София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 83 572
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, някой знае ли място където ремонтират кожени якета?

Провери в блока срещу 8 ДКЦ, имаше едно ателие за поправка на кожени якета и палта.

Точно там.Все още работят , аз миналия месец носих кожено яке на сина ми , че го беше сцепил целия ръб от долу до горе и през целия ръкав и за 2 дена ми го направиха за 6 лв.

# 631
Благодаря ви, а да знаете дали работи събота?

# 632
  • София
Надежденки, къде в момента има каланетика, дали знаете? Преди доста време ходех в културния дом и бях доволна, но сега къде има нямам представа.

# 633
Здравейте Simple Smile,аз съм нова при вас от 2 месеца сме в Надежда и ще ви следя с интерес Flutter

# 634
  • София
gretcan  , добре дошла при нас!

# 635
  • София
Момичета, моля споделете някое детенце дали ходи в СДЯ 40, 61 и 62? И по-конкретно 61 СДЯ? Сега се борим за класиране, ама още ми е тъмна Индия. Моля споделете впечатления от тези СДЯ, много благодаря!!!  Heart Eyes

# 636
  • Някъде на път....
Моите деца са ходили в 61 ДЯ.
Доколкото знам  - приемът е по реда на подаване на документите.....

# 637
  • София
Моите деца са ходили в 61 ДЯ.
Доколкото знам  - приемът е по реда на подаване на документите.....
Добре де, нали и яслите влезнаха в системата на детските градини и при тях също се кандидатства онлайн!!

# 638
  • Някъде на път....
......Добре де, нали и яслите влезнаха в системата на детските градини и при тях също се кандидатства онлайн!!
Това е ново явно - да не е от 01.01.2012?
Защото до миналата година се кандидатстваше на място. На мои познати детенцето започна да посещава 61 ясла от март миналата година - майката беше подала лично молба.  Peace

# 639
......Добре де, нали и яслите влезнаха в системата на детските градини и при тях също се кандидатства онлайн!!
Това е ново явно - да не е от 01.01.2012?
Защото до миналата година се кандидатстваше на място. На мои познати детенцето започна да посещава 61 ясла от март миналата година - майката беше подала лично молба.  Peace
От тази година всички ясли, градини и ОДЗ са в системата на ИСОДГ.

# 640
  • София
Да онлайн е кандидатстването.
Кажете отзиви за тази ясла? Как се държат към децата, децата как се чувстват??? И всичко за което се сетите! Много благодаря!!!  Hug

# 641
  • София
Моята дъщеря посещаваше 61 ясла, но честно казано беше в група на учители, които ни бяха познати. Аз съм израснала в квартала и на мои съученички майката беше едната госпожа в групата, а другата пак позната от Свобода. Определено детето се чувстваше добре. Супер внимателни, научиха ги на песнички, стихчета. Доволна съм.

# 642
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, в първа част има една градина, която май е новичка, шарена...коя е? Пада се малко след 101во, Маркизата.

# 643
  • София
Момичета, в първа част има една градина, която май е новичка, шарена...коя е? Пада се малко след 101во, Маркизата.
Това е филиал на градината, която е зад Шела, ама тя кой номер беше  newsm78.

# 644
  • София
Това е филиал на градината, която е зад Шела, ама тя кой номер беше  newsm78.
170 ОДЗ Пчелица - филиал

Общи условия

Активация на акаунт