След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -203ღღ

• 23 300
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
вероятно е коктейл след наградите

наградените

# 721
Диди, и за комедиен актьор и актриса.  Party Party Party
Елчин беше с Кито  Whistling Whistling
Борето уж сам  Mr. Green

Благодаря, Ани  Heart Eyes
Ама Елчин е с Кита и Рутко, има разлика - според мен  Laughing

# 722
В Туитър отбелязват, че вратовръзката на Боре е в унисон с тъмносиньото от роклята и аксесоарите на Елка.

# 723
Що я плюете Елка, че седнала далеч от Борко  newsm78 Имаше табелки с имената им, организаторите са ги подредили така  Naughty

Peace и аз това цяла вечер намилам...голяма подредба направиха  Laughing

Вайй,Верче,напоследък мн се чудя шегуваш ли се или не в твоите постове  Laughing Laughing Hug

Еми като е примерен,кроти си,защо й е да го маха  Peace  и да не е лудо влюбена,свикнала е и й е мирно на главата

# 724
Диди, и за комедиен актьор и актриса.  Party Party Party
Елчин беше с Кито  Whistling Whistling
Борето уж сам  Mr. Green

Благодаря, Ани  Heart Eyes
Ама Елчин е с Кита и Рутко, има разлика - според мен  Laughing
  шом казваш  Mr. Green а и аз не съм против  Laughing както обикновено  Wink

С Ритко май наистина са мн близки приятели  Heart Eyes

# 725
Скрит текст:

То малко физиономията на Сечо е - аааа събраха ли ви един до друг  hahaha
щото  знаят зад камера,че бягат един от друг  Joy Joy Joy Joy  

много е нежна

Много красива и пак не се облегнала на Кита, а на другата страна  newsm78
Интересно, нали! Аз бих се облегнала на другата страна, ако съм със севгилито. Че и под ръчичка бих си го държала, докато чакам да ме извикат за наградите.
Peace Без да иска подсъзнателно, а изводите са за нас   Mr. Green

# 726
# 727
# 728
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

изчака го пък на сцената взе да бяга от него  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 729
Що я плюете Елка, че седнала далеч от Борко  newsm78 Имаше табелки с имената им, организаторите са ги подредили така  Naughty

Peace и аз това цяла вечер намилам...голяма подредба направиха  Laughing

Вайй,Верче,напоследък мн се чудя шегуваш ли се или не в твоите постове  Laughing Laughing Hug

Еми като е примерен,кроти си,защо й е да го маха  Peace  и да не е лудо влюбена,свикнала е и й е мирно на главата
Защо бе Ани Joy какво казах толко  Mr. Green

# 730
  • near Sofia, Bulgaria
Малко черен хумор от руски фенове, скривам, че може на някого да не допада...  Whistling
Скрит текст:

"Золотая бабочка" разочаровала в очередной раз и меня,и Бурака😂😏

# 731

изчака го пък на сцената взе да бяга от него  Rolling Eyes Rolling Eyes
и си се гледат един друг все едно са си Дефне и Ипликчи . Joy Joy Joy
Може и от притеснение Елчин да се държи така  на сцената,имам в предвид несъзнателно до кого стои

# 732

изчака го пък на сцената взе да бяга от него  Rolling Eyes Rolling Eyes
Като я видях да го изчаква, направо щях да падна. Викам Браво бе, момиче! Ама после си се пусна самосиндикално, забрави момчето. Добре, че Нергис нареди редицата както трябва да бъде, иначе щеше да ме е яд на Елка. Но после със закачлива усмивка му разчисти пеньоара от мястото до нея. Mr. Green Ама на мен пеньоара ми хареса. Имаше дантелки, хареса ми.

# 733
В Туитър отбелязват, че вратовръзката на Боре е в унисон с тъмносиньото от роклята и аксесоарите на Елка.
И аз се замислих одеве дали е съвпадение това или са обсъждали как ще са облечени  newsm78

# 734
И аз се замислих одеве дали е съвпадение това или са обсъждали как ще са облечени  newsm78
Ще ми се да вярвам, че не е съвпадение, а е планирано. И ако Елка не е такава стресната и го беше изчакала, и бяха застанали по-доброволно един до друг, този унисон би имал още по-хубав смисъл. Ами че те са сърцето на сериала, те са двойката, която е негова емблема - такъв унисон и такава красива двойка имат голям смисъл на едно такова мероприятие.

Общи условия

Активация на акаунт