София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 888
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Привет, alexova
И аз съм в Надежда 2. До 15то.
Хей, нищо не разказвате как са бебетата в детската градина?

# 196
"Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода” се налага временно да бъде прекъснато водоподаването в кв. Триъгълника.
Във връзка с изпълнение на строително - монтажни работи по Главен Канализационен клон ІІІ, на 08 март 2011 г. от 09.00 до 21.00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в  кв. Триъгълника.
При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Иван Мърквичка” и ул. „Болярска”.

“Софийска вода” АД се извинява за причинените временни неудобства. "

# 197
  • Някъде на път....
Момичета, в Hot house в Надежда-6 / Връбница-2 всяка неделя има куклен театър или парти с аниматори - от 11:00 часа, продължава около час и половина.
Утре по изключение няма да има, но от следващата седмица пак ще има.
На моите деца много им харесва.
Има куверт - едно детско меню, което е около 6 лева.  Peace

# 198
момичета много четох, но реших и да попитам. Записвам малкия в системата с детските градини къде ще препоръчате да е първо желание и второ и така

# 199
Когато попълвах миналата година за сина ми , ги подредих според това коя на какво разстояние ни е ...... За жалост няколко дни преди класирането се наложи да разместя кандидатурите , защото за първото наше желание , шанса ни беше много нисък ... И така ... приеха го в следващата ни по ред на желания( а впоследствие преместена като първа) градина и сега не съжалявам , е вярно имаме си около 20-30 мин . път пеша но може пък да беше за добро ..... Тази година за дъщеря ми см си вписала нашата градина като първа , и други желания нямаме .... Peace

# 200
идеята ми беше да препоръчате коя е добра като база и като грижи от учителки и лели

# 201
  • София
38, 24, 170

# 202
# 203
в този ред ли са за предпочитане? Аз харесах на външен вид филиала на170 но както може да се предположи няма свободни места. А някой да има информация кога се очаква да е готова градината тук в Триъгълника, вече разчистват мястото за нея???

# 204
  • София
Tasty0703, не за ред, писах кои градини се предпочитат и харесват от майките. За Толстой - Калина Малина, но то е ЦДГ.

За реда по преценка на налични места, точки, шанс,...
Има много време до 30.04.
За градините пишете в текущата тема СТРАСТИ - градините в София кампания 2011/2012

# 205
мерси Simple Smile а за тази дето ще я правят в триъгълника някой нещо знае ли????
и още един въпрос като в някоя пише че няма свободни места има ли смисъл да кандидатствам за нея????

# 206
  • София
Добави кандидатурата, но не я слагай на начални позиции. Това е за да имаш номер от 1вото класиране.
Понякога се случва през годината да пуснат места, а даже може да стане и до 1вото класиране.

# 207
Привет, alexova

Супер, много ми е наблизо 15 Wink Аз съм в блока пред  115 ДГ.
За ясла и аз се чудих, записах бебка в 40 ясла, за градина ще я мисля след 2 год. Чудих се дали да се пробваме през системата...но с директорката на 38 имах много интересна случка преди 4 год и не искам да ми се случва отново. Калина Малина е вариант, но като му дойде времето ще мисля.Както и 115, която ми е най- удобна.

# 208
Привет, alexova

Супер, много ми е наблизо 15 Wink Аз съм в блока пред  115 ДГ.

Ние сме по градинките в събота и неделя. Ако тази е хубаво времето ще сме до църквата. Не мога да се сетя къде е 115 ДГ....

# 209
  • София
Не мога да се сетя къде е 115 ДГ....
Зад 15то у-ще.

Общи условия

Активация на акаунт