София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 84 992
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
За премесстване нз, но ние всяка година го правим това упражнение с изследванията  Peace

# 181

По принцип и в старата не са ми искали всяка година изследвания, а само талон за профилактичен преглед. А за преместването/то не е и преместване, защото сме си новоприети/ според наредба на ХЕИ само с картона от старата детска се носело. Но нищо, поне му направих изследвания, но седимента ме притесни, та др. месец ще му пескам пак да видим от какво е...

# 182
До колко часа работи Уникредит Булбанк в Надежда?

# 183
май до 16ч

а аз да питам - има ли някъде по-голяма оптика,където да се продават и рей бан слънчеви очила?

# 184
W Nadevda maj ne.Има в Joy optics в Хит или в Кауфланд Банишора  Peace
http://www.joyoptics.com/

# 185
Аз пак снасям инфо от Софийска вода за Триъгълника  Peace

"Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода” се налага временно да бъде прекъснато водоподаването в част от район Надежда.
Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на 17 февруари 2011 г. от 09.00 до 21.00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в  кв. Триъгълника.
При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Иван Мърквичка” и ул.”Болярска”.

“Софийска вода” АД се извинява за причинените временни неудобства."

Приятен ден!

# 186
До колко часа работи Уникредит Булбанк в Надежда?
Тази на кръстовището и тази на Технополис на Надлеза са  до 17ч с клиенти

# 187
W Nadevda maj ne.Има в Joy optics в Хит или в Кауфланд Банишора  Peace
http://www.joyoptics.com/

smile3501 newsm20   bouquet

# 188
Момичета, не съм писала друг път в тази тема, но отдавна и хвърлям по едно око. Сега реших да се допитам до вас... Имам нужда да посетя гинеколог. Имате ли добри отзиви за някой, който има практика в Надежда или близко разположен до квартала? Ако не, да ми препоръчате примерно от центъра. Аз съм ходила при д-р Командов (8-ма п-ка), но нещо не съм доволна. Обръщам се към вас, защото тук сте се събрали от моя квартал.  Hug

# 189
  • София
мога да ти препоръчам Щърбанова в 2ра градска,ако искаш тел. пиши на ЛС.

# 190
Vyara D ,не отивай при Славчев/Славков от 24 поликлиника. Close

# 191
  • София
В 8-ма са двама, и двамата не струват.
"Фемина" на Сточна гара?

# 192
  • София
Много положителни отзиви съм чула за АГ-то /жена е/ в обелската поликлиника, но аз самата нямам впечатления...  Thinking

# 193
Много положителни отзиви съм чула за АГ-то /жена е/ в обелската поликлиника, но аз самата нямам впечатления...  Thinking

Имаш в предвид за д-ра от поликлиниката в Обеля ли? И аз чух добри отзиви за нея, но се разколебах, защото разбрах че се записва час, а после се чака часове...

Благодаря на всички, които се включиха по питанката ми   bouquet

# 194
Здравейте мамчета и татковци, ако има такива Wink,

В издирване на клубче за дъщеря ми попаднах на темата. Радвам се, че има такава и ще я следя оттук нататък. Живея в  жк Над 2, и имам дъщеря на 6г и бебе на почти 9.
Ще се радвам да се засечем с някой по градинките...нещо с второто дете не мога да попадна на компания и мами, всички явно скиторим по улиците сега по студа, а градинките са празни.

Хубав уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт