Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Десекс,златна си  Hug  Heart Eyes Hug
 Точно това е!!!Ако ще поръчваш може ли да се включа и аз  Praynig

# 256
Брей, много слабо сте се представили днес с писането, мацки, явно всички са били навънSimple Smile

Кикиники, аз ще сколасам за около 1 в парка, така че като се паркирам ще ти звънна да те търсяSimple Smile Който още успее да звънка. Харесах Габчо също така и си мисля следващото ми предложение за обща среща в лошото време да е да заведем децата на това Джъмборе, че явно голямо забавление падаSimple Smile

Опаааа, Нелка, мисля че пак ще щурмуваш е-бейа за това несесерче, ако не се лъжа май и за Нюбито Алексчето беше пуснала мухатаSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Срещичаката денс беше много хубава, запознахме се с Беборанче и Паулини къстосвахме парка, по едно време ни подгони една водоноска, докато обядвахме пък на съседните маси имаше майки олигофрени по моя преценка, едно бебе така рева че щеше да се задуши, ама майка му си хапваше спокойно, имаше една дружинка силно пушешти майки с едната ръка държаха бебетата с другата имяха и за капак имаше една дето щеше да пребие детето че се  накапало с картоф абе хора всякаквиSimple Smile

Ели(Илейна), знам аз че ще сме си самички, почти винаги ни съвпадат самостоятелните уикенди , в тая компания всички такива мероприятия са в извънработно време, беше ми много досадно още докато работех там, сега пак не съм се отървала, хахаха !!!! Весело изкарване, поне няма да си самичка съвсем

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 19:01 от dudunski

# 257
Хубава срещичка пак сте си дръпнали в София  Flutter
Деси както си казала майки всякакви ,на някои им е по-важно да си хапват и да си пушат на спокойствие,а относно командировките вече съм се примирила ,важното е да съм информирана на време ,че да си търся компания или занимание  Peace
Аз днес така съм се ядосвала ,цял ден чаках едни глупави майстори да дойдат да сложат стъклопакет на дограмата ,а те така и не дойдоха  #Cussing out ,сега ще идват утре сутринта дано найстина да дойдат ,че ще издивея вече  Twisted Evil

# 258
Дудунски,да аз бях пуснала зарибявката за Нубитата  Mr. Green
МОЛЯ,АКО НЯКОЙ ЩЕ ПОРЪЧВА ТАКЪВ ОРГАНАЙЗЕР,ДА ПОРЪЧА И ЕДИН ЗА МЕН!!!

# 259
Оооо искам и аз такъв органайзер!

Десекс, след малко като изчипчиросам малката ще ги кача Simple Smile Дано са станали хубави Simple Smile

Алекс 88, браво на мънечката, супер мерки Simple Smile

Кикиники, имате гласче и от мен Simple Smile

# 260
Ако има мераклии, може да гласувате за Габчо /няма да съм толкова нахална тоя път, щот мъ е срам Embarassed/ Първо харесвате тази страница цък и после харесвате Габчо цък. Мерси:)
KikiNiki,имаш глас и от мен.Харесах ви вече.
Момичета как да ви намеря във фейсбука.Сложили ли сте някъде тук профилите си от фейса?
Аз вече ще съм по-активна-надявам се.

# 261
Ето ме и мен най накрая!
Този грип така ме порази, толкова ми е отпаднало цял ден Cry а и няма кой да помага за малкия, всички са на работа и дано и него не заразя Praynig

Грахи,Честит рожден ден и тук! Много здраве, щастие и усмивки и сбъднати мечти!!! Heart Eyes Heart Eyes

Луксче, честита месечинка на Атила Hug

Алексче, браво за хубавите резултати Heart Eyes Heart Eyes

Приятна вечер на всички! Hug

# 262
  • София / Сливен
Честит рожден ден на Грахка да е жива и здрава!  bouquet
За АМ незнаех че се смесва 50 на 50.
Спирито ние също наблягаме на пюрета и каши по малко на мляко но изпиваме 150 мл. със зор понякога.
Искам да ви питам взех една млечна каша на Ганчев в бурканче има и ванилия, тя алергенна ли е?

# 263
честито на ати и нари   bouquet леле половин година....а сякаш вчера бяхме бременни  Laughing

кикиники, има едно гласче и от нас  Hug

и да честитя рождения ден на грахка и тук   bouquet

# 264
Мъжо на работа, Лю спи  Peace пък аз си сипах биричка с мезенце ! Да се почерпя и да ми мине отмората, ха наздраве на всички мами  beer2 cheers

# 265
  • София
Сколасах да седна - успях да прочета, отне ми бая време, на части. Само дето ще забравя половината, може и повече  hahaha

Честито на Грахи и тук!   bouquet

Честита 6та месечинка на сладкия Атила и прекрасната му майка Heart Eyes Да видим дали и Габи ще иска такова захранване (аз вас ви давам за пример, че пак срещам малко отпор.)

Деси (ДеЩоВиди), благодарности за линкчетата. И аз се ориентирам към слинг шал и май ще си направя подарък...

КикиНики, и от нас имате гласче  Peace Адашът с апетит, да е жив и здрав!

Алексче, браво на сладуранката ти!

Нелка, ти си 1 път! Всичко намираш за нула време  Laughing

Хабиби, Лю много активна. Явно не трябва да я оставяш и за миг без надзор. Важното е, че е добре! Рали, пазете ни мъжа, моля!

Лина, и аз мисля, че най-добре е да поговориш с мъжа си. И ако има как - да се изнесете от сегашния ви дом. Поколенията не трябва да се смесват...

Да изкажем всеобща благодарност на НОИ за парите Mr. Green нека харченето им започне сега Joy

Дилянка/Нели, бързо оздравяване! И дано му се размине на Борисчо!

Днес моето мило бебе се разпя в 6 и не заспа повече. Мислех си за Нати и нейният Андрейко... Та я разбирам. Направо откачих. Е, станах рано рано (рано за мен, вие вече се черпехте с кафета  Laughing ), видяхме се за малко с Вени и Ники и отидохме на изписване на бебе във 2ра градска. Та си спомних как преди 6 месеца на този ден влезнах в болницата, как на утрешния се роди Габче, как ми идваха на свиждане под прозорците, а сега ние ходим на "гости" на нова мама. Много мили спомени  Blush
След изписването се видях и с приятелка и нейното момиченце, въобще беше бебешки ден Simple Smile А Габи е кака и на двете  Joy разликата е грандиозна в този период.

Утре ще има срещичка, нали? Мисля за нея да успеем Simple Smile Славче, ще идваш ли? Силве, ти?

На Вили, Злати, Ани - приятна младостка среща! И до скоро на обща територия.

Отивам да се къпя и лягам, че ако и утре дребното ме събуди с песен, направо не знам как ще се придвижа до парка...

П.П. Наздраве, Хабиби!

# 266
 Wine Glass Drunk аз бях на вино,но вече си лягам,че днес беше кошмарен ден Confused.То не бе мрънкане,не бе чудо ooooh!.На всичкото отгорв сьм сьс стархотна хрема.

Искам и аз такава чантичка за пюрета.u]

# 267
Малини, няма да идвам утре Sad

Малката ще ми е върху главата в преносен и буквален смисъл ... ще полудея с това нейно заспиване  smile3514 smile3515 иде ми да се Фърля от някъде ... щото сърце не ми дава да Фърля нея Wink

# 268
С мнооого скрупули отидох на кръчмичка с моите приятелки и пих и аз биричка - Наздраве beer
Тия тяхните мъже ме разсипаха - ти дете нямаш ли си, ама ти и в бг мама ли имаш регистрация  ooooh! луда ме подлудиха, мойто чавенце пък побъркало нашите и като се прибрах нацелувах я порадвахме се и заспа като пич, а те се мъчат от 9  Mr. Green

# 269
Крисчана, взимам те само за 1 ден при мен ей така да се порадваш и поцелуваш мойта и да заспи като пич МОЛЯ!!!

Общи условия

Активация на акаунт