Марина, и вица на деня ме разби
. Дано се "вразуми" брат ти, въпреки, че за сестра ми се чудя още.И тя беше толкова щура ...Честит празник!
На Алекс днес му казвам: "Избери си какво ще обличаш и да излизаме."
А той вади от шкафчето си и казва "Пуло" (пуловера)
Казвам му, че е топло навън за него , но той не иска си го и така излезнахме доста навлечени днес за разходка.Понякога като се запъне за някоя дреха да му я обличам и не отстъпва.А какво ли ме чака

Следобед отиваме на контролен при педито и утре и ние сме на линия за яслата.
Гал, как беше днес?
Ето ни и нас:
Незнам как ги снимате малките, но Алекс е почти невъзможно.Като тръгна да го снимам се обръща на другата страна.
виде, малко остана, ще стискаме палци вичко да е наред.
Миме, страшна снимка на МАя, има да и се смеете още дълго, но милата толкова уплашена ми изглежда.

ами не знам до колко съм добра но съм луда по това,дори с Иво чето се караме защото купувам много неща по тази тема..направо съм откачена,но всеки си има хоби..май това е моето.Аз теб в готварския съм те виждала много често,и все ти се чудя как намираш време 
Решила съм да минавам на природни илачи..зелени енергии,водорасли и т.нт една приятелка само това ми препоръчва за деца.Ползвате ли и вие????
Много са хубави,с презрамки.Отделно е якето.За момченца не съм гледала,но сигурно има.
Сега и аз ще пусна "малко"...

Излязохме в 11ч, взех кухнята и сме се прибрали чак в 3 ч. но още не мога да я преспя.
, а тя отворила шишето и поляла себе си и наните със 120 мл сок
И както се пее в оная песничка " Оранжево небето..."при нас оранжево е всичко
/ Иначе в повечето такива истории, първо трябва да харесаш сайта на организатора и после ти излиза опцията за харесване на снимките, които участват
/
, но пък на нашите девойки най- им отива