Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 211
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
Ей Дедо имам 2 поста на тази страница...сън не спа ве4е с тез препарати..все нови купувам... Laughing Laughing хайде дай мнение моля?

# 106

Да попитам следното: видях Вайсе ризе универсал прах за 45 пранета 25 лв, а гела е за 50 пранета 30лв. Дали са ОК тези цени и този прах на Вайсе универсал ОК ли е за бяло в сравнение с този само за бяло пране?

A КОрал за черни дрехи 11лв производство Холандия дали е ОК като качество?

Малко са високи цените на Вайсе Риезе. Около 20-22 лева трябва да са и двете опаковки. Продукт добро качество е, ОК е за бяло.
За холандски Корал нищо не мога да кажа. Странно е как в различни региони са различни продуктите, но това сме го коментирали безкрай. Пробвах последно английски Персил Смал и т.н Ами, в сравнение с немския Корал е нищо особено. А би трябвало да са едни и същ продукт.

# 107
  • с/у ОколоМръсТното
  Ариел капсули - ползвала съм само за цветно.

ууууууу, Персия - мерси. Тъкмо се чудех има ли капсули Ариел и за цветно, щот' от тези за бяло съм много доволна.

Но съм доволна и от течния лавандулов Диксан и сега съм в чуденка?   Thinking Дайте съвет...

П.П: В Мазурис (ако така се пише) е скъпо, бре... Мисля от Цинцари да пазарувам.

# 108
Вайсе Ризе  е страхотен   гел  за пране  за бяло- особено  с окси ефект.  вземаме  го за 27-28 ле. А немския  Корал   не  го  сменяме  за нищо -  сега  вместо 1,5 л  , взимаме  от 3л   за черно и  цветно . Излиза  доста  добре като  цена. за холандския съм скептик.  както и   другите   прахове  мисля  , че няма да е на  нивото  на немските.

# 109
Корал не е произвоство Холандия. Баркодът е холандски, тъй като Юниливър е със седалище в Холандия. По същия начин баркодовете на Проктър и Гембъл са белгийски, но продуктите се произвеждат на 100 места в Европа.
Корал е продукт на Юниливър за германския пазар. Не съм го ползвала, но всички го хвалят. Не съм очарована от специализирани продукти, затова не го купувам.

Между другото, има холандски продукти, които са супер. Например има серия холандски Персили Pure & Natural със страхотни аромати.

# 110
  • гр.Добрич
Вайсе Ризе  е страхотен   гел  за пране  за бяло- особено  с окси ефект.  вземаме  го за 27-28 ле.
Лятото си го купих от Born за същите пари, но въобще не съм доволна, а тубата е толкова голяма.

И в този ред на мисли, отдавна исках да споделя нещо. Преди си купувах прах за бяло и слагах белина АЧЕ. Прането ми светеше. Сега ползвам този Вайзерайзе Окси, като пробвах да го съчетая с белина и без. Ефекта  и в двата случая е захабено пране.

# 111
# 112
Купих течен Skip концентрат.Залена капачка,с алое вера.Някой знае ли за какво пране е?

# 113
Универсален е.

# 114
Моля, ако някой знае къде в Русе може да се купи Корал да сподели. През интернет-магазина с доставката излиза малко скъпо. Embarassed

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 21:10 от Зузи

# 115
# 116
Много ми е интересна темичката и се записвам да я следя.Имам въпрос скоро си взех РЕКС прах с аромат на люляк,добър прах ли? че не съм го пробвала досега.

# 117
Много ми е интересна темичката и се записвам да я следя.Имам въпрос скоро си взех РЕКС прах с аромат на люляк,добър прах ли? че не съм го пробвала досега.

Вече си го купила. И да ти кажа, че не е хубав, какво от това Wink.
Посредствен е, поне за мен.

# 118
Здравейте.Боядисах едно бели дрешкии и искам да попитам някой ползвал ли е прахчета за обезцветяване, на коя фирма и дали помогат.Дрехите не са много оцветени.Просто имат един синкав отенък

# 119
щом са бели е лесно, прахчета Eureka, ако бяха цветни само ентфербер

Общи условия

Активация на акаунт