София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 065
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Благодаря ви  Hug

# 646
  • София
Много благодаря за мненията за 61 СДЯ! Ако има още, много ще се радвам!!!   bouquet

# 647
здравейте,зъболекар препоръчвам д-р Соня Христова в 8ДКЦ - детски и за възрастни-супер е!

аз да питам иска ли някоя мама да се запознаем и да си гледаме децата заедно? аз съм в надежда 329 бл.с дете на 9 мес.

# 648
  • IT
Момичета, трябва да вадя накакво удостоверение, че нямам  неплатени данъци-знаете ли дали все още от кръглия магазин се вади този документ?

# 649
  • Върху лъчите на Слънцето.
Момичета, трябва да вадя накакво удостоверение, че нямам  неплатени данъци-знаете ли дали все още от кръглия магазин се вади този документ?

Би трябвало.

# 650
  • Sofia
Здравейте мами, аз много отдавна следя този сайт и съм писала доста пъти. В момента живея в Свобода зад магазин СВА с приятеля ми. Аз съм на 21 а той на 24 като смятаме да почнем бебеправене в края на тази година живот и здраве.И ще имам нужда от вас, понеже сме нови в квартала. Аз уча Акушерство в МУ и ако имате нужда от помощ в отглеждането на вашите дечица винаги мога да ви помагам, имам опит в гледането на бебе на годинка- момиченце, за една година. Надявам се, че ще ме вземете на сериозно и да се опознаем. Simple Smile   bouquet

# 651
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Да, все още е там  Peace

здравейте,зъболекар препоръчвам д-р Соня Христова в 8ДКЦ - детски и за възрастни-супер е!

аз да питам иска ли някоя мама да се запознаем и да си гледаме децата заедно? аз съм в надежда 329 бл.с дете на 9 мес.

Ние сме близичко  Simple Smile Аз съм в 5та част, от другата страна на Била-та. ще се радвам да се запознаем. Моя мъж е на 1г. и 2м.  Simple Smile

# 652
  • София

Ние сме близичко  Simple Smile Аз съм в 5та част, от другата страна на Била-та. ще се радвам да се запознаем. Моя мъж е на 1г. и 2м.  Simple Smile
[/quote]
И ние сме в 5-та част до била, а моята принцеска е на 1 годинка  Flutter

# 653
  • Под кленовите дървета
Здравейте!
Търся отзиви за ОДЗ-та и по-специално 170 Пчелица - филиал и тази зад Шела (мисля, че беше 24 ОДЗ).
Просто се чудя коя да сложа като първо желание за класиранията.
За 170 Филиал не чувам добри отзиви, но се опитвам да не се доверявам само на едо мнение. А и 170 Филиал ми е под блока.
За 24 ОДЗ не знам нищо обаче.

# 654
  • София
Здравейте!
Търся отзиви за ОДЗ-та и по-специално 170 Пчелица - филиал и тази зад Шела (мисля, че беше 24 ОДЗ).
Просто се чудя коя да сложа като първо желание за класиранията.
За 170 Филиал не чувам добри отзиви, но се опитвам да не се доверявам само на едо мнение. А и 170 Филиал ми е под блока.
За 24 ОДЗ не знам нищо обаче.
Тази зад Шела е 170 ОДЗ, филиала на 170 е тази новата сграда в първа част в близост до кафе Маркизата, а 24 ОДЗ е зад блока на пощата (срещу 8-ма поликлиника) - 322 блок. Дано си ме разбрала.
Аз мога да дам отзиви само за 24 ОДЗ - имат си нова директорка от две години вече и е супер амбициозна. Правят се постоянно тържества, имат и страница във фейсбук - там се качват снимки, информация за престоящи събития. В петък се прибраха от лагер - тя не се отказа от факта, че се бяха записали само 4 деца. Организира по два лагера годишно и по две еднодневни екскурзии. За мен 24 ОДЗ е една от добрите градини в Надежда.

# 655
  • Под кленовите дървета
Объркала съм градините, но търсех инфо точно за 24 ОДЗ. Гледах, че имат едно свободно място за текущо класиране и се зачудих защо така.
Да, по-далече ни е, но като цяло за мен е по-важен персоналът на ОДЗ-то и отзивите за него.
Гледах групите във ФБ и на 24 ОДЗ и на 170 Плчелица - филиал. На снимки всичко изглежда чудесно, но търся повече лични мнения на родители.
Благодаря ти за мнението за 24 ОДЗ Hug Тя и 170 Пчелица филиал са градините, между които се колебая.

# 656
  • София
За коя група гледаш? Във втора група имаше свободни 3 места.

# 657
  • Под кленовите дървета
Ами ние от септември ще сме във втора яслена (доколкото преценявам правилно). Но в системата все още се водим първа яслена и там пише 1 свободно място.

# 658
То май яслените групи не ги номерират според възраста на децата ....  Ние сме в 24 ОДЗ - доволна съм , децата също изглеждат така .... малко с малката е по трудна адаптацията . Персонала е супер - грижовни , внимателни , строги .... всичко с мяра ...

# 659
  • Някъде на път....
Здравейте мами, аз много отдавна следя този сайт и съм писала доста пъти. В момента живея в Свобода зад магазин СВА с приятеля ми. Аз съм на 21 а той на 24 като смятаме да почнем бебеправене в края на тази година живот и здраве.И ще имам нужда от вас, понеже сме нови в квартала. Аз уча Акушерство в МУ и ако имате нужда от помощ в отглеждането на вашите дечица винаги мога да ви помагам, имам опит в гледането на бебе на годинка- момиченце, за една година. Надявам се, че ще ме вземете на сериозно и да се опознаем. Simple Smile   bouquet
Здравей и добре дошла!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт