След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -203ღღ

• 23 300
  • 760
  •   1
Отговори
  • У Диспансера ...♥♥♥

Резюме:

Скрит текст:
Зейнеп е  момиче, което живее с майка си на село, там те водят скромен  и спокоен живот. За съжaление , обаче нещата не вървят добре и Демет губи всичко, дори и шивашкото си ателие. Междувременно Жале, нейна приятелка от детството й подава в ръка, в този труден момент. Тя е директор  на един от най-престижните колежи в Истанбул - Колеж Сайер. Въпреки, че Зейнеп не желае да се мести в големия град, по настояване на майка си, която иска дъщеря й да се изучи и прави планове  за нея, заминават за Истанбул. Но всъщност, Жале има други намерения. Тя крие тайна, която може да обърне живота на всички с главата надолу. Зейнеп е млада, инатлива,безмилостна и щура. Още от първият ден, тя си навлича проблеми на главата, като влиза в конфликт  с най-непокорното момче в училището - Керем и стават врагове. Керем, винаги е правил каквото си поиска, разглезен е и използва фамилията си пред всички в училището.  Единственият, който му се противопоставя  и опълчва е Зейнеп. След като вижда какво причинява Керем  на Зейнеп, най-добрият му приятел – Баръш, с който е израснал от детството си и го чувства като брат, й  подава ръка. Зейнеп е привлечена от него и милото му държание. Но в същото време пък, Баръш е влюбен в едно от най-популярните момичета в училището - Мелис. Тя е дъщеря на учителят по физическо - Джихан. И за съжаление много влюбена  в Керем. Докато Зейнеп се опитва да свикне с новия си живот и училището, майка й  започва работа в модната къща на сестрата на Жале – Мелда.  Там тя има неприятна среща с миналото си.

Продукция: D Productions
Режисьор:Алтан Донмез
Сценаристи:Руя Ишсчилери и Дениз Даргъ
Музика:Демир Демиркан
Жанр:Драма

Преводи на епизодите от екипа на BG-MAMMA TEAM

#!F9pHyahR!Ow61KSJYoDaOg12XZfIHMlrvKZRU5nNRoxXT6-sYz6I
/" target="_blank" rel="ugc nofollow">Епизод 38

Kerem Bürsin-Керем Бюрсин

Керем Бюрсин е роден на 04.06.1987 година в град Истанбул - Турция. Още от дете заедно със семейството си живее в различни държави. На 12 години заедно със семейството си се установява в Тексас. Завършва Маркетинг и Реклама в Колeжа Емерсън в Бостън. Работи като шофьор в Л.А. Взима участие в няколко американски филма. През 2013 година се връща в Турция и веднага бива забелязан от режисьора Алтан Дюнмез, който му предлага главната роля на Керем Сайер в новия си проект "В очакване на слънцето" където си партнира с Ханде Доандемир. Сериала постига грандиозен успех и Керем е поканен от режисьора Чаан Ърмак да се снима в новия му филм Unutursam Fısılda където играе ролята на Ерхан. Във филма Керем си партнира с Мехмет Гюснюр и Фарах Зейнеп Абдулах. След края на сериала през 2014 година Керем Бюрсин получава предложение да се снима и в нов сериал Şeref Meselesi където  си партнира с Ясемин Ален и Шюкрю Йозйълдъз. Режисьор на сериала  е отново Алтан Дюнмез, а сценарият  е на Елиф Усман. От тогава не е участвал в никакъв проект до сега(5.06.2016), снима се в две реклами на Mavi през 2015 и втората през 2016 година.

Филмография:
Rozar Man - Macalester
Thursday - Grauss
Strawberry Melancholy
The Architect - Craig
Killian - Lennox
Wendigo - Andy
Sharktopus - Andy
Palace of the Damned - Adam
Unutursam Fısılda - Erhan

Сериали:
Güneşi Beklerken  - Kerem Sayer/Gunes Sayer
Şeref Meselesi - Tamer

Hande Doğandemir - Ханде Доандемир

Ханде Доандемир е родена на 22.11.1985 година в град Анкара. Ханде е актриса, оператор и социолог. Красавицата има участие и в реклама заедно с известния турски актьор Нежат Ишлер за Етти. Завършва социология в Анкраския университет. Ханде взима участие в множество сериали, но нейния най-голям успех е ролята на Зейнеп Йълмаз в сериала В очакване на слънцето където си партнира с Керем Бюрсин. Следва проекта на ATV "Раджон - историята на моето семейство" (Racon Ailem Icin), който е спрян поради нисък рейтинг, там Ханде си партнира с доста известни актьори, един от които е популярния към този момент в Турция- Баръш Ардуч (Kiralik ask). В лятото на 2015, Ханде снима филма Her Şey Aşktan(Всичко е любов).От Май 2016, почва снимките на сериала Hayatimin Aski( Любовта в моя живот), партнира си с SerkanCayoglu.

Сериали:
Güneşi Beklerken - Zeynep Yılmaz
Şubat - Elem
Leyla ile Mecnun - Şans
Böyle bitmesin - Ceylan
İbreti Ailem - Ipek
Sen De gitme - Aslı
Keskin Bıçak - Aslı
Kahramanlar - Zeynep
Hayatimin Aski - Gökçe

Темите до 202 ( в архива)

Сериала, който се гледа и обсъжда тук
Kiralık Aşk

Добре дошли и приятни минути в темата.

# 1
Записче  Party Party Party

ИРКО Heart Eyes Hug тенкю за новото ни дворче  bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 17:12 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 2
  • София
 Здравейте! Hug Hug Hug

Ирче, smile3525 newsm51 smile3525 за темата.

Дано довечера да се класирам за епизода!

# 3
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Цоп и аз тук  wavey wavey wavey wavey

Ирка  Hug Heart Eyes мерсаж за къщата

# 4
  • под най-голямото листо на тиквата
И аз дотичвам с пълна пара  Joy Joy Joy
Ирка  bouquet

# 5
  • в подножието на планината
Добър вечер! Hug

Ирче, Hug Heart Eyes благодаря за новата къщичка! bouquet bouquet bouquet

Не знам какъв епизод обещават този път, но дано да е нещо интересно, че да са доволни комшиите и да гледат... Mr. Green

# 6
ирка  Hug Благодаря за темата  Laughing

А, Илде  Hug, що само комшиите, и ние хора  Joy  Joy  Joy

# 7
  • Perla
Ирка, за темата newsm51 newsm51 newsm51

Илде, за 30 минути хаштагът е първи в Тр. Показателно е какво искат комшиите- любов искат, дефмерска любов искат! Като нас! Дано тоя път Мерич изпълни обещанието, защото не ми се мисли иначе какво я чака!

абе тоя ненормалният Хактан Пак за някакви анкети пише, за някакъв финал на Ашка пише? Нищо не разбирам  newsm78

# 8
  • в подножието на планината

Диди, Hug Heart Eyes те определят рейтинга, па ние всичко гледаме, само да има Дефмер... Joy Joy Joy

Доре, Hug Heart Eyes ще ги видим комшиите, ако има любов колко ще гледат... Laughing

# 9
Ирка  Hug

Ох, че хубави нашите гушнати. Значи няма да гледаме фантастика тази вечер, ами истинска романтична драма. Двама влюбени не може да не се сгушат на дивана след цяла вечер закачки и флирт! Heart Eyes Дано не се скарат до края на епизода, чак другия може! Twisted Evil

# 10
  • Perla
https://twitter.com/haktanpak/status/797099713518510081

Някой ако разбира нещо от тоя туит, да каже, моля  Praynig

# 11
Доре, звучи ми шеговито този туит на Хактан. Ето какво разбирам аз, че дори и Туитър преводачът ми помогна малко:

Щом се носят слухове ... да направим тогава мащабна анкета:
Когато Киралък ашк направи финал:
а) ще изгорим тази планета
в) всяко хубаво нещо свършва бързо
с) не ми пука.

# 12
Мерсаж за темата  bouquet

# 13
Цоп и аз тук на първи ред  Mr. Green

Ирка, благодаря за темичката newsm51

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm03 аууу,хареса ми специалния фраг  Heart Eyes може и да гледам онлайн еп. с вас довчера  newsm53

чакай и аз : newsm53

smile3521

Ще видим довечера какво ни е сготвила Мера.

Аз ще съм така Joy Joy

Скрит текст:
  hahaha hahaha hahaha малко са ти пуканките  Mr. Green

# 14
Доре, звучи ми шеговито този туит на Хактан. Ето какво разбирам аз, че дори и Туитър преводачът ми помогна малко:

Щом се носят слухове ... да направим тогава мащабна анкета:
Когато Киралък ашк направи финал:
а) ще изгорим тази планета
в) всяко хубаво нещо свършва бързо
с) не ми пука.

и на мен ми звучи като бъзик...да не казвам,че лекинко се гаври с фенчетата и слуховете  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт