Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 474
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро  Hug
Бреееех, снощи да знаех, че на толкова от вас не им се спи, можеше да дръпнем един чат Laughing и мен нещо хич не ми се спеше, четох тук, после блях във ФБ-то, и тамън реших да си лягам и си видях в мейла, че от Artscow са ми пратили ново кодче за безплатни фотокниги и като се забих там, та до 3 и половина  Crazy Ама и днес съм кукуряк, не ми се спи, нали спахме с един час повече  Wink

Беборанче, браво! Много е ящна тази Бела  Heart Eyes

aniK, и ние ядем, когато ни дойде апетита, това режим..., часове.... нЕма такива работи  Tired

Радунка, и ние бяхме проблемни с лежането в количка, ползвахме кенгуро от 2 месеца и половина до4  Crazy Сега като е клюкарски надигната в количката - нямаме проблем  Peace Слагай летния кош, те вече нали започват да сядат малко по малко  Peace

ANNI_M, честито ви горно зъбче  Heart Eyes

Гласувах за всички във ФБ-то, дано не съм пропуснала някой и нещо  Rolling Eyes

# 106
Ехеееееее, нова тема, че и 8 страници! Дано успея да ви прочета, връщам се назад.

# 107
Simple Smile Момичета пак е страхотен деня, и разбира се съм се наспала- въпреки че Атила вчера се храни в 19,21,24, 4 после в 8  - имах чувството че имам новородено  - какво му стана на това детет не знам, но да ми е живо и здраво мам ще го кърми  Hug

Интересното е че през деня ядем през 3-4 часа, но през ноща им става нещо на бебоците- нещо го мъчи Атила убедена съм вече, че нещо го мъчи нощем детето

хайде отивам да му правя, манджичка- днес ще папаме , моркови и зелен фасул с ориз - и после ще пасираме  Peace

# 108
Добро утро! И аз ви четох по малките часове, но не ми се пишеше иначе можехме да заформим страшен чат  Party. Малката маймуна  не ни остави да спим, като реши , че се наспала към 3 и край откарахме до 6.30 в мрънкане и разнасяне и при нас е от зъбките не знам за вас но аз вече  smile3511 и аз като natalinik иде ми да я изкарам с количката на двора и там се нареве и пак да си я прибера  smile3503.  Сега пия една голяма чаша с кафе и се подготвям за поредния кисел ден .

# 109

Благодаря за подкрепата!

# 110
                                                                                                    Добро утро!
 ANNI_M честито ви горно зъбче нищо нека си му излизат на детето -днешните деца бързо се развиват  Mr. Green
  Честито на рожденници и месечинковци.
  А при нас  си има режим относно храненето на 3 часа, за спането още неможем да го докараме, но и там има що годе някакъв режим.А и в тази връзка с храненето ни е допреди седмица две си хапвахме 4 пъти на 4 часа за денонощие,но майка ми не беше виждала малката към 10 дни и вика че бузките и паднали и на мен ми се стори че бъджака спаднал(но то се е издължило дятето) и почнах 5 пъти през 3 часа  newsm78,колко пъти на ден трябва да ядат по  принцип на такава 6 месечна възраст?
  Тази смяна ни обърка ,станахме в ново време 7 (нормално в 8 инъче ставаме)хапна и пак заспахме досега аз ,а тя продължава ,аз вече няколко пъти като ми се спи сутрин (като съм легнала късно),събужда се за хапване,нормално за нея спало детето цяла нощ ,хапва и уригвам оставям си я на спалнята и пак продължавам да спа и я чувам до някое положение вика пей и по някое време като се събудя я гледам спи, като не и обръщам внимание какво да прави иска не иска. Laughingи се наспивам.

# 111
Здравейте от нас!

Честита ни нова темичка   bouquet

Аз тук съм се захванала да правя пюрета и варя на пара тиква, моркови и сладки картофи. Добре, че мъжо ми изчисти и наряза тиквата  Mr. Green Утре ще почваме да се захранваме с Белла  Peace Да попитам, вие вземате ли по-специални зеленчуци и плодове за децата - аз например гледам да купувам само органични продукти, но се чудех за тези от пазара...  Rolling Eyes

Тази нощ Белла се буди 6 пъти да яде  #Crazy Надявам се като почнем да се захранваме да поспива повече  Peace

Миналата седмица водих децата на детски симфоничен концерт за деца до 5г. Беше много приятно преживяване и децата много се забавляваха. Белла беше изключително кротка  Peace

Отивам да чета какво сте си бъбрили  Peace

# 112
inka2005, това е инцидентно с наспиването, по принцип обичам да си поспивам Wink Обичам да лягам в 2 и да ставам в 10-11 Wink

Анни М, честито зъбче Simple Smile

лилка,
чела съм че трябва да има 5 хранения дневно според една от теориите, според друга четох, че трябва да има 6 хранения.

Ох, отивам да размразявам рънъ, че дедето ще иска да папка скоро Wink

Само да си взема летната количка и правиме среща - става ли?

# 113
  • Sofia
Само да си взема летната количка и правиме среща - става ли?

Гледай да е тази седмица де  Peace и на Нари количката чакаме.

Ние нещо пак се насландисваме с излизането - аз чистих цяла сутрин - това слънце като блесне и направо умирам - само ходя и пребърсвам  Crazy

Наш'та спи сега. Аз реших да й увелича храненията с едно, пък да видим  Crossing Arms

Winnie, аз тук в БГ за БИО приемам само татковото производство  Rolling Eyes От нещата, които нямам домашни, купувам, няма начин  Peace

# 114
Ох, забравих...

Радунка
, слагай летния кош, аз си я возя на 45 градуса от доста време. Летния ти кош само 2 степени на облегалката ли има ?

# 115
Winnie, аз тук в БГ за БИО приемам само татковото производство  Rolling Eyes От нещата, които нямам домашни, купувам, няма начин  Peace
Да, и аз  Peace Нещо им нямам вяра на уж БИО продуктите тук  Whistling
Само че, ние нищо домашно нямаме, освен плодове, но пък от разни баби - съседки и т.н. си купувам домашни зеленчуци  Peace

# 116
  • София
А давате ли жълтък на дребните? Ей,ако има среща скоро искам и аз да се домъкна ако може  Mr. Green Има тооолкова бебешки бузи за мачкане  Blush

# 117
Беборанче, ще си добре дошла Simple Smile А за жълтъка - рано е Simple Smile

# 118
Славче, тя е с едни каишки за регулиране и не пада под 45 градуса. Но ще го пробвам в нея че иначе не се издържа!

# 119
  • София
Славче   bouquet
Аз давам жълтък от около месец през ден, първо беше четвъртинка,сега е половинка....така ми каза педито...хм...ами сега?
Искам да и правя пюретата аз, поне зеленчуковите.Вие как ги правите,накисвате ли зеленчуците във вода,ако да за колко време и слагате ли сол във водата? Хич ме няма в правенето на манджи  ooooh!
ХеЛп  Blush

Общи условия

Активация на акаунт