Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 486
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Змейче, това коледното, кой размер си го взела? Че аз мисля да й взема 6-9, но нъл на Асдата много от нещаата са леко уголемени , та малко се притеснявам да не й е голямо - искам да й е точно Simple Smile А за четенето с уста ... мдааааааааааа много са добри и жестока дикция вадят при този начин на четене Wink
ПС, направо не искам да отварям Мадър-а, че всичките пари ще профукам Wink

# 136
Айде сега пък Мадъра, абе ей!!!! Аз още преди да съм получила НОИ-ските и ще ги похарча  ooooh!

Злати, Змейче, страхотни аватари  Heart Eyes

Ива тая вечер колко лесно и бързо заспа  Shocked Явно съм я уморила повечко с разходката днес, и утре смятам да повторя  Whistling

Изчезвам в Артскау да си правя книжата, ама ще надничам и тук, в случай че се заформи някой среднощен чат  Wink 

# 137
Изчезвам в Артскау да си правя книжата, ама ще надничам и тук, в случай че се заформи някой среднощен чат  Wink 

Къде изчезваш!? Дай и аз нещо да правя, че ми е скучно Sad

# 138
Нели пусни едно линкче за това сайтче /нали е за фотобук/  Wink
Славче и ти ли скучаеш ???  Flutter

# 139
Ей как ме разсмяхте, дай нещо да правя че ми е скучно  Joy
Смях сеи за "перфораторчето"
Слънчева - аз на мойта пея Обичам теееее, ти си мойто кюфтеееее  Mr. Green, милата не е дунда въобще, ама майка й като не е уред  Embarassed
Змейче мноооого са сладки на аватара, за среща съм За, дават супер време тази седмица
Аз пък отивам да редя един скромен 2000 парчета пъзел  Mr. Green

# 140
Ето http://www.artscow.com/  Peace
Занимавайте се на воля  Hug

krischana, ама и ти голяма занимавка си си намерила  Laughing

# 141
Илейна, Крисчана,  рядко ми се случва, ама е така тази вечер Simple Smile Приспах детето, подредих преди това стаята, през деня бях измила и сега ме мързи да мръдна и стоя на компа , да ама всичките магазини ги обиколих и сега търся кво да правя Wink

Крисчана, ако имах място в стаята бих почнала и аз моя ... мъъъъ нъцки

# 142
Здравейте и то нас  Praynig

Да пожелаем Лека нощ и спокойна вечер за всички бебчовци  Hug

И ние сме със СЛИНГ - шал  Peace страхотен е, сигурно сте го виждали на снимки във ФБ  Peace

Ние имахме гости и като попихме едни бирички иха, че готино, така ще я караме цяба зима ама с домашно червено винце  lalalala дъра - бъра а и те с две дечица та беше супер  Flutter

Славче много хубави неща си избрала

# 143
Нели колко излиза доставката до БГ?

# 144
  • Пловдив
Змейче, това коледното, кой размер си го взела? Че аз мисля да й взема 6-9, но нъл на Асдата много от нещаата са леко уголемени , та малко се притеснявам да не й е голямо - искам да й е точно Simple Smile А за четенето с уста ... мдааааааааааа много са добри и жестока дикция вадят при този начин на четене Wink
ПС, направо не искам да отварям Мадър-а, че всичките пари ще профукам Wink

6-9 съм взела и ще й е точно да моята дундичка  Laughing По-голямото ще е много голямо, определено  Peace

Мерси за поздравите за новия ми аватар, Крис, Десекс  Hug Наистина супер време дават и само се моля да ми мине най-накрая това гърло, че иначе няма да мога да си кажа приказката  Mr. Green

Десекс, и аз нападнах Артскау-то -  вече поръчах някои неща и сега са ми пратили още примамливи кодчета  Mr. Green Не знам как, ама съм спечелила безплатна дамска чанта със снимки - та я направих преди няколко дена - да видим кога ще дойде  Laughing

Илейна - за всеки артикул е различна доставката  Hug

# 145
Змейче, видях те аз във ФБ, че твориш и ти в Артскау  Wink Непрекъснато дават разни безплатни неща /т.е. кредити /, аз от вчера имам за 6 книги по 20 страници + 2 по 39стр, е как да не се възползвам  Crazy Отделно имам фрий към 200 снимки, разни магнитчета за хладилник, кърпи и още един куп работи  Peace

Илейна, за книга /20страници, формат 8х8/ май беше 8 долара  Rolling Eyes
А, ето им го ценоразписа за доставките https://www.artscow.com/shipping.html

# 146
Да се похваля че и моето чаве тази вечер бързо заспа, дано и да е за по дълго Praynig
Malini, Zlatna q, Змейковица страхотни аватарчета - бонбончета:hug:
Отивам да лягам че сега ще скочи маймунчето Laughing

# 147
Змейче, страхотни са ти двете мацки Simple Smile)
Ани, май наистина не спах много последната нощ  ooooh! сега съм разбита... но още не се предавам.
Сега и мен ме зарибихте с тези поръчки, ще прегледам и аз.

Като дума за кенгуру/слинг да ми препоръчате нещо за над 9 кила?  Mr. Green С количка по транспорта ми е АБСУРД, а така ми се идва в Южен парк... ммм

Да се похваля, днес Макс свърши голямата работа над тоалетната чиния. След 3-4 мин с голо дупе. Явно ми е податливо детето, ще взема да го посвиквам.  Mr. Green

# 148
  • София
И аз да се отчета, че се кефа на готините аватари. Направо ти разтапят сърцето  Hug..
Значи утре с някои мадами ще се засечем,.. супер  Hug
Лека нощ от мен за сега.. Hug

# 149
Мерси, Змейче, и аз ще взема 6-9, дано й е тамън Simple Smile

Десекс, Нели, Нелиии как ме зариби с тези снимки, книги, календари, карти и тн Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт