Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Хей мацки, какъв е тоя дъжд и буря бреййййй

Благодарим с Мишо за хубавите пожелания

Хепинес, какво ще и вземете на малката бонбонка за подарък Mr. Green

Аз в ранния следобед ще скокна до Сити центъра да купя подаръци, на дребния нещо за дъвчене, на свекър ми че и той именник, на баткото че да не е изолиран и така......дано утре е слунчево

Ели, слава богу че е било зъбче а не настинка!Дано вече по-лесничко му излизат зъбетата и да са му белички и здравички

Дилянка, какви са тези бъбречни кризи милата, хайде да се оправяш бързо Hug

Мацки, на мене продължава да ми се вие свят, направо ужас и глава ме боли, поне съм сигурна че нямам място за притеснение че може да съм бременна че ми свърши цикъла преди 3 дни, ама явно нещо ми има друго. А за породените деца, ето Патето да каже, нейните май нямат и 1.5г разлика Hug, ама със секцио явно е друга работата

Мишо се е научил да вика АЙДЕ, и крещи ли крещи маймунето много е смешен и така вика и кучето ама той много не му обръща внимание Joy

# 586
  • София
Дудунси, и Габка вика (крещи)  АЙДЕ и то най-вече вече преди баня  Laughing много е смешна.

Ууу, страшен вятър  Sad

# 587
vivid_v какво чайче даваш?

Елинка, давам на Хип ябълка и маточина (най-много го харесва, но има захар и го правя много разреден), както и "Лека нощ" Peace

Малини, мисля, че няма защо да се притесняваш, още повече, че сте само на кърма Peace

# 588
Честит имен ден на всички именници!! Честити месечинки и рожденни дни , няма да ви изброявам поименно.  Аз напоследък само минавах да ви прочета набързо , защото с това хубаво време бяхме по цял ден навън, но дне си тук нещо се развалч времето , духа един вятър и не ми се излиза , а имам и много домакинска работа, която бях зарязала през почивните дни. Иначе в петък  бяхме на ДК и вече сме 7900 и 70см, сложиха ни последен Пентаксим  newsm44 и 2-ри Синфлорикс, нямаше странични ефекти и съм много доволна.  Започнахме вече с месните пюрета , за начало пилешко, после пуешко, заешко , телешко, риба. На Антония много й хареса пилешко с картоф и морков на Гербер. Трябва да ходим да даваме кръв за изследване, но първо трябва да хвана урина, което е по-трудната част. Педката каза да сложа едно памуче в памперса и после да го изцедя в бурканче newsm78, но се чудя така няма ли да се замърси пробата? Мамите с момиченца вие как се справихте с вземането на урина?

# 589
Честито на всички малки и големи именици!!  Много здраве и късмет!!

Честито и на Елче! Да си много обичана и щастлива!

Месечковците също да растат и да хубавеят!!

Ние си имаме голям проблем с акането. От това пусто захранване започнахме да акаме на 7 дни. Докато не се напълни догоре миличкият, не може нищо да направи. А докато бяхме на кърма, нямахме никакъв проблем. Круши, сливи, праскови - нищо не помага #Cussing out
Започна и много лошо да спи - буди се на всеки 2 часа. Къде суче, къде мрънка - вече съм разногледа. Може и да страда детето, да му е тежко на коремчето, ама като не може да си каже Sad И през деня стана киселица. Чудя се дали не е от това, че не пием вода. Докато беше на кърма ветоятно е било добре, ама сега с тези твърди храни... newsm78 Знае ли човек.....
В този ред на мисли, Вивид, отивам и аз за чаша НУК и за шише на Томи типи, че съм накупила на Чико, ама не ще човека от тях - дъвче биберона и не се сеща да засмуче.А отделно някак си не схваща, че като е гушнат в мен може и да прави нещо друго, а не само да суче от гърда - все си обръща главичката към мен.  Laughing
Днес времето така ме разочарова. Тъкмо се бях настроила за целоседмични разходки, ама нямааа..

Приятен ден от нас с Илиян  bouquet

# 590
Честито и тук на всички именици - Мишока на Дудунски, Али на Хепинес, Марая, както и Мъжа на Нати Simple Smile Всички да сте живи и здрави и много обичани!

Честито и на месечинките, както и на рожденичката Елче - много здраве и много любов!

# 591
Хепинес, да ти е жива и здрава  сладката именничка Heart Eyes Heart Eyes

Ели, честито зъбче и другите по безпроблемно да никнат Heart Eyes( ние още си нямаме само венци ни мъчат Wink)

Момичета какъв е този вятър, нали щеше да е слънчево Cry

Отново благодаря момичета, то дотук се стигна, тъй като се оплаквам на лекарката от 3м. и тя взима прави някаква проба с лентичка в урината и твърди че няма нищо #Cussing out да ама има и сега съм си записала час за ехограф и уролог - на платени прегледи (другата седмица), че ми писна да се разправям с личната.

Вивид, и аз съм взела същият чай, но нещо на Борис не му харесва Sad

# 592
Честито и тук на всички именици - Мишока на Дудунски, Али на Хепинес, Марая, както и Мъжа на Нати Simple Smile ....

Мариелка, татко ми е именяка Simple Smile

# 593
Честит имен ден на Мишето! Да е жив и здрав, много да радва мама и тати!!!  Hug
Честит имен ден на Али!!! Да е здрава и много усмивки да раздава!!!  Hug

Честит имен ден, Марая! Бъди много щастлива и много късмет да имаш!   bouquet
Честит рожден ден, Елче! Много здраве и късмет!   bouquet

Честито на всички останали именници и месечинковци!

Ние закарахме мама уикенда до Плевен и поиграхме с Ники на воля на село. Дано времето да е хубаво и тази седмица и този вятър да утихне.
Хапваме с Павчо по малко картоф, морков, тиква и ябълка, скоро мисля круша да му дам. Започва все по-добре да приема, явно скивка с лъжичката и новите вкусове Simple Smile

Отиваме да вземем след малко Ники от градината. Хубав празник на всички и хубава вечер!!! Hug

# 594
  • София
Честито на всички празнуващи днес, желая ви много здраве и щастие.

Меги успя да разчеше много от пъпките по очите си, много се дразни милото,но продължават да й излизат пъпки, надявам се от утре вече само да започнат да завяхват, а е киселааа, ужас.

# 595
  • Sofia
buni, искрено ти съчувствам, мила  Hug Габи голям кара варицела и 2-3 нощи не спах с него, пък бебка сигурно много се мъчи, а и ти с нея  Confused Дано вече не излизат нови  Praynig
danly, лук на малки деца не се дава, з'то е трудно смилаем  Rolling Eyes Даже първите манджи се готвят с праз, а на бебета пък хептен не мисля, че се дава което и да било  Rolling Eyes
vivid_v, моят мъж е от Нова Загора. Може и да се знаете  newsm78 Аз исках да ти кажа, че като ядем навън, взимам любимо за Криста пюре и не й давам преди наистина да е гладна. Така лапка много добре и не се цапаме  Peace
Ох, Криста пък започна редовно да яде нощем  ooooh! Не знам дали от нещо друго охка и пъшка и млякото я успокоява  Confused Мъж ми вика, че й е гадно в спалния чувал. Може и датака да е, з'то през деня без чувал си спи по-корем, а нощем се опитва да се обърне и започва да скимти  Confused dudunski, ти на Мише слагаш ли му чувал? Ще взема тази нощ да я пробвам без него  Thinking
Да я похваля, че вече и през деня си спи в леглото - просто кошът на количката й е малък и аз не й дадох друг избор  Mr. Green
За жалост няма никакъв режим на хранене - някой път яде сутрин в 6ч. и се налага още едно хранене до обедното, друг път пък не...  Crazy

Гледам Патето сколасала да пише  Hug Днес съм с двете деца и все за теб, Пате се сещам (и не само днес де)  Heart Eyes Честит нов дом и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се видим тази седмица в Южния  Peace Само да са здрави децата да ставаме за излизане  Praynig
dilqnakaa, миличка, много са гадни е.коли  #Cussing out Искат много дълго и упорито лечение - морИ ги  Peace Hug
Malini, Кали, моят Габи беше навсякъде с мен - по офиси, банки, магазини... така децата стават много социални  Peace

Кой каза среща тази седмица? Габи май си е ОК и ще си го пратя на градина, така че съм на линия  Peace

СЕГА ДА ЧЕСТИТЯ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЧЕ, ИМЕН ДЕН НА СЛАДКАТА АЛИ И НА ВСИЧКИ ДРУГИ, ИМАЩИ ПОВОД   bouquet Пожелавам най-вече здраве, много любов и щастие !!!

# 596
Роси, дано бързо свикне  Hug

Ани,
Крисето си расте май е за ново кошче/столче

и сега да ви поздравя с един бебешки смях : http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1526670170069

# 597
дилянкаа, аз имах такива бактерии - много са упорити. имам един бабешки лек, който е супер ефикасен. лошото е, че е есен и няма смокинови листа.

# 598
sivanovaa, ах, колко сте сладкииии! Бонбонче е Мирко - така заразително се радва на пликчето. Нацелувай го многооооо! Hug

# 599
за съжаление на мен не ми е за първи път с тази бактерия, Нати ако може драсни на ЛС  рецептата.

Силве, да нацелуваш Мирко много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт