на горката й майка, задължително се спазват, ако ще и от келтската митология да са. Mr. Green

Силве, винаги има и по - зле, нали? Laughing Аз така си казвам като видя мама с близнаци... Фокси, обичам теее. Laughing Heart Eyes

Краси, много е сладка и пораснала!

Гал, "Суматоха" беше и според мен я схвана доста добре. Най - щастлива съм, че на всички разказва за самата постановка и чак накрая за Калин. А, момчето си играе много добре. Аз очаквах същия -  малко захаросан, за моя вкус, образ (за разлика от този на Блатечки, но аз винаги съм си падала по хулигани Laughing), но той ме изуми, направо.

Маринка, дано всичко е наред и се възстанови бързо. Не само физически... Hug

Креми, да ги съберем с Бобчо, а? Laughing

Йоли, бързо да се оправяш! Hug

Хубав ден и приятни разходки!  bouquet

ПП. Маринка, имах предвид за брат ти... Не за простреляните... Joy

# 88

Ще се постаря да качквам, колегата ми е обещал и една снимка, на която един моторист вози пред себе си овца...Simple Smile

В прекия или в преносен смисъл вози овца?!  Joy Joy Joy

# 89
Ками, в прекия смисъл, една къдраво-пухава жива голяма овца.
А иначе в преносния, вчера видях следното:
Моторист, зад него седи жена, носи бебе на рамо обърнато с главата назад, зад нея друга жена, храни бебето с шише, зад нея дете на около 6-7 г. което заспиваше, така както си бяха в движение. Понеже имаше силен трафик и все около нас караха, накрая свирнахме да видят, че последното дете ще падне от мотора. И не се шегувам, това тук си е нормална гледка. Говоря за мотор тип Симсонка. Да не си помислите, че става дума за огромен мотор.

Нещо подобно:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДАНО СЕ СЪБУДИМ!

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 12:44 от ioli

Общи условия

Активация на акаунт