Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 103
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Impresan- в момента го ползвам. Доволна съм.

# 721
Impresan- в момента го ползвам. Доволна съм.

Убива ли бактериите?

# 722
  • София
еми, аз да ти кажа слагам на всяко прането, защото имах проблем с кандида на пръста на крака ми и засега няма проблем, поне това съдя.

# 723
При проблем с гъбички на краката (кандидата нали бяха гъбички, ама много гадни) навремето препоръчваха чорапите и чаршафите да се перат на 90°. Обаче сега няма много материи, които биха издържали подобна температура и то редовно пране.
Добре, че някой се сети да внася подобен продукт. Те са доста отдавна известни в Германия. Даже има Персил дезинфекцираща течност за машинно пране.

# 724
  • София
да, ползвала съм го в Германия, сега го видях в Борн. Ще си купя. Аз си оправих проблема, но си ползвам подобни препарати, защото човек никога не знае. На мен напр. се появиха след хирургическа намеса на нокътя  Sick

# 725
Може ли да ми препоръчате препарат за вълна и фини тъкани?

# 726
# 727

Имам такъв, но не смея да го ползвам дори за не-фини тъкани. Подариха ми го с пералнята. Полски.

# 728
Защо така? Миналата зима си прах вълнените с Woolite (розов) и нямам поражения. Мирише хубаво и всичко е пухкаво и меко.
Друго, което съм ползвала, е Пурлан за вълна. Също хубав.
От чужбински съм ползвала английски Персил за вълна. Нямам много вълнени и фини дрехи.

# 729
За вълна и фини? Изобилие! - Корал, Домал, Бурти, Первол /но немския Laughing/, Даш, Софлан. От добри по-добри...

# 730
И аз да се изкажа за препаратите за вълна- досега не съм попадала на лош такъв, ползвала съм Домал ,Первол, Пурлан, на ДМ, Медикс- в момента , сигурно и други, за които не се сещам , но всички са ми вършели хубава работа- правят вълнените мекички, пухкави , с "бухнал косъм".

# 731
За цветно и бяло ползвам Ариел регулар,за черно и тъмно Корал черно кадифе.

# 732
Купих си Корал за цветно пране, много добре изпира, но пък прането не ми ухае Simple Smile, а продавача ми каза, че бил с много дълготрайна и силна миризма...сега пак ще ходя в това магазинче, но моля да ми препоръчате препарат с дълготрайна и силна миризма?

# 733
Купих си Корал за цветно пране, много добре изпира, но пък прането не ми ухае Simple Smile, а продавача ми каза, че бил с много дълготрайна и силна миризма...сега пак ще ходя в това магазинче, но моля да ми препоръчате препарат с дълготрайна и силна миризма?

Нищо чудно да е изветрял от мирисане.  Mr. Green Това което ме притеснява в магазинчетата за паралелен внос е, че отварят препаратите на всеки клиент да ги помирише. Аз определено не искам да си купя гел, който е отварян n пъти.

# 734
Е как ще изветрее от мирисане! Доколкото знам новият син Корал мирише по-различно и по-слабо от стария в светлосинята опаковка. Аз купувам от стария все още от Карфур, мирише си доста силно, дори и след изсъхване на прането!

Общи условия

Активация на акаунт