Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 113 208
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
  • София
най съм доволна от белия Персил (с алов вера) - за всякакви дрехи става, с приятна миризма е, и е подходящ за хора с чувствителна кожа..
слагам го директно при дрехите (не използвам "чекмеджето" предназначено за тази цел)

# 241
  • гр.Добрич
Купих си Coral Optimal Color - синята бутилка. На упътването отзад пише да се сипе в отделението за омекотителя. Нали е за ране, а не омекотител. Тия от Борн ли са се объркали при превода?

# 242
Явно са се объркали.

# 243
Купих си Coral Optimal Color - синята бутилка. На упътването отзад пише да се сипе в отделението за омекотителя. Нали е за ране, а не омекотител. Тия от Борн ли са се объркали при превода?

Здравейте ,
Тъй като когато  съм   в Бг си купувам препаратите от Борн/ знам  че  са вносители/  имам  тяхна  бутилка от Корал  Тази  сутрин я   разгледах внимателно   , защото за пръв път   чувам  за прах в отделението на  омекотителя.
Най - вероятно  ти бъркаш .Отзад на Бутилката  в превода е написано : Начин на приложение : Виж   показаната схема. Поглеждам  картинката  и виждам отворено чекмеджето за праха, което значи  , че трябва да  дозираш  в отделението  където  стои  праха, а не  в отделението  за омекотителя
Един  съвет от мен :  Забрави  горното чекмедже  при течните,  дозирай  си  в барабана течния  препарат. Ако  ползваш  калкогон  или  друг  антиваровиков  препарат него  също можеш  да  дозираш  директно  в барабана. Аз така  правя.

# 244
  • гр.Добрич
Освен аз да незнам какво съм купила, но е ето това.
http://multiply.com/mu/spinki/image/1/photos/7/600x600/2/P110016 … mp;nmid=266468601

# 245

М даааааааааааа, объркали са го . Извинявай   грешката  е моя . но понеже   на моята  бутилка  има стикер за течен перилен препарат, реших  че си разбрала   грешно   bouquet
Но така или иначе аз пак  не  го слагам  в чекмеджето, а в барабана. Давй и ти  така.

# 246
  • гр.Добрич
Мерси за отговорите. От варненския Борн си го взех, даже бабата така ме подразни. Уж съвет реши да ми дава, а накрая си изброи цялата стока, вместо да ме насочи към 2-3 неща.

# 247

Здравейте, намирам само малка упаковка от този препарат, ако някой знае къде в Пловдив мога да се сдобия, хелп Praynig

# 248
Редовно следя другата тема за праховете за пране,но не искам да изпускам и тази.Засега ползвам капсулите на Ариел но като ги свърша ще ги сменя с нещо по-добро...

# 249
Еййй, много сте заразителни значи!
Днес минах пак през магазина, уж за едно, но се прибрах с пълна торба. Blush
Взех си Корал капсули, омекотител Ленор- немски,
един Персил с анти колор трансфер(май така се казваше), много ми го похвалиха Rolling Eyes
Една малка опаковка на Диксан мултиколор за проба, също немски.
Дано не съм се прецакала нещо... Crazy

# 250
spinki A къде е м-на на Борн във Варна ? newsm78 newsm78

# 251
  • Kyustendil
Да се запиша и аз при вас .Изчетох темичките и ми бяхте адски полезни. Аз от години пера с Ариел, а от както излязоха капсулите пера с тях. Много харесвам омекотител Soupline син, но си го купувам от Гърция.  Тук не го намирам, като няма използвам  ленор, а напоследък харесвам и сивата семана. Но не мога да отрека, че ми отворихте очите за много неща!!! За което благодаря!!!     bouquet

# 252
  • гр.Добрич
spinki A къде е м-на на Борн във Варна ? newsm78 newsm78
Магазинът се намира на ул."Бенковска" 4. Ако си от Варна сигурно я знаеш. Тя води към пазара и по нея има много магазини за пердета и велосипеди. Само, че магазина се намира в горната част на улицата, над булеварда.

# 253
Днеска си купих Персил за цвят течен от билата в плд, добре ли или не?  нищо не разбирам хаха? Simple Smile

# 254
  • София
Дедо,Гес,моля да споделите имате ли впечетления от тази Италианска фирма - SEMPRE DI PIU-дали си струват препаратите?Видях ,че имат аромат на бял муск,който обожавам  Grinning Ето и сайта където има повече подробности:
http://xn--80aano5abfdt.net/tag/%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D … D0%B0%D1%82%D0%B8

Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт