Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 113 149
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
Аз както гледам, репортажът на БТВ НЕ си изпълни задачата, доста хора не знаеха за паралелния внос, а сега разбраха, и започнаха да го купуват,  да връщат парите на поръчителите Joy Joy Joy

Аз да попитам, пробвали ли сте да си организирате закупуване от Германия чрез транспортна фирма, гледам ето този немски супермаркет, има плащане с Пейпал, а има и посредници от Германия, ето го
http://www.rossmannversand.de/DesktopModules/WebShop/shopdisplay … &startTab=478

# 571
  • София
Пробвах капсула на Apta за цветно, розова - не съм доволна, не изпира добре. Не може да се сравни с Ариел и Корал, които ползвам по принцип.

# 572
  • Бургас
ol,
аз знам за следните магазини:
   1. На Републиканска близо до пресечката с Гурко по посока от Гурко към Кирил и Методий от страната на детската градина;
   2. До пазара т.е до магазин "Европа" на "Калоян";
   3. На площад "Кирил и Методий" има търговски център - влизаш не от входа с/у училището, а от другия

# 573

ol,
аз знам за следните магазини:
   1. На Републиканска близо до пресечката с Гурко по посока от Гурко към Кирил и Методий от страната на детската градина;
   2. До пазара т.е до магазин "Европа" на "Калоян";
   3. На площад "Кирил и Методий" има търговски център - влизаш не от входа с/у училището, а от другия
Simple Smile Благодаря ти!

# 574
  • При децата ми
Да попитам и аз на свой ред Mr. Green:По какво се познават магазините за паралелен внос на перилни препарати? Blush И някой знае ли дали във В. Търново има такъв?   bouquet

# 575
  • Варна
Да попитам и аз на свой ред Mr. Green:По какво се познават магазините за паралелен внос на перилни препарати? Blush И някой знае ли дали във В. Търново има такъв?   bouquet

Търсиш магазинчета, които изглеждат горе долу така:

# 576
  • При децата ми
Благодаря ти! Simple Smile

# 577
  • There I was on a July morning
Да попитам и аз на свой ред Mr. Green:По какво се познават магазините за паралелен внос на перилни препарати? Blush И някой знае ли дали във В. Търново има такъв?   bouquet

Търсиш магазинчета, които изглеждат горе долу така:
...
Първото магазинче от снимките го разпознах - на ъгъла на бул. Гоце Делчев и бул. България, в сградата на ф-ма Крит, ако някой се интересува за София.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 20:32 от Скубиду

# 578
  • София
Питах в друга тема, ама никой не се включи - търся магазин с тези препарати в района на Редута, Шипченски проход, Гео Милев.
Намерих един по Асен, но там няма марките, които исках - Coral например.

# 579
  • Варна
Последните седмици не съм ходила по големите вериги, та да попитам в момента има ли някъде промоция на течен Персил колор или нещо подобно. Свършиха ми големите кутии от Гърция и оше утре трябва да си взема.

# 580
последно купих течния перилен гел на Фрош. Омекотителите ги сменям и избирам според миризмата дали ми харесва. Гледам и да са за чуствителна кожа. Засега съм прала веднъж с него и нямам големи наблюдения.

# 581
  • При децата ми
Добро утро и успешна нова седмица!  bouquet
Искам да ви попитам за мнение за "Корал сензитив", течен, изпира ли добре? Освен това спада ли към безвредните перилни препарати? Blush

# 582
Мнение за течен AS за черно ?

# 583
 Здравейте , търся си препарат за пералня за бебче , както и омекотител ... какво може да ми препоръчате   bouquet

# 584
Здравейте , търся си препарат за пералня за бебче , както и омекотител ... какво може да ми препоръчате   bouquet
В момента съм с Fairy и съм доволна

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 14:08 от г-жа Стихийно бедствие

Общи условия

Активация на акаунт