Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, мадами. Който спал спал... аз сега чакам да дойде времето и да приготвям Алек за новатадетска градина и да го метна до там ( нали ми е пред блока  Joy )
Само моя Крис ли се повлия от смяната на времето? Тази нощ 2 пъти е цокал  newsm78 ( от известно време се будеше около 02.00 и след това за закуска)
Славче, мила, чудя се какво да те правя. Бях си забранила покупки, но като гледам цените които имат асдата... мамооо ще взема и аз да поръчам нещо. Мога ли да се възползвам от общата поръчка, като до следобед ще пиша какво искам? За коледа искам да купя лампички над завесата , коледна украса, венци и всичко дребно що се сети човек  Mr. Green
Змейка, казвай и ти какви играчки си накупила? И аз се замислям вече, ама пусто идея нямам. Особено за дребните нищо не ми идва наум. А аватара е повече от разкошен, дали не е заради двете прекрасни мамини принцеси  newsm78 Heart Eyes
Крисчана, песничката ви с малката е много сладка, но както и ти казваш, кюфте не ще да е , а бонбонче в целуфанче  Hug

# 151
Добро утро!
Днес остарявам, та реших рано сутринта да ви почерпя и да ви причиня шоколадова кома! После ще ви чета ако мога!

# 152
Дубро утро от мен, записвам се чак на 11стр. в новата ни темичка, но не ми остава време да пиша. Ади е с хремичка и му е трудничко да заспива със запушено носле, батко ни Юли тъкмо тръгна на градина след инкубационния период на нашия хепатит и вече е с конюктивид ,а от два дни е с гнойна ангина и е на АБ  ooooh! .Замислям се да говоря с личната за махане на третата му сливица .....

herzog, Чстит Рожден Ден да си жива и здрава ти и семейството ти   bouquet , ще се почерпя от третата картинка  Laughing Hug

оххх а тази смяна на времето хич не я харесвам, май и моя Ади така мисли, вчера беше много кисъл, ревя заради сополките и заспа към 19.30ч, а пък батко му яак към22.30ч по новото време  ooooh!
Приятен ден на всички ви  и дано успявам в тази тема да се отчитам по-честичко  Peace

# 153
Добро утро и от мен! Очертава се още един слънчев ден и с малчо пак ще хващаме улиците Simple Smile

Змейче,
много са сладки принцесите!

desex, благодаря за линк-а, много интересни неща има!

herzog, Честит рожден ден! Да си здрава, много усмихната и обичана!!!  bouquet Hug

Julai4o, оздравявайте бързо!

Днеска Марти се събуди с вик. Много му харесва да си изпробва силата на гласа и така се смее, като вика много силно Simple Smile
Един час си покрещя, аз го оставих да си вика на воля, и сега спи - ми не е лесно да си оперен певец с малки дробчета Simple Smile

Усмихнат ден на всички

# 154
  • София
Тази сутрин и мен ме заболя гърлото, но аз си зная от какво е. Вчера пих газирано, а аз не пия точно защото после се обзавеждам с гърлобол.

От няколко нощи забелязах как Габка се гушка в мен на сън (нали спи при нас). Преди разперваше ръчички и така откарваше цялата нощ, а сега се обръща към мен, търси ме с ръчички и сгушва главичка до моята. Много ми е приятно, но пък не мога да се наспя хубаво.

Краси, хайде и тук да те поздравя за празника! Много да си щастлива!   bouquet

Вили (Облаче), аз съм на линия за разходки. Чакам да уточниш кога и къде.  Hug

# 155
Добро утро kaffeetrmker_2

Смяната на часа ще ни побърка.Диването се събуди в 7.30 Crazy,а иначе си спяхме до 9-9.30.
Днес започваме месото.Приготвила съм едно пюренце със заешко,да видим как ще се приеме Laughing

Краси  newsm59 nbirthday newsm67

# 156
Привет

Моето маймуне стана в 5 без 10, щях да се гръмна, а вчера в 6 без 10, ошашка се с тая смяна нещо. А аз да ви се оплача, пак направих кръвоизлив(от МЦ), не бях правила от 11-ти клас, ама не ми се лежи в болница та си кретам някак на крак, освен обилното кръвотечение само свят ми се виеше 2 дни повечко, днес мисляче е от недоспиване #Crazy Нкой ако знае някакви хапове за кръвосъсирване ще съм хепи, иначе все Вит К са ми вливали навремето

Херцог, да си жива и здрава, много щастлива, Джулиан много да те радва и да си много обичана Hug

Славче, ще пукна ако го изходя  това разстояние, днес ще пропусна ама утре и до края на седмицата нищо не ми пречи всеки ден

Змейче, много са готини двете ти мадами

Джулайчо, радвам се че се разписа, дано с мъж ти да сте по-добре а малчовците да оздравяват скоро

Облаче, ха да му върви по вода на Алек в новата детска Mr. Green

Мацки, ще се разоря, поръчката ми за Асда и Теско вече възлиза на 63лири, Мадъра изобщо не искам да го отварям, но този път освен за беб съм поръчала и за големия маймун и за мен Laughing, само мъж ми не иска нищо, но него съм го компенсирала с парфум, който чакам днес:)

# 157

честит рожден ден, Краси

дребното незнам в каква серия, но ме побърква - не спи, не иска да лежи в количката- вози се само напълно прав ( не признава полулегнали положения)  Crazy

# 158
Здравейте момичета  Laughing
От два месеца не съм писала нищо, а и рядко ви чета. По-скоро получавах информация от варненските мами  Wink .
Нашият дивак просто ме оставя без дъх и всяка свободна минута гледам да посветя на себе си. Но вече мисля да съм по редовна тук. Чета , че повечето сте започнали със захранването. Ние също и Алекс не отказва почти нищо, предложено му с лъжичка. Голям ми е лакомник  feeding . Иначе още се кърмим. За протокола - имаме си две зъбчета.
Честит рожден ден на Херцог - бъди винаги обичана жена от двамата си мъже.

# 159
  • Sofia
Ехо, прочетох по диагонал, з'то пак съм яхнала парцала - понеделник си ми е "работен"  Joy Сега правя почивка с кафенце Wink
Аз да кажа, че за утре имам една уговорка и няма да мога в Южния  Cry

И нас ни ошашави времето, но за 1 седмица децата ще се настроят  Peace

МолА ви сА - стига с тия поръчки, с тия покупки  ooooh! Това вече е болестно състояние. Ако все пак майките с по-големи момчета харесате нещо за коледен подарък, пуснете линк  Praynig Praynig Praynig За бебета много не се интересувам  Embarassed hahaha Mr. Green

Вили, успех на Алекче - дано сте много доволни и вие, и той   bouquet

КРАСИ, БЪДИ ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА - КРАСИВА И ИНТЕЛИГЕНТНА МЛАДА ЖЕНА, ОБИЧАНА СЪПРУГА И МАЙКА

Руснеки, чували ли сте Snej_?

# 160
Добро утро и от мен!
Херцог честит рожден ден пожелавам ти много здраве щастие и късмет.
Моя бебко е болничък, бати ни донесе подарък от градината и сега сме на АБ. И отделно зъбките много ни тормозят и е постоянно кисел. Сега заспа и аз седнах да изпия едно кафе на бързо.
АниК - Снеж не съм я засичала скоро. Синя птичка поддържаше някаква връзка със нея, но не знам дали са се чували скоро
А това с онлаин пазаруването си е наистина голяма краста. Мен ме заплашват че ако продължавам така ще ми забранят достъпа до компа  Laughing

# 161
Херцог честит рождене ден   bouquet

и ние се събудихме в 7 часа Simple Smile сега пак спи

момичета ние ли сме толкова зле с това захранване, пак не искаше пюренце вчера - нищо не му харесва, вкучко му е гадно на Ати, даже и плодовите пюрето, бих казала и кашите - май ние ще си ядем само банани  Joy Joy Joy само това харесва хахахаа

днес съм му проготвила тиква ( и тя се харесва) с круша, че се мъчи малко да се изходи детето  Peace
аз снощи за първи път легнах заедно с Атила в 20.30 и се събудхме в 7 часа тази сутрин, какво спане само- е станахме да хапнем в 3.30 (това ни е задължителното хранене) но все пак доста си поспахме от дълго време насам Simple Smile

аз за сега съм се поспряла с поръчките чакам 5 пакета от ебай, Габко дано ме зарадват скоро и един от ММ директ  /// да идва тая количка вече че ще умра от скука вкъщи  Shocked

# 162
Добрутро  Hug
Минавам набързо, че ще излизам по задачки  Grinning

Краси, /херцог/, да си жива и здрава! Много да те радват и обичат твоите мъже!   bouquet  bouquet  bouquet

Облаче, в Ибей гледала ли си за Коледни джунджурии? Аз онзи ден разглеждах лампички - имаше на доста добри цени  Peace

# 163
Добро утро и от мен:)

и ние станахме рано и то доста - според новото време Simple Smile.

Ред не успяхме да вкараме - при нас е абсолютна анархия ама си свикнахме така.

Питах ви в предната тема и пак да попитам тук - ползвате ли слинг или кенгуру, че мъника не желае да си лежи  в количката и се носим като маймуни Simple Smile, та се чудя кое да ползвам - имаме едно кенгуру, но е супер неудобно, през едното рамо. Той иначе стой в него, но ми откъсва рамото.

Радунка, не съм видяла още дали са ти отговорили другите мами, защото бавно ви чета от предните дни, но отгоравям, за да не забравя  Crazy
Ползвам слинг за Тео, ползвала съм и за Елена. Кенгурото не е съобразено с нуждите на детето, да не говорим пък как се изморява кръста и гърба на майката. Ще ти пусна две-три линкчета, там ще прочетеш за ползите от носенето. Тео е същият, в количката само спи, иначе на ръце постоянно, подскача в мен, пружинира...  Crazy

Аз имам ето такъв http://www.zilana.com/10-2c.jpg От тук - http://www.zilana.com/buy-simple.html Там можеш да прочетеш медицината за слинга, родителите за слинга и тн... има го за ползите и за удобствата, в инструкциите пък ще видиш как се слага, мога да ти пратя и клипчета, но ми пиши на лични. С този слинг нося детето на хълбок - така и до две годишно може...

Имам и такъв, който е тип шал - един плат дълъг 4 метра, който се увива, от трико, еластично, много по-удобен е, но е по-голяма хамалогия да го вържеш, става например като ходиш на по-дълги разстояния или в парка или на планина... и когато знаеш, че бебето ще спи... откарват по два-три часа спокойно спящи в теб...
http://www.zilana.com/buy-shal.html

А имам и един, който е за връзване на бебето на гръб, но е за малко по-големи деца.

Ето и това http://vsi4ko.ibox.bg/ad/id_529641997/region_1
И тук http://sling.bg/

И един много полезен сайт, не само за слингове http://-spam070-/

Hug

# 164
Добро утро!

Минавам само да се запиша в новата темичка - страхотно оформление от Славчето   bouquet  bouquet  bouquet

Краси, Честит Рожден Ден и бъди мноооого щастлива и обичана.

Отивам да чета , че и от предната темичка имам малко.
Имам проблеми с нета нещо и много се ядосвам .
Лек ден и до после - дано ми остане време, че и на мен днес ще ми е доста работен вкъщи, а и времето е хубаво и на разходка трябва да се излезе Hug

Общи условия

Активация на акаунт