Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Аууу прибрах се току що ... днес с малката сме уличници Wink Ама пък беше много хубаво Simple Smile Утре ще повторим пак Simple Smile

Отивам малко да почина и ще пиша по-късно вечерта Simple Smile

# 181
Нели ,Миленка благодарности за инфото ,заребихте ме и мен с тези Фото книги и вече направих една  Mr. Green

# 182
Добър ви вечер.
Мале наистина много пишете ни мога ви прочета.
Аз влизам да ви почерпя за рожденния ден на моя син Калоян.Днес навърши цели 4г.

Честито и на всички които днес имат месечинки да са живи и здрави бебчета. Simple Smile Hug
Милкинис честита ви годишнина.Много любов и хубави мигове ви желая заедно още дълги години.
Отиваме да празнуваме.Днес на градината са празнували и е в еуфория. Crazy

# 183
Лелеее толкова съм изморена,диването цял ден мрънкаше Crazy.Имам невероятни болки на ръменете и около лопатките newsm50.Иначе зайчето се прие много добре.

# 184
Ох с този майчински мозък за малко да забравя да честитя рожденния ден на Херцогчето   bouquet,а също и честит Рожден ден на Калоянко на Мира  Hug
Честити месечинки на всички сладки бебчета  Hug

# 185
Лелееее, ще си оскубя косите - малката ще ме побърка тази вечер!! Какво й - не знам, амаааааа..... мрън мрън мрън рев рев рев мрън мрън мрън ... дано утре е по-спокойна Simple Smile

ЮЖЕН ПАРК - 02.11 - ОКОЛО 11-11,30-12-13 ЧАСА Simple Smile

# 186
Да се запиша и аз в новата темичка, Славче страхотно оформление както винаги   bouquet

mira sm Честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и мног да те радва  Hug

Милкинис честита ви годишнина, любов и семейно щастие   bouquet

Херцог Честит Рожден Ден , здраве щастие и много любов от двамата ти мъже  Hug

Честито на всички месечинки , колко бързо минава времето само  Heart Eyes

Видях и нови много сладки аватарчета  Hug

# 187
  • гр. София
Хайде и ние да наминем, да ви почерпим за петата месечинка на Викито   party023
Днес се обърна самичка за пръв път  newsm32 Добре че бях я сложила по средата на спалнята. Вече ще имам очи и на гърба Wink
Тези дни си изкарваме прекрасно, навън, на разходки, а Хелоуина мина много гот( то май по- скоро за нас е кеф, детенце нищо не разбира, а ние се вдетиняваме. Няма лошо Wink Снимки, за тези които са пропуснали ФБ http://koliin.snimka.bg/holidays/praznici.545742.21255324
Да се похваля- най- накрая ми преведоха паричките за септември и октомври  smile3508
За срещата- с удоволствие , но нямам транспорт до там. Ще чакам да застудее за да Молуваме Hug
˙·•● milkinis ●•·˙ Честита годишнина! Още дълги години семейно щастие, любов и много радост!
Херцог, честит ти рожден ден!
mira sm , да ти е живо и здраво детенце!
На всички месечинковци поздрави и целувки от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Спокойна нощ!

# 188
Единственото което те устройва е маршрутка 32

# 189
  • гр. София
Славче, ама хич не съм им почитателка - къде аз, бебе пък и количка newsm78 Ще ви гледаме по снимките и после на познатото място Hug

# 190
Около входа на Нишава или?

# 191
Около входа на Нишава или?

Дааа, но ако ви е удобно от друго място - казвайте, аз го обикалям тези дни по 2-3 пъти целия парк Wink

# 192
На мен ми е добре на Нишава, само дето не съм от най-ранобудните и организирани майки, та сигурно ще се появя около 13, не по-рано. Ако не ви видя там, ще звъня на Славчето.

# 193
poulini , нямаш проблеми, аз не знам кога ще успея , че тази вечер мойта е кошмар, сега преди малко се събуди ПАК!!!! не знам до колко ще я откараме сутринта Wink Но със сигурност ще съм в парка по обяд (жива или умряла) и ще стоя там до към 17 (като от време на време прелитам до нас да ходя то 00)

# 194
 Не само, че не изчетох предишната, ами и в тази тема влизам на 13та страница... Кво да пра'я Mr. Green

И мойто дребното днес се обърна. Не мога да кажа, че изцяло сам се завъртя,щото май му помогнах малко, не помня newsm78 Но аз си го очаквам от известно време. Отложих часа за ваксина, дето беше за утре. Каката може да се каже,че вече е здрава/пу-пу/ ама сега май ще дпйде и моя ред. За сега крепя фронта, ама малко ме боли гърло, малко синузита се обажда, лумбагото, ишиаса Mr. Green. Та третата партида ваксини ще си ги получи друг път. Аз всъщност май умишлено отлагам момента, страх ме е след последния път. Знам, че накрая пак ще ги сложим, ама...
 Тия дни имахме много натоварена програма- 1 хелоуински купон и 2 рождени дни. Всички геройски издържахме и се повеселихме. За разнообразие днес едно детенце в забавачката на Бела имало рожден ден и каква софра бяха спретнали Mr. Green днес май цялата забавачка са изкарали на маса Mr. Green

Честито на всички, които днес имат повод да празнуват!

Срещата /както и всеки друг път/  ще я пропуснем... абе как нямах късмет всички да живеете в близост до парка Заимов, а вие до Южния... Иначе в това прекрасно време е супер за разходки, днес се прибрахме чак към 4ч, предполагам и цялата седмица ще сме така. Само компания да имахме...

Оставям ви сега, и дано успея да се включа до края на темата пак. Времето ще е хубаво, та предполагам няма да я изпишете много бързо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт