Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Честит Рожден Ден на Грахчето ,жива и здрава много щастлива и обичана  Hug  bouquet
Деси /Dudunski/ виждам че ще споделяме една и съща съдба за почивните дни ,аз обаче си извиках мама на гости ,че е много път до вкъщи и не се наемам да пътувам до там с бебко.
Лина по-добре наистина ако живеете заедно да се отделите ,защото иначе все ще има кой да се намеси  Peace
Честита половин годинка на Ати Hug

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 12:12 от ileinа

# 241
Мами аз отивам към ЮЖНИЯ ПАРК - ще ви чакам Simple Smile

# 242
Кикиники, няма да се отчайваш - ПРЕДЛАГАМ СРЕЩА СРЯДА 03.11.2010 В ПАРКА ЗАИМОВ ОКОЛО ОБЯД
newsm44 newsm44 newsm44

Взимам Бела в 12,30 от забавачка и после съм на линия! Мога и преди това, после само да прескоча да я взема.

# 243
Вие сте по срещи, а аз се допълвам за слинговете

http://sling.beinsa.info/

и две много хубави клипчета как се връзва слинг-шал и как се поставя

http://lucanka.multiply.com/video/item/8/8
http://lucanka.multiply.com/video/item/39

Хубава статия http://missby.wordpress.com/2008/08/28/attachment-parenting-2/
и още нещо хубаво - http://www.book.store.bg/p21259/blizo-do-bebeto-vasilena-dotkova.html
и блогът на същата авторка с хубави статии за хранене, отглеждане, майчинство и други всякакви http://www.blizodobebeto.com/category/food/

# 244
Здравейте  Hug
Снощи не успях да пиша, да видим сега колко съм запомнила от четеното  Rolling Eyes
Свалих си вчера "Мисия Лондон" и реших снощи да го гледам, ама стана "Мисия Дрямка на дивана в хола"  Mr. Green Тая вечер пак ще се пробвам  Grinning

mira_sm, честит ти рожденник на патерици!   bouquet

milkinis, на вас честита годишнина!   bouquet

Честити месечинки на бебоците, които са празнували вчера и на тези, които празнуват днес  Hug Hug Hug Лукс-че да нацелуваш Ати  Hug

Грахче, честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет, любов!   bouquet

Славче, ileina, май ви хареса книгоправането  Wink Hug

Марая, гледах снимките - много сладка тиквичка си имаш  Heart Eyes

кака Лара, и твоят аватар-чо е страхотен  Heart Eyes Това с ушенцето може да е от зъбки  Rolling Eyes

Ива днес за първи път яде круша - е, определено й се стори по-вкусно, отколкото зеленчуците  Mr. Green Вече сме опитали картоф, оранжева тиква, морков и круша, чудя се следващото какво да е - може би тиквичка  Thinking Ааааа, да добавя, че всичко е домашно производство, купешките пюрета стоят недокоснати в шкафа   chef
И аз като Ани, мисля днес да вадя летния кош на количката, че ние нали със столчето за кола се возим  ooooh! Ама вече смятам, че ще й е добре в летния  Thinking

lina, както момичетата са ти писали - говорене му е майката  Peace С мълчание не става работата  Naughty. Едва ли ще е лесно, но говори с него, кажи му какво те тормози и се опитайте да решите проблемите. Грийнчето е дала добър довод с "педиатърката каза"  Wink.  Хайде успех!  Hug

alex-че, какъв е този многословен пост  Mr. Green Кажи как сте, Ади как е?  Whistling

Ще се допиша след малко, че дребната ме зове  Grinning

Дописвам се - излизаме на разходка, дребосъчка се е ококорила и явно няма да спи повече  newsm44

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 13:14 от desex

# 245
добър ден Simple Smile

днес съм в абсолютно неадекватно състояние - спала съм 3 часа тази нощ - дребното ще ме довърши  Sad

да се оплача - днес са ми превели майчинството, но тъпите ЦКБ не са ми осчетоводили парите и няма да мога да ги пипна до довечера  Close само дето се разкарвах до банката.... утре пак ще ходя. а и много тъпо - исках да си изкарам една кредитна карта, но се оказа, че не мога, защото няма как да представя бележка за доходите си след като съм по майчинство  ooooh!

# 246
  • София
да се оплача - днес са ми превели майчинството, но тъпите ЦКБ не са ми осчетоводили парите и няма да мога да ги пипна до довечера  Close само дето се разкарвах до банката....

На мен пък се оказа, че ми е изтекла валидността на картата и един банкомат ми я глътна, прекарах сигурно 10 минути по телефона като ме прехвърляха от служител на служител, докато разберат от къде мога да си взема новата карта.
Съответно и никакви оnline плащания не можах да направя.

