София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 866
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Не мога да се сетя къде е 115 ДГ....
Зад 15то у-ще.
Т.е. сме блок до блок. Благодаря ти Ан мари. На картата в ИСОДГ е маркирана срещу площенски код 1220. И въпреки, че съм обърнала квартала не я знам.  Mr. Green
Алексова, минавам на ЛС

# 211

За всички МАМИ!

Пожелавам ви много усмихнат ден!  smile3525  Nature Sunny

# 212
Момичета, да знаете друг магазин за прежди в района, този на Ломско до Пебълс  знам  само аз... Нещо съм се разплела  тези дни... Joy

Корина, ще се засечем някой път, тази събота е Тодоровден и моята голяма дъщеря има имен ден, та сме на парти. За неделята не съм сигурна, ние ходим по паркове и по- далечни места, че по нашите градинки няма живо пиле и ни е скучно.

# 213
Алексова , аз се сещам за едно магазинче - барака , но се пада в 3-та част , точно както копаят метрото на кръстовището на Ломско и Хр. Силянов и в посока 8-ма Поликлиника ......... Дано се ориентираш в моето обяснение , ааааа забравих - магазинчето се пада от отсрещната страна , почти срещи Ни кай - сладкарницата и успоредно на там минаващите трамвайни релси .....

# 214
Алексова , аз се сещам за едно магазинче - барака , но се пада в 3-та част , точно както копаят метрото на кръстовището на Ломско и Хр. Силянов и в посока 8-ма Поликлиника ......... Дано се ориентираш в моето обяснение , ааааа забравих - магазинчето се пада от отсрещната страна , почти срещи Ни кай - сладкарницата и успоредно на там минаващите трамвайни релси .....
Mnogo dobre e zaredeno  Peace И на новото пазарче на седмицата има също Peace

# 215
Писи,сетих се, благодаря ти.
Gery, кой е този пазар????

# 216
На колелото на седмицата където е разкопано нали имаше едно оранжаво пазарче сега е развалено и малко по надолу са направили ново та там има кинкалерия и в нея Peace

# 217
Не се сещам на първо четене, но като отида ще си отварям очите. Благодаря ти много!

# 218
Хей, как сте се сетили, че ме интересува подобно местенце  Hug

# 219
Момичета, да знаете друг магазин за прежди в района, този на Ломско до Пебълс  знам  само аз... Нещо съм се разплела  тези дни... Joy

Корина, ще се засечем някой път, тази събота е Тодоровден и моята голяма дъщеря има имен ден, та сме на парти. За неделята не съм сигурна, ние ходим по паркове и по- далечни места, че по нашите градинки няма живо пиле и ни е скучно.

Утре сме на вън. Руса, крещяща "Алекс, Алекс... " и дете крещящо "ей, сега, само две минути..."
Зион е един син кантон, интернет клуб на улицата на 15то.

# 220
  • София
Тъкмо щях да питам как е 115 ЦДГ като градина, т.е. персонал и т.н., щот уж нямаше наплив, но сега се е понапълнила.
Таз година моя син пак няма да го огрее.

# 221
Тъкмо щях да питам как е 115 ЦДГ като градина, т.е. персонал и т.н., щот уж нямаше наплив, но сега се е понапълнила.
Таз година моя син пак няма да го огрее.
Аз съм била като дете в нея, на приятелките ми децата също. Ако не се лъжа половината възпитатели са си същите от тогава Mr. Green.
Ан Мари той е 2008г. нали? най-големия наплив в момента. Точно днес това коментирахме с едно момче, нейната е 2008...

# 222
  • София
2008 е. Декември го приеха в Обеля 2, но не сме шофьори и като сметнах колко ще ми е пътя с градски транспорт... се отказах да го запиша.
А и болестите... До сега не беше боледувал. Последните два месеца обаче покрай каката горят и двамата.

# 223
За 115 ДГ-Ние попаднахме на страхотна госпожа- препоръчвам я на всички, и родители и децата я обожават- Г-жа Василева. Тази година е на 4 група, наеесн на първа. Като база е горе долу, правя съпоставка с 38, коя то е доста по- подновена, но  там родителите спонсорират при постъпване.
Паркетът на 2 група  правиха с наши пари, там децата бяха две години. Играчките от Дядо Коледа остават за групата, купуваме ги ние по наше желание, незнам в др. групи дали е така. Носим кърпи, перем чершафи, това май го няма по др градини.. Носим тоалетна хартия и кърпички.. Кат оподготовка съм доволна, правят чудни тържества, дъщеря ми учи всеки ден нови песни. Информацията явно е добре поднесена, вечер вкъщи детето ни препитва по това, което е научило. Имат англ. език, от който също съм много доволна. Таанци и спорт също.
Ако нещо конкретно ви интересува, питайте!

Корина- от утре и ние сме по градинките, аз съм с червена количка , блондинка. Отдалече се забелязвам...Ако ме засечеш обади ми се!

# 224
  • София
Дребният няма да има шанс в 115.
Дъщеря ми беше в 38ма. Не съм спонсорирала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт