Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 240
  • 769
  •   1
Отговори
# 225
какъв  цвят си взе?пробвай и кажи дали миришат дрехите после ,че и аз се вълнувам с тези кристали.

# 226
  • Den Haag
Здравейте, взех си течен прах Корал за цветно , този прах става ли за всякакви цветни дрехи или е само за деликатни тъкани?
Друго на опаковката е показано за 2-3кг пране = 2 х 75мл, та колко всъщност да слагам препарат,като пералнята ми е за 5кг пране и почти винаги я пълня до горе? Трябва ли по-малко дрехи да слагам? И друго как преценяте колко ви е прането,теглите ли го? Извинявам се ако въпроса е глупав,но това винаги съм се чудила дали слагам достатъчно препарат на прането в пералнята  newsm78.

# 227
От течните прахове съм доволна от Персил,Ариел и Формил горе-долу...Бях си взела наскоро един Ариел-гел,но беше скъпичък,а в същото време беше само половин литър,но пък миришеше страхотно и переше перфектно.А сега има течен Ариел в Пени маркет,5 литра за 20 лева...Като качество обаче,не знам дали ще е добър,защото имам съмнения относно вносителите му...
И да кажа-носили са ми течен Даш от Германия,купувала съм и от тук-ами има разлика-голяма при това.Качеството им няма нищо общо...както и цената...тук даваме повече пари,а качеството не е и наполовина толкова добро,колкото германското...И нямам обяснение за това...

# 228
Момичета,какво Ви е мнението за течния ОМО smile3506? Много се чудя дали да си го взема,но реших първо да питам Вас дали сте доволни wash

# 229
От кой английски сайт мога да си поръчам Коколино?Под името комфорт ли да го търся?

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 11:09 от mmtomova

# 230
Момичета,какво Ви е мнението за течния ОМО smile3506? Много се чудя дали да си го взема,но реших първо да питам Вас дали сте доволни wash

И от  Омо  актив /  синя  туба /  съм  доволна, както и  от  Новото  ОМО колор / лилаво/  .  Това  коетоп е  актив  маха  добре петна, но не  го препочръчвам  за  наситени  цветни  тъй като  съдържа оптични  избелители. Подходящо  е  за  бели и  устойчиви  цветни /  напр.  чаршафи,  хавлии/

# 231
  • София
Къде продават течен ОМО? По големите магазини сякаш само прах съм виждала, но не и течен. newsm78

# 232
Течен ОМО продават в магазините за паралелен внос. Това, което ползва Amazing_nice вероятно е австрийско.

# 233
Сега,аз да се оплача от магазина на Дели -68 в Стара Загора.Купих си омекотител Softlan ванилия малък 750 мл.и се оказа,че е сгъстен и вътре стои като на парцалчета.Не съм очаквала изобщо,че в това магазинче ще има залежала стока и ще я продава в такъв вид.За това,тези,които пазаруват от там да си имат едно на ум.

# 234
уж,от тази фирма много хора купуват,как са го допуснали не знам,аз скоро ще ползвам този софтлан ,да видя как ще е миризмата .

# 235
Ами не зная как са го допуснали,но е факт.Взех си и от синия Софтлан,който много хвалите,обаче сякаш не съм много доволна.Не миришат толкова дълго дрехите,колкото ми се иска.Слагам  точно толкова,колкото е описано.Дали пък не зависи от материите?Спалното ми бельо например след изсъхване навън изобщо не мирише.Някои хавлии са по-меки от други.
Вчера видях в едно магазинче в Стара загора два вида омекотител Коколино,но не посмях да си взема,защото единия беше адски гъст/толкова,че ако обърнеш бутилката няма да се изсипе-а на опаковката пишеше срок на годност до 09.2011г/ и освен това момичето ми каза,че закривали склада и им докарали както е останало.Дали пък не са го пуснали пак?Иначе гледах на някои места за Комфорт,но няма.

# 236
Сега,аз да се оплача от магазина на Дели -68 в Стара Загора.Купих си омекотител Softlan ванилия малък 750 мл.и се оказа,че е сгъстен и вътре стои като на парцалчета.Не съм очаквала изобщо,че в това магазинче ще има залежала стока и ще я продава в такъв вид.За това,тези,които пазаруват от там да си имат едно на ум.
За кое магазинче говориш,че не се сещам newsm78
Това дето е под църквата на пингвините ли newsm78

# 237
  • Стара Загора
Дели са под Оринджа, като се слезе по стълбичките вдясно. Има един парк и детска градина отсреща

# 238
  • под течащия покрив
   Искам да ви попитам италианския Диксан лавандула-концентрат и обикновен, за бяло или цветно пране е?

# 239
Универсален: за бели и по-светли цветни. Можеш да переш и по-тъмни с него, но съдържа оптични избелители и някои цветове може да се променят до следващо изпиране с друг прапарат.

Общи условия

Активация на акаунт