Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 442
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. София
Ветровете и нас ни довяха до темичката smile3535 Добър ден на всички!
Благодаря за пожеланията на всички! Който съм пропуснала,  да му се връща само със здраве, щастие и мнооого любов и усмивки! Hug Hug Hug
Snej толкова се радвам, че пак си сред нас, а малката е прекрасен бонбон- да я цункаш от нас  Heart Eyes
Честита христова възраст и на Elche- много любов, щастие и прекрасни мигове с любимите същества!  bouquet
М_е_г_и, честита ви месечинка! Тортата е прекрасна, поздравления за твоите творения. Peace Аз съм много навита да се пробвам с нещо по- елементарно за половин годинка на Вики другият месец, та ако имаш нещо предвид да дадеш линкче  Hug Hug
Мalini направила си броколите, със сигурност е станало вкусно Peace Виждам, че още не си захранила малкото сладко Габче( ние стеб сме в очакване, но аз май ще го направя този четвъртък) Малката и този месец е качила 400гр. и вече е 695кг. та мисля вече да я вкарам в отбора на хапващите пюренца  eat
Така ми се излиза навън, само зяпам по прозореца да видя има ли колички- сега пък заваля малко #Cussing out
Опс , и да не пропусна- много се смях на клипчето на Мирко  Joy. Силве, много сте готини на разходката в Пловдив
Честито бънджи на Берин- да се забавлява много с него !

# 631
Меги   Hug честитта ви месечинка, да ти се похваля направих тортата Тирамису за 6 м на Атила стана много вкусна ями ям

да се отчетем, 8300 гр ( +500 гр) 72 см(+3 см) -   това е от нас, взеха ни кръв, малко поплакахме

от вчера захранвам със спанак много го харесва, Атила май вегетератианец ще го правим, много харесва зеленчуците ,  Peace

вчера хапнахме 1 бисквита на Плазмон без глутен отново се хареса, само дето целия става в бисквита Simple Smile

днес ще купим една каша- кус кус без глутен на Плазмон и утре ще му направя една супичка, да видим как ще я ядем с пръсти  newsm78

хайде да си направим срещичка в Мола утре или в четвъртък че този вятър май нямаме друг избор

# 632
Ох, ужасн вятър и небето едно черно, аз така се надявах и тази седмица да става за разходки Cry

Аз саклетясах #Crazy

Меги, страхотна торта както винаги bowuu

Луксче, Ати изостава сериозно от Мишо вече, той беше 8300 преди 3 седмици, сега вече вероятно е към 9кила, гюленце. Каква супа ще майсториш, аз вече се чудя какво да му направя на моето дете та да яде с кеф а не с мъка. Тия бисквити и аз му ги давам - смуче смуче и после се перем целите, ама в млякото изобщо не ми се разтварят Crazy

Среща в мола  -  хайде

# 633
  • София
Ани, Меги спи с обикновен чувал, не много дебел с цип до горе, но доста широко и дълго. Но тя пък вече месец не спи като хората, буди се, мрънка, нося я, а си спеше по цяла нощ, изобщо не съм свързвала безпокойството с чувалчето, мисля си за зъбки, за това, че е гладна (ама аз не давам), не стига, че през деня ме използва като биба, а започна ли и нощем, ще откача, не пожела това дете биберон залъгалка и това си е. Откакто смениха времето обаче, вместо в 5:30, сутрин в 4:30 е на линия, реве като мечка докато не я накърмя, ще чакам март месец да влизаме пак в ритъм като сменят пак времето Confused
Не смея да се похваля, но май днес вече не излизат нови пъпки, благодаря на всички за пожеланията, някак по-спокойно ми става като ви прочета. Да похваля и аз  заленчуковата"зупка на Гербер", Мегчето я лапа като змей, аз къде бях дремала и не съм видяла, че съдържа и мляко и масло, ама... сега пък няма да го мисля чак толкова.

