Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -4

• 111 111
  • 769
  •   1
Отговори
# 750
Бекман и то богато, има в дрогерии ДМ.

# 751
Благодаря.

# 752
На мен Коралът за цветно ми харесва много като миризма, даже и след изсъхване дрехите продължават да ухаят. Ариелът - също , в момента имам за бяло  Експерт - една синя туба ,която няма свършване!

# 753
http://www.dixancenereattiva.it/pagine/Prodotti-Dixan-Purity.aspx - това си купих нали е за бяло?! newsm78.По-късно ще дам мнение какви са му възможностите.

# 754
  • София

Така е, само дето цените им са с по лев и нагоре завишени...  Sad

# 755
Вчера видях препарата за почистване на перални на Бекман за 5.99 в Пикадили! Щях да се изям, щото от ДМ го купих за 7 и нещо !

# 756
  • Стара Загора
В Рода е 4,80 лв.
Аз затова не обичам да сравнявам цени, щото винаги някъде го има нещото по- изгодно

# 757
При нас Рода няма, само вие сте късметлии!

# 758
При проблем с гъбички на краката (кандидата нали бяха гъбички, ама много гадни) навремето препоръчваха чорапите и чаршафите да се перат на 90°. Обаче сега няма много материи, които биха издържали подобна температура и то редовно пране.
Добре, че някой се сети да внася подобен продукт. Те са доста отдавна известни в Германия. Даже има Персил дезинфекцираща течност за машинно пране.

Гес, има ли вероятност това да избели цветно пране ако се ползва за такова?

# 759
Съседката пере с течен Рекс. Няма такова нещо.
Целият квартал знае, когато тя простира.

Преди известно време си бяхме взели течен Рекс, някаква лимитирана серия "Orchid & Amethyst".  Често казано, купихме го заради дозиращата чашка, с която се продаваше.   Laughing  Наистина миризмата беше доста силничка и сравнително трайна, но след изсъхване оставаше по-лек аромат. На мен лично ми хареса, защото аз обичам изпраното да ухае силно. Но не това всъщност е важното при един гел. По-съществено е да изпира качествено. В тази връзка Рекс ухае, но не пере кой знае колко добре. Като за слабо замърсени без лекета става.

# 760
  • гр.Добрич
Аз започвам да разлюбвам течните перилни препарати.
Вчера свърших ОМО-то с лилава капачка, но чорапките на децата са си все така неизпрани.
Това Вайзе Райзе ми го продадоха за бяло пране, но опредлено не съм доволна.
http://www.bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&fl … mart&Itemid=1

# 761
Weisse Riese съм ползвал гел, но за цветно - Weisse Riese Color. Повече от доволен. Като ми свърши сегашния течен сигурно пак такъв ще си взема. За бяло пробвай със същия Weisse Riese, само че прахообразен. Изобщо за бяло тук от темите разбрах, че е по-добре с прах отколкото с течен.

# 762
Гес, има ли вероятност това да избели цветно пране ако се ползва за такова?

Не, подобни продукти са напълно безвредни за цветовете.

* * *

Дали е за тук, или за другата тема, не знам, но ще го пиша тук. Явно капсулите за пране стават все по-популярни в южна Европа, защото в Италия Хенкел пуснаха Dixan Super Dosi капсули за пране, които вече имам, а във Франция има Le Chat Bulles. Снимчици на диксана:
За бяло:

За цветно:

# 763
Ами аз явно съм консервативна. На мен не са ми удобни капсулите и таблетите за пране. Просто зареждам непълна пералня с тъмни или деликатни дрехи, след това бялото пране пък не ми е също за цяла пералня. В такива случаи такива "твърди дози" не са ми удобни.

# 764
Ами аз явно съм консервативна. На мен не са ми удобни капсулите и таблетите за пране. Просто зареждам непълна пералня с тъмни или деликатни дрехи, след това бялото пране пък не ми е също за цяла пералня. В такива случаи такива "твърди дози" не са ми удобни.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт