Хладна есен идва вече, но пак разходка иска МАЙското човече! №10

• 18 447
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Да ви кажа, току що си направих и аз една фото книжка и си я поръчах и сега ще чакам с нетърпение Simple Smile

Ние с Марти се разходихме днес много хубаво и то преди да започне да духа силно. И сега го дебна да не заспи преди 19 часа, че вчера заспа така и в два и половина през ноща беше кукуряк - хилеше се и искаше да си говорим. Едва го приспах обаче днес цял ден ми се спи адски Simple Smile #Crazy

иначе и на нас най-много ни харесва Хип особено картоф с тиквички Sick

вивид, много готино шише да пишеш как се приема, че и ние не можем да пием от шише

# 661
вивид, много готино шише да пишеш как се приема, че и ние не можем да пием от шише

Непременно, само да дойде Peace

АниК, питай ме дали нямам всички видове шишета на БГ пазар Joy Ще отварям сергия Crazy

За мола засега съм ЗА Hug

# 662
И ние с Димитърчо се записваме за срещата в четвъртък, само да сме дай Боже добре! Praynig

# 663
Вени, да нацелуваш НИКИ Heart Eyes Heart Eyes и никакви такива "лоша майка".

Милкинис, те мъжете много знаят,и моя в това число, не може да го гледа и един час.
Миналата неделя, като ми беше много зле, вика ще го гледа, но като се размрънка малкия се наложи да викаме майка ми, да ми е жива и здрава и добре че е наблизо, че се чудя какво щях да правя иначе.

Марая, вие на празника на Св. Мина ли ще идвате, аз съм запланувала да се видя с колеги, жалко че няма да съм в квартала да се видим.

# 664
И ние сме на линия за срещата в четвъртък, то много да не се каня че все нещо го оплесквам.
Лека вечер на всички.

# 665
момичета, нашият тати ни напусна и дори не го погледна...  newsm45 искам да умра

# 666
Ооо маделикс какво се е случила,мила Hug?

Хмм незнам какво да кажа,освен бъди силна.Надявам се да се оправят нещата Praynig

# 667
оле мила маделикс какво се е случило, не знам какво да кажа - толкова тъжно ми стана

# 668
  Sad маделикс съжалявам мила каквото и да е станало, самички ли сте сега ? не му прави чест.. просто нямам думи прегръщаме те и бъди силна зарадия малкия  Hug не се предавай моля те !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 669
madelix, много съжалявам  Hug, дано размисли  Rolling Eyes Бъди силна  Praynig

# 670
Ох направо ми се сви сърцето.Маделикс наплачи се тази вечер ,а от утре с вдигната глава,защото има едно същество за което ти си целият свят.Малкото слънце има нужда от майка си.Каквото и да се случва бъди силна заради него.

# 671
Здравейте. Hug
Какви са тия мрачни неща които пишете... ConfusedМаделикс как така ви напусна мила???Надявам се да не го е направл наистина. ooooh!
Вени не се обвинявай.Понякога се случва и това да изпуснеш мъника за секунда и белята става но това не те прави лоша мама.Прегръдки. Hug
Вивид и аз чакам мнение за шишето че може и на мен да ми затрябва. PeaceНадявам се аз да си имам за сега кърма ама знае ли се за нататък...Браво за добрите резултати. Peace
Буни наистина много неприятно падане. ooooh!Преставям си какво си изживяла. Sad
При нас нищо ново.В четвъртък сме на консултация и от сега съм се замислила наистина как ще й взема на коконата урина. newsm78
Момичета вие пробвахте ли това с марлята или памука..?Дали ще се получи така?Дайде идеи теззи които успяхте.

# 672
Маделикс мила ,трябва да бъдеш силна ,въпреки че сега това най-вероятно ти се струва невъзможно ,дано все пак се оправят нещата ,но как може да е виждал и да е живял с малкото човече и да си тръгне без дори да го погледне ,това не мога да си обясня.Ние сме с теб мила  Hug Hug

# 673
Маделикс  Hug

Легни се наспи сега, утрото е по мъдро от вечерта!  Hug

Прегърни силно Максим!  Hug

# 674
  • Под кленовите дървета
madelix, как така ви напусна!!!! Наплачи се сега и бъди силна, но после трябва да се успокоиш, защото едно малко съкровище има нужда от теб. И нашият тати си тръгна една вечер, преди няколко седмици, но после всичко се нареди. Сигурна съм, че всичко ще се оправи, с теб сме всички Hug
Уфффф, всичко мъжко над 18 години ми е черно днес! #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт