Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 454
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
[vivid_v, моят мъж е от Нова Загора. Може и да се знаете  newsm78
Ох, Криста пък започна редовно да яде нощем  ooooh! Не знам дали от нещо друго охка и пъшка и млякото я успокоява  Confused Мъж ми вика, че й е гадно в спалния чувал. Може и датака да е, з'то през деня без чувал си спи по-корем, а нощем се опитва да се обърне и започва да скимти  Confused

АниК, да, чела съм че там е свекърва ти, но аз от там познавам само някои роднини (освен да се окажем роднини Laughing) Peace
А за чувала - аз на Дара съм й взела малък (1-ви размер) и си се върти по корем заедно с него (е, малко се усуква, де, но не както ако беше по-голям размер) Peace Твоят какъв е - да не би да й е голям newsm78

# 601
Мацки, благодарим с Мишони  отново за страхотните пожелания

Силве, страхотен Мирко Hug

Ани, Мишо спи само в чувал иначе спи вечно отвит. С чувала успява да си се върти защото самичък си се обръща по коремче по някое време през нощта а сутрин като се събуди се врътва пак по гръб да си пее на играчките. И Крисе ще се научи, просто и е ново и неестествено

Брей, тая Нова Загора колкото е малка така 3 човека във форума имаме връзки от там Mr. Green Аз като дете всяко лято съм ходила там поне по седмица две, с братовчедите, имаше и много деца и ставаше страхотна игра. Задължително обикаляхме Нова Загора, Плевен, Добрич и Габрово, всички баби и дядовци са ми от различни градове, но все в Сфия живеят та сме с брат ми градски чеда, само ни водеха при пра бабаите

Дилянка, вероятно в някоя билкова аптека ще можеш да намериш смокинови листа(не знам обаче дали не трябва да са цели за целта), ох дано се изчистиш бързо

Днес времето беше гадно, дано утре да е хубаво та да направим паркче

Хайде, ние отиваме да празнуваме:)

# 602
   Добър вечер и от мен. Днес ни мина консултацията. Качила е малката 500гр и вече е 5500, 62 см. Поставиха и две имунизации, но не ми казаха какви са, а и аз не се сетих да попитам  ooooh! Предполагам да са тези които се поставят през втория месец  Thinking Както и да е, важното е че вече ще си получава детето имунизациите.
   След това отидохме малко на пазар, не за друго ами за пюрета. Докторката каза, че може да почна и месни да и давам та реших да си се позапася, ей така да си имам.
   За съжаление и при нас не беше хубаво времето. Топло, но с много силен вятър и облачно, та не можахме да се разходим. Поне и харесва в колата на Дунда, че я повозих малко...
   Ами това е общо взето от нас за днес...

# 603
  • София
Ето ме и мен, Габче отнесе плувката преди 30тина минутки Simple Smile

Направих един бъркоч (подобно на манджата на Марая във ФБ с броколи и пилешки филенца). Е, нейното изглеждаше като от списание, моето... не толкова  Mr. Green но пък става за ядене, което е най-важното. Реших, че трябва да почна да ям броколи, за да яде и дребното по-натам. Само не знам как ще ги проям по-диетично  ooooh! като обичам предимно калорични и вредни неща.... Бяхме до Карфур, купих зеленчуци (да правя задушени - и на такова не съм фен  hahaha ама.... ) И така. Май трябва да общувам повече с АниК, белким прихвана  Laughing Heart Eyes

Деси  Hug може да е от времето това неразположение, гледай го какво е.. или ако има магнитни, или нещо друго...

Ани, аз нямам на кого да я оставя Габче, та си я влача с мен. Дори и мама да има как да я гледа, то ще е за час, макс. 2, с риск да огладнее, та нямам много мърдане без малката. Но нямам против. А и тя като че ли (поне се надявам...).
Браво на Крисето, че си спи в легълцето - порастнало момичето  Hug

Дилянка/Нели, дано бързо излекуваш тия гадории и повече да не те навестяват!  Peace

Снеж, браво за грамчетата. Да расте Василенка и да ви носи само радости!

Силве, Мирко е уникален! Смях се и аз с глас.

Днес се чух с приятелка, нейното момиченце е с 11 месеца по-голямо от Габче и 0.5 кг по-тежко  Joy Joy Joy

Това време е отвратително, какви са тия ветрове, какви са тия урагани, не знам. Дават го такова и в следващите поне 2 дни  Crazy

На всички празнуващи - супер весело изкарване на празника!!!

# 604
Момичета мерси за пожеланията за зъбките ,да са му белички и здравички  Hug
Временцето днес тук не беше много зле ,но се надявам утре и по-добре да е  Wink
Хайде лека вечер от мен мацки ,дано днес да е по-спокойна  Peace

# 605
  • Sofia
Сложих Криста без чувал тази вечер и се обрекох на дежурство - не ми стига да завивам Габи, ами сега и нея  Confused Ще видя как ще е тази нощ  Crossing Arms vivid, уж не й е голям чувала и успява да се върти с него, но се усуква...знам ли, може това да й е гадно. Може изобщо да не е в чувала "проблема". Може пък да й е топло...знам  ли...
През деня яде супер смотано - не мога да я разбера кога, какво и колко и май нощем си наваксва  ooooh!
dudunski, да е жива и здрава прабаба ти, Мишко, Крисе и Дара може да правят лета в Нова Загора  Peace Ама голяма жега е там, иначе на Габче му харесва - всички го глезят  Wink
dilqnakaa, дали да не попитам там, ако не са окапали листата на смокините, да ми наберат? не знам дали има още  Thinking
Кали, Malini, у нас ще зеленясаме от броколи последните няколко дни  Mr. Green
_Snej_, да наградиш Дундичка за качените грамчета  Heart Eyes

# 606
Ей мацки,днес цял ден нямаме ток в нас..........  ooooh!
Сутринта станах да се къпя,тъкмо се съблякох и хоп - спряха тока  Confused Идеше ми да се гръмна направо и така чак до към 5 часа...е,ние излязохме и цял ден скитосвахме,ходихме и на гости у една бременна приятелка  Peace И утре май пак няма да има ток  Confused
Днес дадох на Ади картоф с кърмичка.Хапна си детенцето.Утре пак .....
Поръчахме и и столче за хранене и утре ще е тук  Mr. Green  Та ще има да се храним и мацаме на воля  Laughing
Честит имен ден на Мишо на Дудунски,на Али на Хепинес,на Уини,на Марая и на всички празнуващи днес  Hug Да са живи и здрави и да носят имената си с гордост   bouquet
Бъни,дано Меги се оправя скоро  Praynig
Дилянка и на теб скорошно оздравяване  Praynig
Малини,и аз май трябва да комуникирам повече с Аник,че само вредни неша ям - най-вече пържени неща (картофи предимно) ,дюнери,пици и шоколад  Grinning
Снеж,браво на Василенка.Все така да расте малката кукличка  Hug
Аник,и Ади спи с чувал и си се върти от корем по гръб и обратно заедно с чувала.Дано проблема да не е бил в него,че наистина е голямо удобство  Peace
Силве,да нацелуваш дупето на Мирко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 607
  • София
Малини,и аз май трябва да комуникирам повече с Аник,че само вредни неша ям - най-вече пържени неща (картофи предимно) ,дюнери,пици и шоколад  Grinning

хаха, Алекс-че, да не ти разправям как гореизброеното присъства често и в моето меню (без картофките, които ядях в промишлени количества докато бях при майка ми  hahaha ) преди малко хапнах 1 сладоледче, ей така, не че ми се ядеше супер много, просто го обичам и знаех, че го има... как да го оставя да спи на студено във фризера  Joy Обаче, взимаме се малко в ръце и поне да опитаме да включим и някоя полезност в менюто  Peace

# 608
Честито и тук на всички именици - Мишока на Дудунски, Али на Хепинес, Марая, както и Мъжа на Нати Simple Smile ....

Мариелка, татко ми е именяка Simple Smile

hahaha hahaha hahaha аз реших, че моя мъж като е именяк трябва и твоя да е Laughing Да е жив и здрав баща ти!

Нари, нещата ми от Ибей дойдоха още миналата седмица. Тази обаче чакам още и дано да дойдат по скоро. Какво стана с количката? Харесва ли ти?

# 609
  • София
Мариелка, да ти е жив и здрав мъжа Simple Smile да си ви гледа с Валерия и мнооооого да се обичате  Heart Eyes

# 610
Здравейте с няколко минутна патерица - Честито на всички именници, рожденници и месечинковци!

Докато сколасам да ви прочета и то мина деня Grinning

dudunskiНабързо да кажа, че съм новозагорче  Mr. Green, та ставаме 4 с новозагорски връзки  Peace

Natalinik, вече те разбирам с неакането на Андрейко, ние изкарахме 5 дни така и днес с мъка на 6-тия ден пусна малка бомбичка -милионите живи бактерии от Биогайя-та са виновни.
Това за захранването и изпразването на червото не го знаех и почнах да давам ябълка, а нашата госпожица не беше акала предния ден. Днес карахме само на кърмица и оправихме нещата.
С тия ветрове нещо не се разбрахме днес и пропуснахме разходката Sad, дано утре е малко по-добре.

Buni, стискам палци Меги бързо да се оправя и да няма усложнения  Praynig

# 611
  • Sofia
Хм, хм, Криста сша непробудно и без грам мрънкане до 5.30ч  Rolling Eyes Тогава се беше отвила, дадох й да яде и пак я сложих да спи, но този път в чувала, че се беше разиграла и риташе завивките. Момичета, пуснете ми на ЛС какви чувалчета ползвате  Praynig Praynig Praynig Страх ме е да не настине, а така хубавичко спа тази нощ - аз я разбирам, на мен ми е много клаустрофобично с тези чували  Crazy
Кали, тази сутрин под душа се замислих за зеленото ако - аз вчера дадох на Кри броколи и беше такова. Ти каза, че си яла броколи - може затова да се е оцветило при Габка  newsm78 Иначе претопляне или изстиване... За храненето (с Алекс)... какво да ви кажа, по-добре да не започвам - и то не заради някакво отслабване, а за здраве  Peace
Днес и аз ще правя опити с колекторчето  Grinning

Едит - Криста така спи, че не събудих Габи за градина, за да не я събудя и нея   ooooh! Той си е ОК, но хайде от мен да мине, да си остане в къщи  Mr. Green Мъж ми каза, че съм луда точно в този вятър да ходим за кръв и урина, така че и това отпада - ще сме домстой  Crazy

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 07:41 от aniK

# 612

Добро утрооо!

# 613
Добро утро сложих колектора и сега предстой голямото чакаме, надява, се като се кърмим след малко да пусне малко - колко трябва да е количеството , момичета помагайте колко мл?

# 614
Добро утро

Нари
, 10 мл са достатъчни Heart Eyes

Ани,
моето е най-обикновенно с цип от пазара, но  съм му го взела по-голямо за да има място да си рита  и крачи

Общи условия

Активация на акаунт