Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 109
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм за ОМОто Peace

# 706
# 707
кой е по-добър гръцкият Essex или OMO  newsm78

Прала съм с и с двата гръцки- от ОМО съм по доволна !

# 708
  • София
кой е по-добър гръцкият Essex или OMO  newsm78

Прала съм с и с двата гръцки- от ОМО съм по доволна !

значи ще е ОМО  Peace

# 709
  • София
Гръцкото Омо пере много добре, но ако е течно, се води универсално и имай предвид, че малко избелва...  Аз реших да го ползвам само за бели и светли тъкани. Странно, специално търсих в Гърция Омо за цветно пране, не можах да открия....

# 710
  • Стара Загора
Коралът е добър. Пробвах го. Това, че е белгийски не е проблем. Изненадващо и за мен. Засега Laughing

Благодаря !   bouquet

# 711
Странно, специално търсих в Гърция Омо за цветно пране, не можах да открия....

Няма такова. Всичките им са универсални.

# 712
  • София
Сега се връщам от едно магазинче за паралелен внос. Търсих препарат за почистване на пералня, че този на д-р Бекман ми е доста скъп и то за еднократно ползване. Та... продавачката ми показа някакъв нов препарат, който се води дезинфектант за тъкани, немски, марка Impresal. Пише, че се използва за премахване на гъбички, плесени и неприятни миризми от прането, но продавачката ми каза, че много добре почиства пералнята и особено сред младите майки бил станал много популярен, за бебешкото пране. Сипвало се по 2 капачки в отделението за омекотителя и се ползвал веднъж на 2-3 месеца. Струва 8.70 лв, пише, че е за 15 пранета.
Не посмях да взема преди да се консултирам тук, а и се опасявам да не избелва тъканите, макар че помирисах, не миришеше на хлор, но и не беше някаква особена миризма, просто - миризма на препарат.
Та, някой да има отзиви?...

# 713
Сега се връщам от едно магазинче за паралелен внос. Търсих препарат за почистване на пералня, че този на д-р Бекман ми е доста скъп и то за еднократно ползване. Та... продавачката ми показа някакъв нов препарат, който се води дезинфектант за тъкани, немски, марка Impresal. Пише, че се използва за премахване на гъбички, плесени и неприятни миризми от прането, но продавачката ми каза, че много добре почиства пералнята и особено сред младите майки бил станал много популярен, за бебешкото пране. Сипвало се по 2 капачки в отделението за омекотителя и се ползвал веднъж на 2-3 месеца. Струва 8.70 лв, пише, че е за 15 пранета.
Не посмях да взема преди да се консултирам тук, а и се опасявам да не избелва тъканите, макар че помирисах, не миришеше на хлор, но и не беше някаква особена миризма, просто - миризма на препарат.
Та, някой да има отзиви?...

В Карфур в момента е на 5 лева. Няма хлор и не избелва. Съдържа дезинфекциращи съставки. Не съм го ползвала, защото не намирам за нужно, но не става за почистване на пералнята.

# 714
  • София
Благодаря ти, Гес! Добре, че попитах! Еее, ама и цената са надули, безобразие!!!...

# 715
  • София
благодаря на всички за мненията   bouquet

# 716
РРР, то е на промоция в момента, затова е такава цената. Иначе е около 7 лева.
Това е продукт който се ползва за дазинфекциране на прането - ако има болен човек в семейството, ако бебето е на пелени за многократна употреба, които се перат в пералнята и т.н. или ако човек смята, че е нужно ползването на такъв продукт.

# 717
  • София
Ясно. Исках да го ползвам за почистване на пералнята, но ще си купя на д-р Бекман, ако не успея да намеря на Грюн Грийн...

# 718
Може ли името или снимка или линк за този дезинфектант?  bouquet

# 719
Може ли името или снимка или линк за този дезинфектант?  bouquet

Impresan се казва.

Общи условия

Активация на акаунт