Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 116
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
Купих си Корал за цветно пране, много добре изпира, но пък прането не ми ухае Simple Smile, а продавача ми каза, че бил с много дълготрайна и силна миризма...сега пак ще ходя в това магазинче, но моля да ми препоръчате препарат с дълготрайна и силна миризма?

Нищо чудно да е изветрял от мирисане.  Mr. Green Това което ме притеснява в магазинчетата за паралелен внос е, че отварят препаратите на всеки клиент да ги помирише. Аз определено не искам да си купя гел, който е отварян n пъти.
E,защо мислиш,че по другите магазини и хипермаркети не ги отварят? newsm78

# 736
Относно отварянето- аз лично отварям и душа от течните всичко ,което ми привлече вниманието. Понякога , ей така, от любопитство, не че ще го купувам . Макар да не си ги избирам по миризмата , гледам, все пак , да ми е приятна. Защото има някои с миризма на сапун за пране , други със сладникава , една такава , които са ми направо гадни, макар преди години да правех компромиси и да купувах от тях , като се надявах омекотителят да оправи миризмата, но не винаги се получаваше.

# 737
  • София
и аз без да подуша, не купувам, защото веднъж бях купила омекотител с ориенталска миризма и беше ужас- силна и тръпчива  Embarassed

# 738
То  аз не  знам  жена  да не  отвори  да  подуши  hahaha  дори  и  по  големите  вериги магазини 

# 739
  • София
Прочетох,че слагате течните перилни препарати направо при прането  в мерителната чашка.Тя не трака ли много ,когато се върти в барабана и няма ли опастност да скъса някоя дреха?

# 740
Трака, но не е проблем.
Няма как да скъса дреха.

# 741
Аз го изливам направо върху прането без никакви мерителни чашки. Разреден с вода обаче.

# 742
Момичета, ясно всички отваряме да подушим Simple Smile

Но все пак да сподели някой за изпробван перилен препарат със силна и дълготрайна миризма, който да си купя от магазинчето?

# 743
Съседката пере с течен Рекс. Няма такова нещо.
Целият квартал знае, когато тя простира.

# 744
Взех си Eliesse за вълна и деликатни тъкани, розово-лилаво шише. Пуснах без омекотител за проба, дрехите ухаят невероятно и са мекички. И за цветно си взех, но още не съм стигнала до него.

# 745
Съседката пере с течен Рекс. Няма такова нещо.
Целият квартал знае, когато тя простира.

От магазините за паралелен внос ли?

Защото аз съм купувала от супермаркетите Рекс и не ме е впечатлил с мирис  Rolling Eyes

# 746
Не, от супермаркета.
Страшно дразни миризмата. Поне мен.

Течен използвам Корал. Доволно като миризма.

# 747
Не, от супермаркета.
Страшно дразни миризмата. Поне мен.

Течен използвам Корал. Доволно като миризма.

Тъмносиния ли?

Ами Рекс аз не го долюбвам особено, а пък от миризма до миризма има разлика, не искам някаква силна като евтин парфюм...много искам явно Wink

# 748
Да, него.
Отделно и за вълна.

# 749
A на д-р Бекман къде се продават препаратите? Не си спомяням да съм ги виждала в магазин, а съм много впечатлена от някои, които видях в Интернет.

Общи условия

Активация на акаунт