Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 447
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро и от нас Simple Smile

ЧЕстити месечинки и месечинковци, да сте живи и здрави малчуганчета сладички Simple Smile   bouquet

много съм уморена от снощи от малката , затова не съм чела,минах по вертикал , обещавам да наваксам друг път Simple Smile

Хубав БЕЗВЕТРЕН ден Wink

# 616
Добро утро

Ани, Мишо още спи с летен чувал че вкщи не се живее от жега, но чувала е от Захи, най обикновен с цип по средата. За зимата пак съм взела от Захи, доста е дебеличък и от Асдата онези имаше сини и розови с цип отстрани и презрамки с копченца

Айде успех на всички с пикането днес:) В наше село пак духа ужасяващо #Crazy

# 617
  • гр. София
Добро утро,

Ани и нашите са от пазара, и двете са с презрамки с копчета от горе и цип отстрани /летния и зимния/. Големи размери са и Мони си рита на воля в тях.

# 618
Добро утро ,
СНощи моето човече пак беше със запушено носле ,хъркаше ,понакашляше ,та сега съм в чуденка дали не е от климатика ,ние скоро го сложихме  newsm78 ,по този повод маимте ,които имат овлажнители ще споделят ли какви са?
Иначе бебун става да хапва в 00,00 ,после в 4 и сега в 8 и сега вече спи  Party
Ани аз все още не слагам чувлаче ,че мишкунчето спи по коремче и не се отвива .

# 619
Добро утро и от нас   bouquet
Днес само колко сме ранобудни  Wink
Ани,и Ади още спи с лятното чувалчече и в нас е жега.То е най-обикновенно с цип отстрани и зимното и и то е обикновенно,но и двете са по-големички за да се чувства по-свободна вътре и да ритка  Peace
Илейна,аз си поръчах този: http://direct.asda.com/Nscessity-Ionic-Humidifier/002666267,default,pd.html Днес ще пристигне и ще го севтосаме  Peace (Змейче,благодаря за което от сърце   bouquet )

# 620
Добро утро!!!

Хайде по едно кафенце, че имам нужда Борис пее от 6.00 днес, поне е по добре от вчера(4.30).

Ели, и на нас ни се запушва нослето и е от климатика, но все още не съм купила овлажнител(много несериозно от моя страна),сложила съм купичка с вода.

Ние с чувалчето сме скарани, слагах но не се получи много му е неудобно на бебока.

Пак ли има силен вятър навън Cry

# 621
Добро утро smile3507.Сипвам си от всички кафета(макар,че не пия).Това дете ще ме умори.Снощи през един час съм ставала за биби,харнене,вода и какво ли още не.Сега излязоха с мъжа ми,че да си полегна малко.

Ели честито зъбче Hug

Вчера й купихме бънджиhttp://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6258,че ръцете ми вече са като на горила(до земята)от разнасяне по цял ден.Голяма игра пада.Това е първата играчка на Берин,в която се задържа повече от 30 мин.Само се моля да не  й омръзне бързо.Горещо го препоръчвам Peace,ако имате хиперактивно дете като моето Laughing

# 622
Добрютро!
Първо, ЧЕСТИТО на всички именници от вчера, на Елче рожденния ден, на Снеж също, и на всички месечинковци от тия дни! Да сте живи и здрави!!

Спири, честита ви придобивка! Дано Берин по-дълго се порадва на бънджито, да отдъхнете и вие  Mr. Green Моя синковец от снощи започна да се хецка нагоре-надолу, че и аз съм решила днес да изкарвам нашето бънджи  Peace

Ели, честито ви зъбче! Да е беличко и здраво, а другите по-лесно да се покажат!

Крис още спи в едно тъничко чувалче (поръчах две зимни и още ги чакам), но той не спи по корем, а за въртенето в леглото изобщо не му пречи. Ще видим с по-плътните как ще е.

Иначе нали и на нас акането е проблем, тия смесените пюрета с морков, тиквичка, картоф, гледам да ги редувам с пюре само от тиква, че да вкараме някакъв режим на акане. При нас тиквата действа безотказно - до 2 часа след хранене е изпразнил чревцата  Mr. Green Даже сега съм заредила в тенджерата само тиква, че милото от 2 дни се мъчи и тая сутрин след 30 мин напъни беше изкарал колкото една птичка  Mr. Green

Не помня дали се оплаках колко рев имахме два дни докато яде пюре. Не било от пюрето. Номера  е да го хвана преди да е огладнял зверски. Тогава яде с охота. В противен случай реве обиден защо не му давам млякото  baby_neutral Joy Мислех вече да вкарам каша следобед, но пак заради проклетото ако ще караме май на чисти плодове, кашата по-нататък  Peace

# 623
Съкровище Йоанка днес прави половин годинка  Hug
Чак ми се струва голяма
Май ни мъчат пак зъби - пак е адски крива, а аз мислех, че горните след 3-4 месеца ще излезнат  Joy и го раздавах спокойна, че вече имам кротко дете - е да, ама не

# 624
Добро утро и от мен. Аз да се похваля, че все по-разнообразно става менюто. Сега ще правя втора закуска - попара от сухар, сирене и чай. Само масло забравих да купя, но утре ще има...
Малко по късно ще вляза да ви изчета, че вече много почна да хленчи Василена...

# 625
Добро утро на всички.

Честит имен ден на всички които са празнували вчера. Честито и на рождениците и месечинките.

Спири и ние купихме бънджи преди месец, нашето се закача на касата на вратата. Рая толкова му се радва , а и аз де Laughing но вече толкова силно скача и се блъска че започна да се кърти мазилката на свода. Но не ме интересува, важното е че не ми е в ръцете постоянно. И проходилка имаме, и там е голямо тичане.

Да ви кажа за чувалчетата, ни имаме две зимни и Рая си спи екстра с тях. Може би някой от вас знаят: в Хаджи Димитър има една фабрика за детски дрехи, имат и магазин. От там съм ги купила, много съм доволна а и цената им е смешна - 10лв.

Няма ли да се организира някоя срещичка някъде, че много ми се иска вече да се запозная поне с част от вас.

Забравих, да почерпя скромно  party023 вчера и аз и Рая имахме имен ден, а тя и стана на 7 месеца.

# 626
Добро утро и от нас !!!
Честито на всички месечинки - да са здрави и много обичани!!!
Ние открихме колко е сладка водата от шишенце Нуби и от чашка!!!! За което съм щастлива, защото за 2 дни е изпила 80 мл. вода, което за Нори е рекорд!!! Вкусихме и пащърнак с картоф(2 ро купено пюренце, инъче аз и правя) и мисля, че и хареса!
Едно въпросче, към мамите, които приготвят пюрета - каква мазнина добавяте? Видях назад , че сте препоръчали една мазнина на HOLLE, но не можах да го открия, както и рапично олио не открих.Но открих  от тиква, соево олио и много чудно олио от ориз... та в тази категория зехтин студено пресован  къде също се нарежда???
Да споделя още нещо - от известно време вечер, щом заспи бебка, се буди след около час с толкова тъжен плач, сякаш е сънувала най-ужасните кошмари. Случвало ли се е на някой?
Хайде пак се олисахххх ..... Хубав ден майчета!

# 627
  • София
Честита месечинка на всички празнуващи днес! Simple Smile Порастнаха децата и това си е Simple Smile

Браво за разнообразното меню на Василенка. Моето чаве още не знае що е туй храна  hahaha

Габче спинка в зимно чувалче, с боди с дълъг ръкав и голичка на долу. Понякога, като и двете зимни са за пране, я слагам в лятното, с гащеризонче и така. Дано да не е навлечена....

Честито бънджи на Берин. Дано дълго време й харесва и има по малко почивка и за мама  Peace

АниК, броколито го ядох на вечеря, та няма как да е от него (но днес акото е жълто, явно е било моментно). И аз искам да прокарвам по-полезно/здравословно меню, ама да видим...

Днес пак са някакви вертове смотани  #Cussing out има слънце, но се чудя дали въобще да си показваме носовете навън, тук ще ни хване саклет...

# 628
Добр'ден, при нас е яко ветровито, но май ще мръднем за една бърза разходка с дъждобрана, че 2-ри ден ще издивеем вкъщи  #Crazy

Честито на днешните месечинки!

И ние си имаме певица, от вчера пробва един тънък гласец и вие като сирена  hahaha

За спането - при нас е студено и вечер оставям климатика на 17 градуса, а малката спи с летен чувал, боди с дълъг ръкав и отгоре едно юрганче - като спи не мърда изобщо, отвива се чак като стане време за ядене, май се чувства добре така увита  Simple Smile

Спири, честито бънджи  Peace И аз съм харесала такова, ама мъжо нещо не му се кефи, та още се чудим.

# 629
  • София/Сливен
И аз дави почерпя за половин годинката на шушуминджу

Дрънкалката е модел за тортата

Днес бяхме на консултация 8,800 кг и 70 см. Ваксината я отложихме за другата седмица като му се изчисти нацяло хремата.

Общи условия

Активация на акаунт