Номер 1 и номер 2 са тръшнати по леглата,баща им пратен нощна смяна на работа,закуската е готова за утре,а аз се паркирах пред компа с чаша бира...Диде,наздраве сестро и тук,да си жива и здрава,от любов да не се отървеш и много щастие да сполети дома ти.

Честит празник,така де,нали сме Хамериканци вече и ние на клоуни се правим
по този повод и аз направих една тиква на решето 
ама на детето(голямото

Маринче, искрено се надявам най-накрая брат ти да се вразуми,а за здравето му стискам палци и аз.

Виви, ха добре си се завърнала
нали сме се събрали в добро и лошо тук,излей си каквото ти тежи,нас не ни мисли. 
Деси06, ама госпожо вие голям талант сте имала...излових те аз в готварския
много ти се отдава. 
Йоли, много хубави снимки си пуснала както винаги,и да се оправяш

Ками, голям разкош е щерка ти

Креми, така като гледам наистина Влади ще мине 9 кила преди Ванеса
гуш за теб и дребната за утре,не бой се ще го преживеете.Нищо не казваш върви ли новото начинание?И сподели с какво сте се захванали?Ако не е тайна Айде и ние в червено щом това е модната вълна

Mаринче, ние даже се къпем 3мата заедно понякога и Мая всичко е виждала,но напоследък я гледам ,че взе да различава и да се заглежда,та май трябва да се сложи вето над голотията в нашия дом
ама много весело се е получило при вас"застрелян"

Лека вечер,станете си със здраве и многооо любов

КАЛИНООООО,ЛИПСВАШ МИ....драсни два реда...

Само всяка вечер се моля Господ да ги пази, че аз просто не успявам
ето днес Дарко полетя от едно дърво тъкмо докато Руси се опитваше да вземе един завой и се натресе на ръба на вратата 

можеш и 200,250,300,350 както ти харесва най-много.на мен 350 размера най ми допада.

и излизаме