Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
За пюретата : както мъжи казва "Ми той да не е будала да се наяжда само с гарнитурата  Joy  "
За падането : и ние сме в отбора, аз нали съм паника  Blush та обиколихме кабинетите в Пирогов да се порадваме на докторите там  ooooh!
Подкрепих който видях във Фейсбук
Ние днес направихме хубава разходка и съм много доволна, а прогнозата за другата седмица така ме зарадва  smile3521  голям кеф ще има много разходки  Grinning

# 466
  • Под кленовите дървета
На мен ми прави впечатление, че домашните пюрета са му по-вкусни от купените. За пример - изяжда 80 гр. тиква домашна, но купена - със зор 40гр.
Туфитури как ви посрещтнаха лекарите в Пирогов, че с моя приятелка са се държали кофти.

# 467
  • София
Да се отчета от днешното захранване - тиквата се прие отлично от моя лакомник ("питаше за още"). Дадох му някъде около 2 лъжички. Обаче  Naughty мисля, че в пюрето има допинг - този моя мързеливец се побърка цял следобед, не спря да се обръща по корем и обратно (държа да отбележа, че той се е обръщал много малко пъти и то като е бил гол, преди и след баня, тогава му е много кеф), да пищи, гука, скача в ръцете ми  ooooh! такъв power му дойде  #Crazy. Чак се бъзикахме с мъжО, че ако хапне едно бурканче сигурно ще проходи  Laughing Laughing Laughing Та така голям кеф, голямо чудо.
Ето и снимков материал: http://may2010.snimka.bg/baby/5-ti-mesec-na-mayicheto.544095.21315412
Петък вечер е, малкия мъж заспа, големия излезе, аз освен да гледам "Отчаяни съпруги"  Rolling Eyes

# 468
  • София
Честита половин годинка на родените днес Simple Smile) Да са здрави и весели дечица Simple Smile
Не съм чела какво сте си бъбрили днес,но се захващам  Peace
Само за пюрето мернах...ами Бела яде по един голям буркан (или 2 малки) на ядене и си иска и мляко  Mr. Green
Отивам да чета Simple Smile

# 469
  • София
Алекс-че, браво за резултатите и на Ади! Ша са захранваме, то се е видяло  Mr. Green

Елинка, честито ви захранване. Аз си се подмотвам доволно, тиквата от днес стои в багажника (поне я взехме  Joy ), сега остава да я почистя, нарежа и приготвя. Ама като гледам - най-вероятно другата седмица ще е..

Дилянка/Нели, нагушкай Борисчо от нас! Много бебенца успяха да паднат, важното е да се разминават само с уплахата на мама  Praynig и ако може - да не падат повече, нито те, нито другите бебета...

Снежи, много е сладка малката!

Колко се радвам, че дават хубаво време и другата седмица - пак ще метем улиците (а прането си ме чака ли чака, добре че мама идва да помага с гладенето..., и готвенето страда, но не мога да се затворя в нас в последните слънчеви дни да гладя/готвя и т.н.)

Отивам да лягам, нещо живителните ми сили изчезнаха  Tired

Лека, мами и бебета!!! Хубав уикенд   bouquet

# 470
Здравейте,

Нямам много време да седна пред компа, че с това хубаво време въобще не се задържаме в къщи, а вечер напоследък съм доста изморена и гледам да си лягам.

Сега ще прочета какво сте си писали, затова ако вече сте писали по този въпрос моля, да ме извините предварително. Та въпросът ми е към мамите, които вече не кърмят, понеже мойта девойка въобще не иска и да се обърне да цока от мен, а това което изцедя е едва 10мл. от двете гърди /като се хранихме досега само сутрин и вечер, а другото е на АМ и пюренце/, реших да спра, но все пак малко ме притеснява за колко време ще спре кърмата?

днес му направих едно мн вкусно пюре, броколи, морков и мн мн малко картоф абе разкош , ама морковите били толкова сладки , хапна 30-40 гр пюре доволна съм - от време на време му предлагам и пюрета, че мн вкусни ги измислям тия дни  Peace

И аз днес такова пюренце и направих и всичко си изяде 200гр.   Laughing Laughing Laughing

П.С Вече мисля, да започна и каша да и предлагам, докато изместим още едно хранене, но след 2 дни, че днес за пръв път и дадох броколи и да не е в 1 ден още 1 нов продукт

# 471

И аз днес такова пюренце и направих и всичко си изяде 200гр.   Laughing Laughing Laughing

wow какви са тези грамажи бе момичета, моя Атила в началото като почнахме му беше явно интересно и изяде 2 пъти по 120 гр и това беше
да са ви живи и здрави дечицата, ще кажа утре на Ати да си стяга дупето гледай мацките какво правят  Peace

# 472
алоу Славче къде си

# 473

wow какви са тези грамажи бе момичета, моя Атила в началото като почнахме му беше явно интересно и изяде 2 пъти по 120 гр и това беше
да са ви живи и здрави дечицата, ще кажа утре на Ати да си стяга дупето гледай мацките какво правят  Peace

Ами ние сме си доста лакоми по принцип  Whistling Whistling Whistling, дори като ме гледа как аз ям се опитва да ми придърпва ръката  Crazy. Досега ми се е мръщила, само на едно пюренце от Ганчев /от зеленчуковите/, в което имаше домати и капия. И другите на които се мръщи са плодовите, но въпреки това си ги яде  Laughing.

# 474
 Привет от дом, потънал в тишина... бебетата спят Mr. Green

Днес с Дудунски направихме една Заимова градинка:) Габчо срещна Мишо. Първо и двамата спаха, после поседнаха на една пейка и обсъдиха мацките на площадката 5снимки. Приказката им вървеше добре, Мишо се оказа по-приказлив, но и Габчо взимаше думата от време на време. /оказа се непосилна задача да се хванат 2 бебета да гледат едновременно в апарата, затова качих поредицата снимки,намирам ги за много сладки:)/

Онзи ден пък се видяхме с Грийнчето 3снимки. Рали, бях сигурна, че преди време съм ти записала телефона и исках вчера да ти звънна да проверя дали не сте пак в парка, но уви-нямам го:( пусни на ЛС ако искаш:) На тези снимки гледаме така,защото слънцето ни блестеше ужасно в очите...

Това от нас. Ако друг идва насам, да си казва. Ако ме разпознае, също да се обажда Heart Eyes

Тоя уикенд съм сама с 2те бебета през деня, Още не съм решила кой парк да щурмуваме, утре може би ще идем в Борисовата.

Слънчев уикенд ви желая!

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 23:28 от KikiNiki

# 475
Вени моят малък мъж така им се хилеше насреща, че и да искаха неможеха да бъдат гадни.Омаяхме ги с чар  hahaha , особенно сестрите като го видят и веднага се ухилват, а невролога  най-много ни хареса и бая си поигра с Дани.Добре беше отношението аз очаквах много мъмрене и цупене (поне така съм чувала за Пирогов) ама мина добре.

# 476
Четох на пресекулки и да видим сега какво съм запомнила  .
Първо да поздравя Снеж , много се радвам че пак се разписа при нас, Василенка е страшна кукла, нека расте здрава и щастлива  Hug
Абе толкова много момичета изчезнаха, защо така спряха да пишат, поне да се разписват от време на време да кажат как са  Rolling Eyes

Силве с една приятелка сме приготвили два колета за децата от дома , но нещо неможем да се организираме да се замъкнем до пощата.Другата седмица задължително ще ги изпратим  Peace А дали ще приемат плюшени играчки? Имам огромно количество такива, предложих ги в детската градина но ми отказаха .

Нат и аз забелязах нещо такова, но реших че си въобразявам. Ето днес например яде домашно пюре от тиква ,картоф и морков ,изяде 180гр. и  след два часа и малко вече беше гладен . Вчера яде купешко 150 гр. и изкара три часа и нещо .

Да ви кажа че разгадах мистерията с акото . Elche  ти ме подсети че може да е от Коларгола и се оказа права , благодаря ти  Hug
Сега акото му е тъмно кафяво, точно все едно съм го оцветила с капките, слд четири поредни такива звъннах на педката и стана ясно.
Радвам се че не е от броколите че така ми се иска да си ги хапва. Даже днес му взех едно пюренце и утре или вдругиден пак ще му дам.

Забравих какво още щях да пиша , а и очите ми се затварят, лека вечер на всички .

# 477
ооох, нещо не мога да насмогна тези дни с форума :ooh:
днес бяхме цял ден навън, вечерта имахме гости Tired От вчера съм започнала да пиша, ама поста ми стои недовършен и непубликуван на лаптопа,сега се трупясах в спалнята и реших да ви хвърля едно око през телефона преди да заспя, а утре ще се изкажа подробно по всички въпроси Wink
Лека нощ! Hug

# 478

Добро утро, кафенцето е от мен, въпреки че тази сутрин съм по-наспана Whistling

Ники, много са готини двамата господинчовци Party

Добре де, как е възможно всички да си хапват с апетит зеленчуци само Мищо не Sad Ще ми става тиранозавър Рекс той май

Хубав и слънчев ден на всички, аз имам да изведа куче, после да взема наште от летището и после каквото сабя покаже:)

# 479
Добро утроооо! Още един хубав есенен ден Hug

Танче,
всичко приемат Wink
dudunski  и ние сме в отбора на трудно захранващите, ще го караме на кърма и после направо кюфтета

Общи условия

Активация на акаунт