Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 206
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
bebeshorche, да не би да слагаш мн. препарат,аз не съм забелязала да ми сваля цветове newsm78, а пък за бяло не го знам как е, защото бялото си го пера с друго.

# 46
Слагам по указание 110мл на 5кг пране и 50мл на 3 килограмовата програма  Rolling Eyes

# 47
Ползвам течен гел за пране на SCALA/за цветно и бяло- универсален/.
Омекотител на Ленор/лилавия и златния/.

# 48
  • София
Може и да съм пропуснала, за което ме извинете, но искам да попитам за този омекотител какво ви е мнението:

# 49
  • На небето
Леле, как съм я изтървала тази тема. Ще следя, че с тези перилни препарати, вече не знам какво да купувам, спра се на едно след време го развалят; сменям, спра се на друго и него след време го развалят и тази схема няма край...  ooooh!

А за омекотителите ползвам Ленор уж, ама съм готова да го сменя. Стига да намеря нещо по добро разбира се. Определено не съм доволна от Семана (освен ако не са я оправили, че от много време не съм купувала). За сега от всички пробвани на това се спрях. Купих си и от тези капсули на Ариел, но още не съм ги пробвала (стана вече 3 месеца  Embarassed).

# 50
Оф, аз чак сега устонових, ч програмата на която пера най-често е с предпране, а аз си слагам гела в барабана още в началото и изобщо не поглеждам ooooh!Нали, като пише в описанието на програмата, че може да се слага белина, тоа означава, че е с предпране?Извинете ме за глупавите въпроси, но.....Упътването ми е само на чужди езици и имам една табличка, в която е отбелязано какво се слага за съответната програма-белина, препарат за пране, омекотител

# 51
 А това Куанто от къде може да се намери - от паралелния внос или от другаде?

# 52
Ами паралелен от Гърция. Аз го купих за 3,80 лв., концентрат 750 мл.

# 53
За немския Корал за цветми и черни дрехи какво ще кажете, че бая се чудя и каква му е цената?

# 54
  • София
Здравейте Simple Smile Тъй като скоро се преместих в София, искам да ви попитам откъде да си купя Coral. Ползвам го отдавна и не го заменям на нищо друго (поне засега Simple Smile ). Та бихте ли ми препоръчали магазин за перилни препарати някъде в Люлин?  Hug

# 55
Eто още една подходяща тема за мен. Писах и в другата, ще пиша и в тази, вече нямам място в шкафчето за препарати Smile Като начало имам огромна опаковка Perwoll за цветно пране- някои дрехи не смея да ги пера с с друго. Имам и за бяло, но го ползвам предимно за накисване. Купих си Eliese(Pure), изненадана съм в предвид семплата реклама, праха е страхотен, но е и скъп. Друго откритие, или по-скоро на моя приятелка  е MEDIX Alvina Sensitive(бебешки), много е  евтин, а мирише приказно- на бонбонки- пера чаршафите с него и мирише цяла седмица.... bouquet Ползвам само течни препарати, имам и едни гръцки таблетки, но ми се струват доста абразивни и с тях пера килимчета и други по-груби неща...Омекотители купувам различни- предимно Lenor, не съм намерила някой, който силно да ме впечатли досега, идеи???

# 56
  • под течащия покрив
Munti, били споделила от къде си го купила?
  Извинявай,че сега ти отговарям,но тези дни нямах нет.Купих го от Техномикс Люлин.

# 57
  • Пловдив
А това Куанто от къде може да се намери - от паралелния внос или от другаде?
Мила,ако го намериш пиши от къде,че и аз съм от Пловдив.
Аз напоследък все пазаря от едно магазинче на Македония (в Кичука) и тия дни ще мина и там да го потърся,ама не съм го виждала,не мога да си поръчвам от Англия тия месеци и си купувам от там,засега съм доволна и от таблетките(ползвам Персил) и от Ариел-гела,ама ми свършва омекотителя и тъкмо се чудех какъв да си взимам.

# 58
Toва за 24,50 струва ли си?  newsm78

# 59
  • Варна

Ние си взехме този със синия етикет- 40 пранета за 22лв.

Общи условия

Активация на акаунт