Зъл ветрец навънка вее, а ФЕВРУАРЧЕ скача и вилнее!

• 25 527
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ioli , направо ме разби.Много ми е интересно като раказваш и пускаш снимки, прави го по-честичко.  bouquet
Марина, и вица на деня ме разби  Joy . Дано се "вразуми" брат ти, въпреки, че за сестра ми се чудя още.И тя беше толкова щура ...

Честит празник!

На Алекс днес му казвам: "Избери си какво ще обличаш и да излизаме."
А той вади от шкафчето си и казва "Пуло" (пуловера)
Казвам му, че е топло навън за него , но той не иска си го и така излезнахме доста навлечени днес за разходка.Понякога като се запъне за някоя дреха да му я обличам и не отстъпва.А какво ли ме чака  ooooh!

Следобед отиваме на контролен при педито и утре и ние сме на линия за яслата.
Гал, как беше днес?

Ето ни и нас:

Незнам как ги снимате малките, но Алекс е почти невъзможно.Като тръгна да го снимам се обръща на другата страна.
виде, малко остана, ще стискаме палци вичко да е наред.

Миме, страшна снимка на МАя, има да и се смеете още дълго, но милата толкова уплашена ми изглежда.

# 91
Здравейте  Hug
колко много красиви деца,браво  bouquet
ioli,чета ти постовете винаги с интерес,и ми е много любопитно за всичко което описваш и показваш Peace
Миме,изловила си ме значи Winkами не знам до колко съм добра но съм луда по това,дори с Иво чето се караме защото купувам много неща по тази тема..направо съм откачена,но всеки си има хоби..май това е моето.Аз теб в готварския съм те виждала  много често,и все ти се чудя как намираш време newsm78
Маринче,как е брат ти?стискам палци на цялото ви семейство да минете през това по леко и той да си вземе  поука.
Ние сме болни с Иво старши и сме на антибиотик.....дано на Иво му се размине PraynigРешила съм да минавам на природни илачи..зелени енергии,водорасли и т.нт една приятелка само това ми препоръчва за деца.Ползвате ли и вие????

# 92
Здравейте мамчета,
чета си аз, чета, ама вече не се стърпях след снимките на Йоли Joy Joy Joy Joy

А и вица от вчера на деня е страшен,а Краси като ни види голи оттпред и отзад иска да сочи и вика акооо.

Дорабела  Praynigкак е днес брат ти?

Страхотни снимки с тиква и без! Peace

Как бяха днес новоясленчетата?

Всички болнички малки и големи бързо да оздравяват Praynig

# 93
Здравейте!
Още не съм успяла да изчета последните странички и затова няма да коментирам, само искам да ви почерпя за здравето на свекърва ми - има рожден ден.

С бубето ходихме да я поздравим и тя много настояваше да носи букета:

Как са днес болничките? А първоясленчетата? За тях няма ли за тях празник?!

На всички честит ден на народните будители! Дано и в днешните дни има кой да ни събуди .............

# 94
Йоли,това ако не се види на снимка направо е трудно за вярване!  Joy Много издръжливи тези мотори,а и децата....

Зари,в събота ще гледам,значи,твоя любим хулиган Асен Блатечки в "Бардак",заедно с Неве и Маца от "Аламинут".  Wink

За космонавтите - в "Марикуита" (има магазини на Раковска и на "Кошарите" ) има долнища грейки ,които започват от 80 см.На Ралица този размер и е точен... Thinking Много са хубави,с презрамки.Отделно е якето.За момченца не съм гледала,но сигурно има.

Много са ви хубави снимките и дечицата на всички!  Heart Eyes Сега и аз ще пусна "малко"... Laughing

# 95
Здравейте,
страхотни снимки сте пуснали. Няма да изброявам поименно, за да не пропусна някого.

Ние сме си вкъщи. Йоан вчера вдигна температура, днес сутринта пак. Ходихме при педката, но каза, че всичко му е ок засега и явно е прихванал някакъв вирус. От сутринта не е вдигал температура и се надявам и да не вдига повече.

Смяната на времето му се отрази ужасно, днес сме станали в 5.30, вчера спа два пъти през деня, в момента пак спи за втори път днес. Но може да не се чувства и добре, затова да поспива повече. Иначе е весел, жизнен и лудее.