# 247
Аз пък си закрих ш....ната кредитна карта, че  #2gunfire няма изплащане с тия лихви
Десекс и аз онзи ден го изгледах най-накрая  Mr. Green
Вчера и аз се чудих какво да въведа и дадах броколи, преди седмица ги замразих и едно съвсем малко кубченце сложих при тиквата, картофа и моркова, сестра ми и кучето си облизаха пръстите, а Йоана - не ще да го погледне. Ще взема 3 бурканчета, които станаха да ги пратякъм студентски град на сестра ми  Joy
Аз да споделя, че откакто избиха зъбчетата сме спокойни и заспива сама без люлене, пеене...
Довечера ще се опитам да изляза с две приятелки като едно време, да видим бабка и дедко ще се навият ли да я погледат

Грахчееее честит ден ден и от нас!   bouquet

# 248
Приветтттт
Ани, Злати утре съм в парка до патиланци към 14.00  Wink
Десекс, има ли го вече внета  newsm78 И аз ще го потърся тогава. Колко го чаках само този филм...
Аз да кажа че за млякото не знаех че е нужно да се смесват... но вече знам  bowuu
Казвате, превеждат парички, а  newsm78 , а пък Злати за коледни магазини говори, докъде ли ще я докарам...
Хабиби, това твоето "шило" мирно не стои  Hug Когато наймалко очакваш тогава ставаттези работи. Споко, тя е желязна  Heart Eyes
Нари, честитави половин годинка. Нацелувай доброто детенце от мен и Крисче.
Грахи, честит празник и на теб. Във здраве и щастие да си се гледате всички   bouquet

# 249
ДеЩоВиди, много интересни линкове! Особено клипчетата са ми изключително полезни - поръчах си слинг шал и в четвъртък ще е при мен и ще имам нужда от тренировки Simple Smile

Много ми хареса и статията на Бу за привързаното родителство!

Грахче, честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива!

desex, Ани, и аз извадих летния кош и е страхотно с него  Grinning

green_dawn и аз имах същият проблем днес и ходих до банката за нова карта, която ще е активна чак утре Sad

# 250
Облаче, аз от тук го свалих http://account-co.net/torrents-details.php?id=6310 , не е супер бързо свалянето, но в Замунда и Арена е махнат торента, заради авторски права  Whistling

# 251
 Да ви кажа за моя смешко... Донесохме тикви от село и днес  навъртях една на кубчета.  Тя една сладка, ммммм. И реших да пробвам Габриеле как ще реагира. Дадох му 1/3 лъжичка, толкова ми се откъсна от сърцето. Скъса се да се облизва това дете.. накрая като хвана лъжицата, като се разсърди, до гърлото си я пъхна в устата. Страшна работа ееей.  Иска да яде и това си е. Снощи пък му дадохме парчеце ябълка. Смука,смука... Вече се чудя дали да чакам още две седмици или да го почвам с пюретата newsm78
 Аз пазарувам с кредитната карта на свекърва ми, после й давам парите на ръка и тя си ги внася. Ама й изтича през декември. Дано си я поднови Praynig

Като правите темичката, защо не сложите линковете за слинговете на първа стртаница?

Ако има мераклии, може да гласувате за Габчо /няма да съм толкова нахална тоя път, щот мъ е срам Embarassed/ Първо харесвате тази страница цък и после харесвате Габчо цък. Мерси:)

# 252
ние се прибрахме от разходката Simple Smile

беше хубаво, децата мн слушаха, пак бяхме една голяма групичка с нови попълнения към отбора паулини и беборанче  Hug

атила днес пак ми отказа пюре и реших да не го мача, оставям си на заханването "водено по детето" без пюрета и това е
по този случай изяде 3 бейби морковчета, 1 малко парче тиква и половин банан   Peace

педиатърката ми се обади да ни чуе как сме след вчерашното падане от гърнето , и споделих и на нея нашето несполучливо захранване , каза да си го кърмя и да не се притеснявам, и щом си дъвчи детето да му давам сам да си яде  Whistling

това е от нас  Hug

# 253
И ние се завърнахме от разходка  Peace
Ходихме и на консултация.За протокола 7500 сме наддали сме 500гр.Не можаха да ни измерят на височина,защото сестрата я нямапе,а докторкат нещо не можела.....утре ще ходим да ни взимат кръв и купих и коктори ще се мъча утре сутринта да и взема урина.  Peace
Десекс,мерси че си се сетила за нас.Добре сме,да чукна на дърво. Praynig Чудя се само какво да и купя на малката бонбонка.Една позната си дойде от Америка и има един много готин несесер - вътре се събират 3 пюренца и 3 пъжички.Много е хубав и аз искам такъв  Rolling Eyes Ама няма марка и незнам как да го търся из нета.Ако сте попадали на нещо такова,моля дайте линк,че се влюбих в това нещо.А аз като я видя пак ще го снимам това чудо да ви го покажа  Hug

# 254
Алекс, заинтригува ме  Laughing такова нещо ли http://cgi.ebay.com/Jar-Pac-baby-food-jar-carrying-case-travel-t … sh=item483b4e7ff6

КикиНики, харесах Габчо  Peace, Бела няма ли я и нея там да я харесам  Whistling

Няма ли снимки от срещата днес  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт