След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -203ღღ

• 23 300
  • 760
  •   1
Отговори
# 750

изчака го пък на сцената взе да бяга от него  Rolling Eyes Rolling Eyes
Ето точно тези погледи имах предвид  smile3521

# 751
Скрит текст:

изчака го пък на сцената взе да бяга от него  Rolling Eyes Rolling Eyes
според мен Елка е доста притеснителна и затова изчака Онур,Нергис да минат напред за да не е отпред ,така беше и на Кристалните мишки не че изчаква Борко
Ди  Peace и аз така мисля

Peace даже според мен се усети, че може да изглежда, че чака Боре и затова тръгна преди Сечо  Mr. Green
Притеснителна е , но е чаровница.
Понякога когато Нера коментира Дефне имам чувството ,че говори за Елчин.
Кой ги  знае каква химия има зад камера
Heart Eyes

# 752
Ели,видях че пита за тази която взе наградата -да ,Мелда ,съпругата на Деврим ( и ако не се лъжа той е един от тези къде бяха седнали на масата докато Борко се снимаше)

# 753
Ели,видях че пита за тази която взе наградата -да ,Мелда ,съпругата на Деврим ( и ако не се лъжа той е един от тези къде бяха седнали на масата докато Борко се снимаше)
Ди  Hug  мерси Hug
  значи не съм сбъркала
  Grinning

# 754
А, тук не се ли гледат един друг Mr. Green Laughing

Това е страхотна снимка. Това е реалността всъщност. Който и каквото и да е около тях, когато обявят победителите, тя иска да погледне него и да срещне неговия поглед. Той - да погледне нея и да срещне нейния поглед. Дори и никога да няма Елбар в реала, Елбар има и това са двама души, които са щастливи заедно, ортаци по съдба, които се забавляват, докато работят, и си пазят спомени от това време в телефона!

# 755
Има ли видео от излизането на екипа на сцената? Че не видях как го чака Елка Sad

на предните страници го сложих, ето го

тази която благодари не е ли жената на Деврим
Изобщо не бягат  newsm78, сега го гледах, Елка го чакаше, но явно и стана неудобно, защото всички минаваха пред нея. А на сцената Боце му беше неудобно да мине пред Нергиз   Peace Супер се държаха, даже Елка му се хилеше, а той го беше страх, че ще и настъпи роклята, абе сладури  Heart Eyes
Елбар форева, Дефмер форева, Ашк форева  newsm68

# 756
Има ли видео от излизането на екипа на сцената? Че не видях как го чака Елка Sad

Изобщо не бягат  newsm78, сега го гледах, Елка го чакаше, но явно и стана неудобно, защото всички минаваха пред нея. А на сцената Боце му беше неудобно да мине пред Нергиз   Peace Супер се държаха, даже Елка му се хилеше, а той го беше страх, че ще и настъпи роклята, абе сладури  Heart Eyes

Peace сега да си чакаме фрага, озета снимките и ....... и т н форева  Joy Joy Joy

# 757
ЗАПРЕТЕ СЕ ЧЕ СМЕ НА 51 СТР.  Peace ИРКА СЕ ГУБИ ЗА ДА ПУСНЕ НОВАТА ТЕМА  Rolling Eyes

# 758
  • У Диспансера ...♥♥♥
Новата тема

# 759
И аз го гледах пак, не бягат наистина. Даже на сцената все си бяха един до друг. Другите се местеха около тях. Нергис се върна назад и затова застана за кратко между тях, после си бутна Боре пак да застане до Елка. Добре, добре си стояха всъщност един до друг.

# 760
Скрит текст:

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Общи условия

Активация на акаунт