# 634
Честито на всички именници и рожденници от вчера. Да са живи и здрави и много усмихнати.   bouquet

То се оказа, че и Пламен имал имен ден вчера, ама аз от къде да знам?!  newsm78  Rolling Eyes
Събота и неделя изобщо не си бях вкъщи. С етървата обикаляхме по магазини, после на гости и добре си запълнихме свободното време. Вчера пък имах работа вкъщи. Мъж ми ми носи работа от офиса, че там явно са се оринали, та и аз помагам и като се закроти Пламен гледам да поработвам. Днес се каних да ходим пак на разходка, обачи този вятър е направо кошмарен.
Днес го мерих на кантара вкъщи и нашият шико е вече около 8800гр.  Shocked а миналият месец на 22-ри като ходихме на консултация беше 8200гр. За по-малко от месец е качил 600гр - това не са ли много?! Яко си играе в шезлонга, рита, вика, "говори" обаче това да се обръща или да пълци - изобщо не му се и занимава на моя дебеланчо. Яде си пюретата с кеф. Много рядко се муси на някое зеленчуково. Радвам се, че не е злояд, ама все пак да не се прекалява.
Утре сутринта ще ходим пак при хирурга да го види. Искаше да му правим цветна снимка, та ще видим утре какво ще каже по въпроса.

Луксче, това столче дето си си го харесала не е ли за по-големи деца обаче? Пише ли някъде за каква възраст са подходящи тези столчета?

ananasi, за урината - много е важно да не се замърси. Най-добре е да се изпишкват в чашка, но товя няма как да стане винаги особено при момиченцата. Но има едни апликатори. Продават се в аптеките. Едни като пликчета с дупка от едната страна и около дупката има едно лепкаво. Измиваш хубаво дупето, добре е да го изплакнеш обилно с вода и съвсем леко да подсушиш с чиста кърпа. После залепваш пликчето, слагаш памперса и изчакваш докато се изпишка. За малки бебоци това е варианта. Дано да съм била полезна.  Rolling Eyes

# 635
  • Под кленовите дървета
Привет!
Ние се записваме с второ падане от дивана Sad нищо му няма, но отиваме към доки Sad
няма да казвам как се чувствам, то е ясно - лоща майка, иде ми да се #2gunfire Уф, а мъжо колко ми е бесен, чак ме е страх от вечерния скандал.

# 636
Привет мацки в този ураганен ден! Hug

Ани и на нас тотално ни се разбута режима на хранене и започнахме да ядем по два пъти на нощ. Но аз го отдавам на това, че иска да си навакса човечето заради болеста и давам когато поиска без значение колко пъти на нощ. Ще се нормализират нещата с режима, явно и Крисе е в някакъв период на растеж.

Бъни много прегръдки на теб и Меги!  Hug

Спирито и ние имаме бънджи, та се чудя от кой месец мога да го слагам в него  newsm78

Вече съм сигурна- Димитърчо не иска да яде пюретата, които аз му правя и Бебевита, и Гербер не иска. Едни и същи съставки опитахме на различните фирми. Момчето харесва засега само Хип. Много е специален.  Laughing

Иначе с нашето разстройство още не сме се разделили. Днес му пуснах вече акото за изследване. Съжалявам, че не го направих по-рано. Но педито ме заблуди, че нямало нужда и така и не ми даде направление. Но нямам сили да се разправям.

# 637
jasmin_veni, въобще не си лоша майка  Naughty случва се децата да падат  Simple Smile

вчера тържествено захраних Андрейко с 2 кафени лъжички тиква - е, няма такава физиономия на отвращение  hahaha Joy днес пак му дадох няколко лъжички  Simple Smile мислех да му дам парченце да се ровичка, да си маже пръстенцата и сам да го лапа, но нямах време за мазане  Laughing с темпото ми на захранване - дребното ще бъде готов някъде към 1-ви клас  Joy

честито на месечинковците   bouquet

# 638
  • Sofia
Ей, тия моите деца днес не съвпаднаха със спането - тъкмо на пръсти се промъкнахме при Криста да легне и Габи, а тя се ухили до ушите и запърха с ръце  Joy
milkinis, някои познати чули, че и Габриел имал имен ден на вчерашния ден, ама не  Stop Браво за килцата  Peace И на Ати браво - мъжка дружина  Grinning
buni, дано, дано имате подобрение!!! Не е тежка  Grinningарка, но много тормози дечицата. На Габи му останаха две белегчета, хем много внимавахме да не се разчопли  Confused
_Snej_, не е ли рано за краве масло  Rolling Eyes newsm78
Rorii, и natalinik ми е казвала за тази борса в хаджи Димитър. Ще взема да се отнеса аз  Crossing Arms
М е г и, ти ОТНОВО си сътворила чудо  Hug
Вени, ма много мразя ей така мъжете като критикуват. На всеки може да се случи !!! Който не гледа детето, при него няма проблеми  Crossing Arms
Спири, честити ви гащи  PeaceСтрах ме е мъж ми да не ги хареса за нашето шило, че са скъпи за второ дете  Joy

Така като ви чета и анализирам, ще се окаже, че на Крисе й е топло с този чувал  Rolling Eyes Просто времето се мени непрекъснато, а аз и на 20 и на 22С я завивам по едини същи начин. Довечера ще я поразхвърлям  Peace
Уф, много я влече моя лаптоп - все чопли по него. Габи ми беше изчоплил клавиши и съм сменяла клавиатурата, сега пък тя се опитва  ooooh! Габи не се лъжеше да играе с една счупена  Mr. Green

desex къде е? в Хисаря може и да не духа  Thinking

СРЕЩА В МОЛА НА СТАМБОЛИЙСКИ В ЧЕТВЪРТЪК 11.11.2010. Пък ако става времето, ще я преместим в Южния парк

Грахи, и при нас ХИП са на почит  Mr. Green

# 639
Момичета, знам че още рано, но дали да не спретнем някакво общо коледно парти на децата.
Докато изберем клубче удобно за всички, докато измислим нещата и то ще дойде време.
Да се организираме мамите от София какво ще кажете? Примерно за средата на декември, нещо такова?

# 640

Луксче, това столче дето си си го харесала не е ли за по-големи деца обаче? Пише ли някъде за каква възраст са подходящи тези столчета?

да за съжаление та се спряхме на нещо такова http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/2883

утре ще отидем с Атила да пробваме едно как ще ни пасне на дупата Simple Smile

дудунски - какво да се прави, опитвам се ама толкова расте, да си цоцка там детето пък колкото порасне - предполагам че ще е като мама аз като бебе и дете бях мн мн слаба Simple Smile  Peace

Вени, - не е вярно, че си лоша майка, ще падат ще стават
и аз го изпуснах миналата седмица от гърнето на пода, но му нямаше нищо- а мъжа ми дойде цунка ме по главичката после и него, и ни каза" каквата е майката, такъв и сина" - аз съм мн саката все се удрям и блъскам някъде  Joy Joy Joy
хайде после кажи как е минал прегледа

дудунски ще купя днес http://papa-bebe.com/ka6i/plazmon.html перлите без глутен- и утре ще му сложа малко спанак и картоф, морков може би ще видя - ако не намеря ще му го забъркам с ориз  Peace

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 14:15 от lux

# 641
Така, ЧЕТВЪРТЪК В МОЛА - НИЕ С МИШО СМЕ НА ЛИНИЯ

ЗА КОЛЕДНОТО ПАРТИ - Грахи, чудесна идея, аз нали си имам клубче долу в блока и всеки ден като излизам си мисля да ви предложа да си организираме нещо. С КикиНики си говорихме чеможе и в Джъмборето да се организираме повечко мами и да заведем дечковците като захладнее, сигурно ще е забавно Wink

Луксче, а тая супа ще я пасираш ли?

Уф, и аз ще купя ХИП, не може Мишо и прословутата Зупка да не иска да яде Crossing Arms

Вени, как може да ти се вдига скандал, и да не си виновна, цунки на Никито

# 642
Вчер ададх авоГадото,еййй как не проговори да ми тегли една не знам  Mr. Green , ама сложих круша и го хапна, това пюре от круша вълшебно- аз се смях Славчето като разправяше, че слага банан във всичко, за да се яде - сега сме и ние така с крушата, на обяд и в зеленчуковото пюре, иначе.... тръшканее ужас
Като писахте за падане сънувах, че съм оставила малката свекито да я гледа и се прибирам и разбирам, че е паднала няколко пъти и тръгвам да душа свекито  ooooh!
Одеве на пазара видях да се продава пащърнак - ми то 10лв килограма  #Crazy и дядото ми обясни колко е полезно за бебето и да взимам и да правя, като че ли не знам де

# 643

Луксче, а тая супа ще я пасираш ли?

ако ти кажа че не знам, как ще го дам_  Joy Joy Joy най вероятно ще оставя по големи парченца зеленчуци и ще му я дам с лъжичка , ще пробваме- той пасирани не ги иска - дъвчи Война

# 644
  • Под кленовите дървета
Върнахме се, ок е всичко.
Луксче, Аник, Нати,dudunski  -  Hug благодаря ви момичета, имах нужда от положителни думи.
Аник, права си - който не гледа деца, при него не се случват инциденти.
krischana моя Ники направо си ми тегли една онзи ден, като му дадох картоф с тиква.
Наталик и моя е каприз голям, не виждам до края на първата годинка да е проял много неща #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт