Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 187
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Ей, Череш, браво! Дай боже всекиму!
Нещо ново на фронта - Лидл чета, развихрен. Още немам време и нерви да погледна какво са наредили по палетите.

# 136
Лидл е шит, пълен. Бях се зарекла да не стъпвам, обаче днес запалих колата и право там.
Стълпкновение по щандовете за манджи, а моето любимо кътче с препаратите свободно. И аз си рекох - "Ето тук сега на спокойствие ще си разгледам". Така и стана.
Аз днес разгледах. Омекотителите са 3 вида, миришат добре за мое изумление.
Взех белия, концентрат. Хубаво остана на прането като послемирис.
И 2 вида течен за пране (сега ми излезе заглавието му), отзад пишеше, че е произведен в Германия. Гес ги хвали, аз ги пропуснах.

# 137
Формил.
Моля те, не ги хваля, защото не съм ползвала. На на мен ми ги хвали сестра ми, която живее в Англия: започнала само него да купува и перял също като марковите. Понякога собствените марки могат да те изненадат.
Само течен ли има Sourcherry. Няма ли прах в кутии?

# 138
Гес, моля те да ме извиниш! Не съм разбрала правилно Hug.
Имаше само гел Формил, в 2 варианта - бяло и цветно.
Прах Формил нямаше. Имаше в пакети прах за бяло и цветно пране, на който запомних името - Maxi Trat. И него го пропуснах, не ми допадна идеята да го пробвам.
Омекотителите са 2 варианта - концентрат и нормален. Общо в 4 варианта  - бял, зелен, син, розов.
Купих бял, концентрат. Хубав е, с нежен аромат.
Истината е, че няма за какво да съжаляваш. Аз повече не смятам да посещавам Лидл. Просто защото не видях нищо кой знае колко интригуващо.
Просто не е мой тип.

Ако нямаш път към Софето, не ми пречи да ти пратя от този Формил. Сигурна съм, че искаш да го пробваш Wink.

# 139
Стига де, за какво пък се извиняваш, не мога да разбера. Все си напомням да ползвам емотикони, че някой път писаното слово може криво да се разбере.

Благодаря за предложението  Hug, но и аз ще пропусна като теб. Само си питам така, за информация.

# 140
Моля, ако някой знае къде в Русе може да се купи Корал да сподели. През интернет-магазина с доставката излиза малко скъпо. Embarassed

Има едно магазинче за прахове,  като тръгнеш от пантеона към халите, веднага след светофарите .Там съм виждала.

# 141
С Maxi Trat (прах) пуснах две перални - една с черни и друга с червени. Нямам забележки. Няма остатъци от праха, нормален остатъчен аромат. Не лош май newsm78 това е само първо впечатление, ще видим на второ Grinning. Нагласила съм и един концентрат омекотител за проба, ще докладвам и за него, ама друг път. Длъжни сме да опитаме Embarassed

Ая, благодаря!!

# 142
и аз опитвам наред новите прахове. Но с този maxi-trat бях прала преди няколо години и никак не ми хареса. Стана на бучки и го подарих.

# 143
  • Winterfell
Здравейте.Имам един въпрос:възножно ли е да съм си купила Ариел менте?От доста време си ползвам само него и съм много доволна.Последния път обаче препарата беше много рядък newsm78И нещо не изпира хубаво.Винаги съм пускала прането на 30 градуса и петно не е оставало,с каквото и да се е мазал дребния.А на последък на 40 градуса остават петна и от супа  Tired
Купих го от Пени

# 144
а предния ариел пак ли от Пени си купувала? Вариантите са да си прала с нормалния ариел от другите магазини, защото в Пени е испански внос и е гола вода. Втори вариант, ако и преди от Пени си купувала да си улучила персонала да са отлели, за да си перат и долели с вода. Close

# 145
Нищо не казахте за Frosch  Rolling Eyes
А къде в София мога да си намеря течен Диксан?
при нас има едно магазинче за перилни препарати.Има невероятен избор.Има диксан със сигурност и мисля че е немски.Магазинчето е в Св.Тройца

# 146
  • Winterfell
а предния ариел пак ли от Пени си купувала? Вариантите са да си прала с нормалния ариел от другите магазини, защото в Пени е испански внос и е гола вода. Втори вариант, ако и преди от Пени си купувала да си улучила персонала да са отлели, за да си перат и долели с вода. Close
Не всеки път купувам от там,но предимно от Пени да.Иначе и на мен ми мина през ума това за персонала...
Е,вече няма да пазарувам от там-ще го правят Лидъл #Silly

# 147
  • под течащия покрив
при нас има едно магазинче за перилни препарати.Има невероятен избор.Има диксан със сигурност и мисля че е немски.Магазинчето е в Св.Тройца
Би ли споделила по-подробно къде е това магазинче?

# 148

От Германия Диксан не се внася нито официално, нито с паралелния внос. Ако пише на немски може да бъде само австрийски. Само че в този случай ще е по-ниския клас от Персил, на качеството на Вайсер Рийзе.

# 149
Че то в Германия май няма Диксан.

Общи условия

Активация на акаунт