Силве, дано да им и долнища за момченца, защото аз точно такова търся за Йоан, но в няколко спортни магазина ми обясниха, че те започвали от 100 см.

Диде, честит рожден ден с малко закъснение. Пожелавам ти много щастие и да запазиш борбения си дух  Hug

Честит празник на всички!!!

Ками, не знам защо, но не ми дава опция да харесам снимката  newsm78

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 15:51 от ^desika^

# 96

Ками, не знам защо, но не ми дава опция да харесам снимката  newsm78

Временцето беше супер тук Grinning Излязохме в 11ч, взех кухнята и сме се прибрали чак в 3 ч. но още не мога да я преспя.
Сложих я почти веднага като се прибрахме и и дадох сок да пие. Влизам след 20 мин. да видя какво става и дали е  Sleeping, а тя отворила шишето и поляла себе си и наните със 120 мл сок #Crazy И както се пее в оная песничка " Оранжево небето..."при нас оранжево е всичко Joy

Деси, споко Hug То всичко прекл. вчера, а и ние нямахме шанс, аз в препоследният ден разбрах Blush / Иначе в повечето такива истории, първо трябва да харесаш сайта на организатора и после ти излиза опцията за харесване на снимките, които участват Sunglasses/

Силве, чудни снимки Laughing Коментирах аз още сутринта във фейса някой от тях Sunglasses
Плами, мн сладка с лилиумите! Ходи и   bouquet на тоалета Heart Eyes ЧРД на баба и !  bouquet

# 97
Кой казва ,че червеното е само за момичета  Whistling

Шапката не се сваля,с нея се танцува по-цял ден,а на морето по никакъв начин не можех да му я сложа  Thinking

# 98
 Кой каза червеноооооо  Mr. Green Така де Радето е права не може само момичетата да са в тоя цвят Simple Smile , но пък на нашите девойки най- им отива  Heart Eyes. А на Валето нямам думи.

Добре, че Мими е казала как да се намалят тия снимки, че от снощи съм я замъчила тази ама все огромна става, а поради не знам си какви причини Ачката скоро не бях го показвала в темата  newsm78 Тази ни е съвсем прясна от вчерашния слънчев ден Simple Smile
  Честит празник на всички.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 18:54 от PIS74f

# 99
Писче,страхотен е Ачката  Hug
Едно дъждовно клипче от нас http://vbox7.com/play:5c3066d6

# 100
Да се запиша и аз в новата тема
Прекрасни снимки на прекрасни дечица сте пуснали, пак ни се изпъстри темата.
Нуждаещите се имат и моите стиснати палци.
Поздрави и за всички имали повод за празнуване, аз не съм се включвала отдавна.
Вече спокойно мога да се похваля, че Дими свикна с яслата. В началото се бях видяла в чудо, но вече съм много доволна. Аз вече месец съм на работа, много ми е готино да общувам с толкова много стари колеги и добри приятели.
Чета ви редовно и от работата от телефона, но все не стигам до писане, а вечер ми е доста уморено, понякога дори не включвам компютъра.
Но ако организирате вечерна среща ще направя всичко възможно да присъствам, че много ми липсвате.

# 101
Записче,снимчици и по-късно може би още нещо...

# 102
  • в гората
Виде, защо да те е страх за среща?Виж аз как хубаво си родих след срещата JoyАко ти се ражда дай да се съберем при живата бира Mr. Green

Ааа, Миме не мога да се меря с теб по щуротия! Mr. Green А и не познавам някой, който би могъл. Heart Eyes

Страхотни снимчици сте пуснали всички!Дребосъците от ден на ден по-интересни стават.А Силвето и Вержи са като каки на децата.Мдааа момичета изглеждате страхотно!!!

# 103
Добро утро!

Брат ми е по-добре, няма риск от инфекция, и днес го пускат. Мерси на всички за стиснатите палци.

На всички болнички бързо оздравяване. Ние тази седмица сме на Пентаксим (май само ние не сме били).

# 104
  • Пловдив
Добро утро

вчера бяхме на Рилския манастир-изкарахме си чудно.Посетихме манастира,църквата в манастира,пещерата където е живял Св Йоан Рилски и скалата,на която се е молел.Времето беше страхотно.По-късно ще пусна и снимки

Общи условия

Активация на акаунт