Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 516
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Айде добро утро! Минавам да пусна да се прави кафето и отивам да си доспивам. Сънувах кошмари, главата ме боли и на всичкото отгоре мънечката се събуди  smile3511 smile3514 Ама какво ще си доспивам, като така съм се ококорила, все едно е обяд

Кой как го харесва?

# 196
  • Sofia
Добро да е и от нас   bouquet
Славче, избрах си кафенце  Peace

Снощи метнах на Крисето още едно одеалце за през нощта и детето си спа непробудно  ooooh! Мислех си аз, че може да й е студено през последните 2-3 нощи, но пък нищо не се епроменяло - нито Т в стаята, нито начина, по който я обличам  Thinking

# 197
Ани, ти си избра, ама на мен няма кой да ми направи и си е жив проблем , а ме мързиии да отидааа до кухнята Wink
Може да не се е променила Т в стаята или как я обилчаш, но въпреки това да му е било хладно на детенце Simple Smile Важното е че е спала непробудно Simple Smile

# 198
Добро утро и от нас в Бургас! Sunglasses

Славче, и аз ще прасна едно кафенце, че след като поредна нощ не спах, сутрините са ми доста тежички Crazy

С хубави новини да ви зарадвам- по прогнози ще е циганско лято до края на седмицата Peace А  ДАНО! sun

И нашето захранване върви много бавно, незнайно откъде пък аз преливам от кърма, Animal Cow та май и не му давам много зор, по старата схема Криси и сокове пиеше вече и пюрета всякакви, жълтъци, попари... всичко, брадъра, обаче ще почака , пък да видим!

Десекс, Нели, Благодаря за уточнението  bouquet

# 199
ANNI_M , дано дано даноооо.. дано дано даноооо циганско лято да е ... до края на седмицата Wink Избива ме на идиотщина  Crazy

Отново да кажа - скучно ми е , отивам в артскау-а Wink

# 200
Добрютро.
Славче, за мен еспресото с гъстия каймак, че имам нужда  Mr. Green Не знам на малчовците дали им се отразява смяната на времето, но на мен със сигурност  Sick

Айде лека ви срещичка днес, и да сложите снимки после  Mr. Green

# 201
Привет

Славче, и аз грабнах едно кафенце, че малкия ми е буден от 6ч, сега крещи неистово и се ядосва на една книжка и малко главата ми е теро реро

Ани, на Крисето и е студено а на Мишо му е топло, у нас е някакъв парник, хем съм спряла парното и не ще да спи нещо това дете и това си е #Crazy

Честит рожденик на Мира, да е жив и здрав

Милкинис, още много щастливи години заедно

Кикиники, няма да се отчайваш - ПРЕДЛАГАМ СРЕЩА СРЯДА 03.11.2010 В ПАРКА ЗАИМОВ ОКОЛО ОБЯД

Айде честито и на всички пораснали бебоци, Ати Hug

# 202
кака Лара, взимай го докато е топло Wink Ще направя още Wink

Дудунски, и мойта пикла се събуди в 6, ма преди малко я приспах и сега ми е добре Wink Само дето аз така се разсъних , че явно няма да се приспивам пак Wink

# 203
Добро утро и от мен  Grinning

Славче, и аз ще жулна едно кафенце, че малчо се е разпял от 5 сутринта. Сега го натискам да спи - пък да видим!

ANNI_M, ох, страхотно, дано да е така, че този дъжд ме побърка. А и студено беше, сега е страхотно Simple Smile
Ще ми се да живея в Куба - 25 градуса средна годишна температура - еххх, мечта!

И нашето захранване върви бавно ама зор нямам. Вчера му дадох картоф с тиквичка на Хип - такова лапане паднаааа, а на мен ми се струваше, че няма да му хареса, защото е много гъсто, но ме изненада  #Crazy

Хайде приятна разходка на всички ! Laughing

# 204
Ето, щях да хваля Малчо как му плющят ушите с зеленчуците на обяд и забравих  Laughing Хапва с невероятен апетит, чак ме учудва това дете. Обаче, откакто вкарах моркова, бузките са му грапави (на ситни безцветни пъпчици) и днес спирам моркова и ще видим дали ще се изчисти.

Още нещо да ви питам, от 2 дни Крис си пипа главата и ухото отдясно - целенасочено, чак понякога си дърпа ухото. Първоначално мислех, че си е открил и тази част от тялото, но снощи се замислих да не би да го боли ушенце. Иначе е спокоен, не плаче  Confused Дали да не взема да го заведа при доки днес?

# 205

да ви почерпя с една приятна закуска и една пак с ягодки

днес Атила става на 6 м Simple Smile колко бързо минава времето  ooooh!

# 206
кака Лара, Цветето преди само си буташе ушето, не го е дърпала ами го бута отзад напред - беше й зачервено като подсечено зад ушето (че нали сме със супер нежна кожа ииии  Flutter) Също така не е ревала, беше си спокойна, но явно я сърбеше и затова редовно го буташе, случва се и сега от време на време. ПОгледни го хубаво - дори и малка червенина, може да сърби. Ако много се притесняваш, нищо не пречи да отидеш при педиатърката(а)

ЛУКСЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, да ти е жив и здрав малкия разбойник! МНого да те радва и много щастие да внася в живота ти Simple Smile

# 207
Славче, моя я заспи към 10 я не, така че аз няма избор за доспиване а от 5-6 дена поради различни причини не ми се събират повече от 4 часа сън през нощта и ми е супер кисело вече, добре че има слънце та да има и излизания че иначе бях свършена. Айде до после в парка, аз ще се моля на всички африкански богове да ми стигне горивото в колата до бензиностанцията, зареждам и някъде към 12.30 може и да се довлача

ПРЕДЛАГАМ СРЕЩА СРЯДА 03.11.2010 В ПАРКА ЗАИМОВ ОКОЛО ОБЯД

Охаааа и закуска се появи Mr. Green

# 208
Мили дами, сърдечни благодарности за страхотните пожелания за рождения ми ден!  Hug

Честити месечинки днес, и пак ще се опитвам да наваксвам с четенето аз!  ooooh!

# 209
Дудунски, ще стискам палци да ти стигне горивото и ще те чакам, ако дойдеш по-рано и няма никой - нъл знаеш Wink Аз съм на линия Wink Луксчето набързо се развъртя в кухнята и хоп закуската готова Wink

Общи условия

Активация на акаунт