Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 224
  • 769
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,днес в едно магазинче видях Ариел от капсулите за цветно 32бр-30лв внос от Англия и Персил гел small and mighty 14лв за 20пранета пак от Англия -искам да ви питам хубави ли са и като цена заслужават ли си?
Благодаря предварително   bouquet
Добри са, за качеството питаше. Цените са високи за английски продукти. Английски Персил на Юниливър видях 42 дози на 16 лева!

Така-за верото-ползвала съм Медикс,Ехо,Пур,някакво Елси,но съм повтаряла
само Ехо и Пур.И пак се изсушават ръцете.
За сапуните-Сейфгард/за лице/,и Тео различни видове/това ни се полага във фирмата.

Tрудно e да ти отговоря, aко няма конкретно питане. Мога да си приказвам цял ден Laughing
Накратко за верото. Тук важат същите неприятни изводи, както за праховете. Пур е продукт на Хенкел за източните пазари. В Германия това е Pril. От официалния внос бих оценил добре Фрош. цената му е отлична /около 2 лева за 500 милилитра/. Не е онова, което е в Германия, не е и съвсем Еко, както го наричат, но е добре. Апта е добре като качество, но цената е висока за собствена марка. Добър за ръцете е Палмолив, но тук се внася от Гърция. От паралелния внос с две ръце гласувам за Фейри. И за Свелто, но то не се намира много. За Прил се отнася същото.

# 16
  • София
Здравейте,днес в едно магазинче видях Ариел от капсулите за цветно 32бр-30лв внос от Англия и Персил гел small and mighty 14лв за 20пранета пак от Англия -искам да ви питам хубави ли са и като цена заслужават ли си?
Благодаря предварително   bouquet
Добри са, за качеството питаше. Цените са високи за английски продукти. Английски Персил на Юниливър видях 42 дози на 16 лева!

Благодаря  Дедо,а каде го видя този Персил и според теб кое е по-добро-Ариел капсулите  или Персил?

# 17
Не мога да определя кое е по-добро, особено английските производи. Ние сме говорили - тоз Персил из Европата е по-познат като Скип, Корал. А те са много хвалени. Аз капсули не обичам. Излишно оскъпяване на гела. Но пък уважавам Ариел.
Омотах ли те Laughing
п.п. Персила го видях в провинциално малко магазинче.

# 18
  • София
Не мога да определя кое е по-добро, особено английските производи. Ние сме говорили - тоз Персил из Европата е по-познат като Скип, Корал. А те са много хвалени. Аз капсули не обичам. Излишно оскъпяване на гела. Но пък уважавам Ариел.
Омотах ли те Laughing
Омота ме да Laughing Е, в провинцията може,аз го видях в едно химическо чистене в София-кв.Лозенец,та цената затова е такава....А Ариела като цена как ти се струва или и той е скъп?Ти от кой Ариел си доволен-интересува ме за цветно?Аз взех 1 капсула за проба на Ариел ,но немска и съм доволна....ама е по 1.20лв бройката.... newsm78

# 19
И аз се интересувам живо от сапуните за тяло на родния пазар и геловете за чинии, т.к кожата ми е много суха, а съмцял ден на мивката с тез деца и няма да ви описвам какъв е резултата. #Crazy

# 20
Омотах ли те Laughing
Омота ме да Laughing Е, в провинцията може,аз го видях в едно химическо чистене в София-кв.Лозенец,та цената затова е такава....А Ариела като цена как ти се струва или и той е скъп?Ти от кой Ариел си доволен-интересува ме за цветно?Аз взех 1 капсула за проба на Ариел ,но немска и съм доволна....ама е по 1.20лв бройката.... newsm78
Не е немска капсулата. Заблудили са те. В Немско капсулите ги махнаха преди 5-6 годин. Не ги уважават там.

# 21
  • София
Омотах ли те Laughing
Не е немска капсулата. Заблудили са те. В Немско капсулите ги махнаха преди 5-6 годин. Не ги уважават там.
Ами нищо чудно-те продавачите могат да слагат в кутиите и евтините капсули от Метро,пък да ги продават по 1,20 бр за немски....Благодаря ти за инфото    bouquet

# 22
Хм, и аз в едно магазинче гледах капсули Ариел, уж немски.Не знаех, че няма.А иначе си бях взела таблетки за бяло на Ариел, харесват ми, ама май излизат скъпо newsm78Не си спомням цената на цялата кут newsm78я и колко броя са вътре, но едната опаковка от 2 таблетки беше 1лв.Някой ако има представа ще се радвам да содели дали излиза на сметка да се пере с тях или по-добре да си взема прах или гел Ариел за бяло

# 23
Имам следното предположение. Вие влизате в магазинчето и питате: Ариелът немски ли е? С тон, който показва, че ако не е , по-добре магазинът да се затвори завинаги. Горките магазинерки реагират като ужилени и ви продават "немски, разбира се" Wink И май не само за капсулите и не само за Ариел?

# 24
# 25
Дедо,много то благодаря за изчерпателния отговор.
Последните три продукта дори не съм ги виждала,
но ще попитам в мрежата.Апта-прах си поръчах от
Италия,но ми донесоха Диксан/течен/с код-801.
Имам и един Ленор/розов/ с 541/ май от гръцко.
Имам и течен Первол от Турция. Ами разликата м/у Диксан и Первол
е видима по белите чорапи на децата в полза на Диксана.
Нищо не ми каза за сапуните-пък и аз незнам какво да питам
много съм боса откъм компетентност.

# 26
Цифрите по бар-кодовете гаранция ли са за страна на произход? Ако да- къде мога да видя такава табличка?

Тук дали е достоверно- http://www.izmamno.com/bar-code ?

# 27
  • София
Имам следното предположение. Вие влизате в магазинчето и питате: Ариелът немски ли е? С тон, който показва, че ако не е , по-добре магазинът да се затвори завинаги. Горките магазинерки реагират като ужилени и ви продават "немски, разбира се" Wink И май не само за капсулите и не само за Ариел?
Дедо,не е така-влезнах в магазина и попитах от къде са внос капсулите,ако беше казал ,че са внос от Англия пак щях да взема 2 за проба,тъй като ми беше интересно как перат,пък и взех за моя приятелка,която не вижда и с тях и е по-удобно....За съжаление явно и в тези магазини ни лъжат.... Sad Какво ви е мнението за течния Сано и Fairy гел или капсули-стават ли за цветно пране?

# 28
Цифрите по бар-кодовете гаранция ли са за страна на произход? Ако да- къде мога да видя такава табличка?

Тук дали е достоверно- http://www.izmamno.com/bar-code ?
Не не са примерно седалището на производителя е в Германия и баркода е за Германия, но завода се намира в Румъния и все някъде по опаковката това е означено. Аз вече проверявам всеки път и пак ми отнема време докато намеря всичко.

# 29
  • sofia
Изчетох темата ви,супер полезни сте  bouquetДосега ползвах немския АS,искам да ми препоръчате за цветно нещо ново.Разбирам от вас че сте доволни от Диксан,Софтланд,Куанто.Ако може нещо като препоръчани 5 за цветно и бяло. Embarassed  bouquetЖивея в кв.Б.Брези и съм открила такова магазинче сега чакам от вас какво да взема.Много ще ви благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт