Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 216
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
Дедо,много то благодаря за изчерпателния отговор.
...
Нищо не ми каза за сапуните-пък и аз незнам какво да питам
много съм боса откъм компетентност.

За сапуните? Впечатленията ми са, че при тях не е толкова силен проблемът с подценяването на потебителите и внасянето на по-нискокачествен ерзац Laughing При тях, всъщност, има няколко категории. И дори някои сапун да ви изглежда "марков' то той може да е от най-ниската категория. И пак вносът не е от Европа, но не е страшно.
Добри сапуни от официалния внос са Dove. Интересното е, че срещам паралелен внос на по-ниски цени, за разлика от праховете. Има много добри немски сапуни Капус, но цената е в пъти по-висока от стандартните. Това, което сте споменали - Сейфгард, Нивея са добри сапуни среден клас. Между българските също има добри.

# 31
Здравейте и аз поизчетох коментарите за течните препарати от месец перем с тях в моментасъм с персил-силан доволна съм от Peace него днес си купих ариел-7 да го пробвам след като свърши персила

# 32
Дедо бади по-конкретен към БГ сапуните-кои от тях са ок -особено за по-сухите кожи? newsm78 Grinning

# 33
  • под течащия покрив
   В момента пера цветни дрехи с течен Skip color-концентрат.Харесва ми как пере ,а и цената му е доста добра -42 пранета за 15.90лв.

# 34
  • София
Munti, били споделила от къде си го купила?

# 35
Много точно си сложил усмивката на думата ерзац,
нищо не ми говори.Нещо като клас ли е?
Този немски сапун Капус къде да го търсим и става ли за миене
на лицето?
От българските съм писала че ползвам Тео/май са на Фикосота/.
Ако не ни ги даваха от местоработата нямаше да си ги купя.

# 36
"Ерзац" означава непълноценен заместител.
Дедо иска да каже, че при праховете, мултинационалните компании внасят ерзаци в България, които нямат почти нищо общо със западноевропейските им аналози или са произведени по стари технологии, но при сапуните не е съвсем така. Вярно, че са произведени в бившите соцстрани, ама то това е сапун: мазнина, осапунена с основа. Какво има толкова? За ръце взимам най-евтиния, който не се скашква в сапунерката (Факс), за тяло - Палмолив, а за лицето си има специални гелове. Но не е темата за това.  Peace

# 37
Guess Who ,благодаря за пояснението.
По напред в темата попитах дали може да ни посъветвате
и за сапуните и верото и получих положителен отговор.
Извинявам се,оспамих темата.

# 38
Guess Who ,благодаря за пояснението.
По напред в темата попитах дали може да ни посъветвате
и за сапуните и верото и получих положителен отговор.
Извинявам се,оспамих темата.

Не, iznenada, имах предвид, че не е темата за това какво ползвам аз.  Wink

# 39
  • Варна
По темата може и преди да съм споменавала, но не помня, в момента пера със течен Ариел купен от Пени маркет . Споменавам го, защото самия етикет на препарата е по- различен от този, който продават в другите магазини, шрифта му е като на Ариела, който продаваха едно време. Като го купувах още ми направи впечатление ( то затова го и взех) и си помислих, че сигурно е внесен от самата верига и не доставен от тукашния дистрибутор.
Ама и аз как го обясних  Blush
Искам да кажа, че е хубав този Ариел.

# 40
Да не е един в 5 литрова туба с червен етикет Ariel Basico?

# 41
И аз така съм чувала, че пени маркет сами си внасят препаратите и най-вероятно ариела ще е немски, но така и не съм пробвала.

# 42
  • Варна
Да не е един в 5 литрова туба с червен етикет Ariel Basico?
Да.

# 43
Въпросният Ariel Basico е испански и аз лично не съм доволна от него. Уж универсален а цветните така им сваля цветовете дори на 30 градуса, а пък в същото време и белите не ги пере кой знае колко добре. Единственото, което ме изуми беше наистина силният и траен аромат.

# 44
Въпросният Ariel Basico е испански и аз лично не съм доволна от него. Уж универсален а цветните така им сваля цветовете и при 30 градуса, а пък в същото време и белите не ги пере кой знае колко впечетляващо. Единственото, което ме изуми беше наистина силния и траен аромат.

По-добре не може да се квалифицира този гел. Много точно мнение!
Относно ароматите да споделя опит. Който търси силен аромат, да купува продукти, произведен в южните региони - Испания, Италия, Гърция. Царе са на ароматите. И не само в праховете, същото се отнася и за омекотители, препарати за  под, за тоалетна и прочие.
Допълвам вкратце:- В Пени има всякакви продукти и немските са малцинство.

Общи условия

Активация на акаунт