София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Е, ядосвах се, че ми е трудно придвижването до центъра, че нямам време да ходя до там, но не се бях сетила, че може и наоколо да има библиотека. Наистина, някой да знае нещо по въпроса?  Party

# 421
Аз зимата бях писала колко съм доволна от личната и УНГто в 24-та. Днес ще добавя и АГ-то /не й запомних името, но жената/. Никога до сега не са ми обяснявали толкова и да е такава спокойна обстановката... Док. сама ми предложи цитонамазка, а акушерката не пропусна да ми каже че в направлението влиза и безплатен преглед с УЗ, вкл. на гърди.
От аптекарките /и в двете аптеки/ също много любезно отношение...
И въобще за нещо, което обикновено отделям едва ли не цял ден, тук приключих много бързо и най-вече с лично отношение... Не мога да спра да се удивлявам Wink

За кой АГ кабинет говориш? За този от едно време на третия етаж или за новия? Защото, ако е за стария не мога да го повярвам...

# 422
  • София
Ами на 3-я етаж бях. Една възрастна лекарка и акушерката и тя беше възрастна... Лекарката малко злобна физиономия има  Thinking но и двете бяха безкрайно мили и отзивчиви.. и всичко ми обясняваха.. Не ми се беше случвало до сега в АГ кабинет...
Но може да е и грешно първото впечатление... Другия понеделник пак ще ходя  newsm78
В крайна сметка важното е да си свършат работата...

# 423
  • IT

Къде в Надежда има библиотеки и искат ли адресна регистрация в квартала?
-знам в Свобода до 5 бл. зад пицарията
Sunny_didi мен като ме ухапа куче дойдоха отЕкоравновесие, не намериха кучето, обаче се оказа че е изпохапало и други хора, уж са го прибрали,че е било агресивно.Но преди 2 дена го видях вързано на паркинга зад нас.

# 424
момичета, какви са ви отзивите за 62 ясла???

# 425
  • София
момичета, какви са ви отзивите за 62 ясла???
Дъщеря ми се адаптра за 10ина дни миналата година. Отдавам го най-вече на леличките там.
Така че, бих препоръчала...

# 426
а иначе доволна ли си, детенцето щастливо ли е,  как ги гледат, как е базата, въобще ще съм благодарна за споделено мнение

# 427
  • София
а иначе доволна ли си, детенцето щастливо ли е,  как ги гледат, как е базата, въобще ще съм благодарна за споделено мнение
Отговарям поред Simple Smile
ДА
ДА
не знам, не разпитвам много
не знам, изглежда добре
повече какво да кажа... има си ги стандартните недостатъци, като например в 5ч. тя обикновено е последното дете  ooooh!

# 428
повече какво да кажа... има си ги стандартните недостатъци, като например в 5ч. тя обикновено е последното дете  ooooh!

малеееее, а аз мислих да взимам моята към 6:30  hahaha  Joy На мен ми казаха, че взимането е до 19 ч. Simple Smile

В коя група сте/ще сте? Аз съм заявила желание да сме в първа група (те май са 7 или 8  newsm78 )

# 429
и на нас ни казаха, че вземането е 19, но започва от 16,30 ч. Ние ще сме първа яслена група. Аз много се притеснявам защото той още не желае да ходи на гърне и да казва, дано да свикне до тогава. Иначе сам си яде. Директорката ми каза, че с това с гърнето не е проблем, по скоро яденето ако не иска да яде от чужди хора, но ние макар и омазвайки се ядем сами.

# 430
и на нас ни казаха, че вземането е 19, но започва от 16,30 ч. Ние ще сме първа яслена група....

Няма значение принципно дали децата са първа или втора яслена група - те ги смесват двете групи, но понеже са доста деца и от двете групи си ги разделят вътрешно на групички с номера от 1 до 8, все едно 1а клас, 1б клас, 1в...и т.н., разбира ли ме сега?   Grinning
Та мисълта ми е че ние сме заявили целание за първа групичка (не първа яслена група). Всяка групичка си има отделна сестра и лелка, които се грижат за децата и в зависимост дали имаш някакви предпочитания може да кажеш в коя искаш да е детенцето ти.  Hug

За гърнето - и ние все още се учим, и аз се надявам до сптември да се научим  Whistling  ooooh!

# 431
а на първа групичка е най-готина лелката и сестрата ли? сори за  може би тъпите въпроси ама въобще не съм наясно. И много благодаря за отговорите.

# 432
  • София
Не знаех, че ги смесват, но това е супер Simple Smile и сега като се замисля, наистина в нашата, именно 1ва група, има деца на по 3г. Тя май беше първото записано дете миналата година и затова там я сложиха...
Значи няма да я местят септември в друга група... Нашите лелички са Вълчинова и Томова, а отскоро има една "гожа Потрова", която предполагам е възпитателката... Отскоро имам предвид, че отскоро малката я споменава, иначе сигурно си е отдавна  newsm78

# 433
а на първа групичка е най-готина лелката и сестрата ли? сори за  може би тъпите въпроси ама въобще не съм наясно. И много благодаря за отговорите.

Ами имаме "сведения" от други родители там че са "готини", да. Simple Smile
Ето и carbo явно може да даде сега мнение за го'жите от групичката  Heart Eyes  Laughing

Смесват ги , да, сигурно горе долу да са по равно "бройки" от 1-ва и 2-ра яслена, ако не ги смесваха нали си представяте какво ще е да се грижиш за една група от 20-тина бебета първа яслена група , на по годинка и нещо и под годинка...  #Crazy  Joy - докато ги нахранят всички ще дойде време за следващото хранене  hahaha

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 15:58 от Jen_Jen

# 434
  • София
 http://www.home.bg/pcgi/home.cgi   Това е апартаментът на наши познати и го продават , ако те интересува пиши на ЛС и ще те свържа директно с тях  Peace

Ох, от линка не излиза, сега ще намеря офертата и ще ти дам подробно инфо
 Цената е 37 000 евро, 75 кв., 5 етаж, панел
  Номер на офертата - 562852 .

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 14:11 от eva_s

Общи условия

Активация на акаунт