София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 833
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде на път....
AnMary, защо за Алекс да не успееш за градина есента? Нямате ли необходимите 8 точки?

# 226
Здравейте!
Аз съм едно бъдещо майче от Надежда
Попаднах в темата търсейки добър педиатър в района.Май май само две имена споменава(е,признавам,че не съм изчела всичко Laughing)
Записвам се да ви следя
Хубав ден!

# 227
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте!
Аз съм едно бъдещо майче от Надежда
Попаднах в темата търсейки добър педиатър в района.Май май само две имена споменава(е,признавам,че не съм изчела всичко Laughing)
Записвам се да ви следя
Хубав ден!

От коя част на Надежда си?  Simple Smile

# 228
Дребният няма да има шанс в 115.
Дъщеря ми беше в 38ма. Не съм спонсорирала Simple Smile

Късметлийка си значи. Когато записвах каката за ясла ми гарантираха , че няма да има проблем, но като дойде момента се оказа, че трябвало да дойда преди месец и бла-бла, нямало вече места. Ние имахме място в 40 ясла, и не се притесних, но си направих един експеримент, тъй като на моята дружка и бяха намекнали,че директорката има нужда от нов компютър и просто споменах на излизане, че не ни е проблем,  тъй като мъж ми държи да е в частна, но аз съм се борела да бъде наблизо и в тяхната. И както беше невъзможно да ни приемат, настана смут, директорката викна сестрата, помоли я пред мен да й каже колко деца отсъстват редовно, и накрая ни изпрати да равим изследвания и на датата, посочена от нея да се явим с детето.
По пътя съм се смяла на глас сама, изпитвах неописуемо чуство на удовлетвореност.
На следващия ден , разбира се й се обадих за да й съобщя, че се отказваме и да й блъгодаря, но по телефона още ми бе зададен въпроса за да установят с кого говорят-"ААа, вие с пердетата ли??!?"  Обесних, че явно за друг става въпрос и незнам за какви пердеда иде реч, но благодарих и приключих с тази директорка по обесними причини.
Извинявам се за дългия пост, но тази случка няма да забравя и сама се убедих, че не само от моята дружка е искано нещо при постъпване.
В 40 ясла даже забраняваха да носим неща, по наше желание, например родителите решихме да им носим трапезна вода, от която да пият децата там. Караха ни да подписваме декларация, и тогава се съгласиха с доста мъки.
Вече в градината всяка година искат пари за купуване на нещо по- масивно за групата и отделно за помагала.. Но е нормално,  като им отказват средства от общината за всичко.

Сега ми е интеесно да видя дали ще се класираме в 38 отново, направих опита през системата, но нещо не съм толкова в час. Видях името на малката в първа група за нашия набор 2010, за която пише, че има 10 св . места, а ние сме 24 номер Laughing д асмятам ли, че нямаме шанс и защо има 10 св.  места само... Като гледах за другите набори по 300 са по списък ми се изправи косата...

# 229
Katencetoo в 6 част съм

# 230
  • София
t_ilieva, с 8,1т (за първо желание), но преди децата с 8,1т има доста деца с много по-високи точки.

Tedy, добре дошла.

# 231
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Бих ти предложила д-р Мария Трифонова от 8ма поликлиника. Много е добра и внимателна  Hug

# 232
  • Някъде на път....
t_ilieva, с 8,1т (за първо желание), но преди децата с 8,1т има доста деца с много по-високи точки.

Tedy, добре дошла.
AnMary, все пак - надеждата ни крепи!  Flutter
Стискам палци!  Hug

# 233
аз пак за яслите да питам видях днес 62 изглежда новичка, какви са ви отзивите? Ние живеем в триаъгълника ама съм с кола и искам да е готина яслата и да се грижат за децата пък дори да е по далеч.

# 234
  • София
Tasty0703, ако януари не си подала молба в тази ДЯ най-вероятно сега е много късно. Провери все пак, но най-вероятно желаещите са много.
Алтернативата е ИСОДГ и ОДЗ. И ако детето ви не събира много точки, а е със стандартните 8,0/8,1 за съжаление изборът няма да е "готина", а "на късмет".

# 235
ами подала съм отдавна сега само ги пренареждам. Ами да със 8,1 точки сме Sad егати тъпотията е с тези градини, щото родените 2010 ще ни класиратт за първи път сега април

# 236
  • София
Изчакай класирането. Ако ви приемат в ОДЗ ще е чудесно, защото след това детето направо тръгва в градината.
Ако ви приемат в ДЯ, записваш, и винаги можеш да чакаш да ви класират през системата.
До година най-вероятно ДЯ ще влязат в системата.

# 237
Момичета, как сте днес?
Ние излязохме за малко и времето се развали и ето ни вкъщи пред компа.

За ясли и градини не ми се говори, голяма тръпка е това, и как може човек да си прави планове да се връща на работа или да търси друга...направо избеснявам.

Но в нашия район пак е добре, има доста детски заведения, а в новите квартали на София????

Пожелавам ви хубав ден, макар и дъждовен!

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 17:02 от AnMary

# 238
в системата пише че има 64 свободни места врайон надежда за набор2010 толкова ли много бебета има направо не е за вярване

# 239
  • София
в системата пише че има 64 свободни места врайон надежда за набор2010 толкова ли много бебета има направо не е за вярване
Далеч си от истината Simple Smile Ще се знае след 1вото класиране.
Ако местата бяха равни на броя на бебетата щяхме да пласкяме с ръце Simple Smile Бройката на родените 2010 надвишава n-кратно броя на свободните места.

Ние успяхме да се разходим по топло и слънчево Simple Smile

alexova, редактирах те. Общите поръчки във форума са забранени.

Общи условия

Активация на акаунт