След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -203ღღ

• 23 298
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
  • Perla
Има ли видео от излизането на екипа на сцената? Че не видях как го чака Елка Sad

изчака го пък на сцената взе да бяга от него  Rolling Eyes Rolling Eyes

Много хубава снимка!

# 736
В Туитър отбелязват, че вратовръзката на Боре е в унисон с тъмносиньото от роклята и аксесоарите на Елка.
И аз се замислих одеве дали е съвпадение това или са обсъждали как ще са облечени  newsm78
видял е снимката на Руткай с аксесоарите и решил да се докара в същия тон  Joy Joy Joy

# 737
Има ли видео от излизането на екипа на сцената? Че не видях как го чака Елка Sad

на предните страници го сложих, ето го

тази която благодари не е ли жената на Деврим

# 738
В Туитър отбелязват, че вратовръзката на Боре е в унисон с тъмносиньото от роклята и аксесоарите на Елка.
И аз се замислих одеве дали е съвпадение това или са обсъждали как ще са облечени  newsm78
видял е снимката на Руткай с аксесоарите и решил да се докара в същия тон  Joy Joy Joy
ЙЕС! Joy Той Руткай затова ги е публикувал, да види Боре какъв цвят вратовръзка да сложи! И Руткай е Елбарец, подпомага каузата! Wink Joy

# 739

изчака го пък на сцената взе да бяга от него  Rolling Eyes Rolling Eyes
според мен Елка е доста притеснителна и затова изчака Онур,Нергис да минат напред за да не е отпред ,така беше и на Кристалните мишки не че изчаква Борко

# 740
# 741
А, може  Joy Joy Може и от Кюса да е искал мнение какъв тон зелено да избере, че нали мъжете не разбират много от тея работи  Joy Joy Joy

# 742

според мен Елка е доста притеснителна и затова изчака Онур,Нергис да минат напред за да не е отпред ,така беше и на Кристалните мишки не че изчаква Борко
Ди  Peace и аз така мисля

# 743
  • near Sofia, Bulgaria
Ма то такива недоразумения имаше в тоалетите тая вечер, че Елка си е направо блестяща  Laughing
Скрит текст:
Joy Joy Joy

А Лейля все едно Оскар ще взима  Mr. Green

# 744
  • Perla

на предните страници го сложих, ето го

тази която благодари не е ли жената на Деврим

Ели, благодаря! Не съм го видяла!

# 745

На второ гледане и аз така мисля. Тръгна преди Сечо.

Леле, ролята на Елка е зелена, нали. Чак Виви като каза, видях. Цяла вечер ми се привижда в синьо.

# 746

Peace даже според мен се усети, че може да изглежда, че чака Боре и затова тръгна преди Сечо  Mr. Green

# 747
Ма то такива недоразумения имаше в тоалетите тая вечер, че Елка си е направо блестяща  Laughing
Скрит текст:
Joy Joy Joy

Peace тази май взе наградата за клип

# 748
Скрит текст:
Joy Joy Joy

А Лейля все едно Оскар ще взима  Mr. Green

Shocked  Joy  Joy  Joy

# 749
А, тук не се ли гледат един друг Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт