София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 642
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,момичета

ट्यूलिप, ( извинявай , как се чете ник-а ти  Embarassed Rolling Eyes), и аз това имах предвид- след като е сладкарница се предполага ,че по-голяма част от клиантелата ще е деца, и поради тази причина и ние там отидохме.А има пици и дюнери заради учениците на близо. И да, има табелка на вратата ,че вътре не се пуши  Rolling Eyes Thinking  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Честит имен ден на тези от вас,които празнуват днес. да сте живи и здрави.   bouquet  bouquet  bouquet

# 346
Честит имен ден на всички именници и тези, които си имат именници.
Много здраве и късмет да ви дава името.

# 347
привет,
тази година (най- накрая ) Митко е сред приетите в детска грдина деца Simple Smile
погледнах списъка с бъдещите му другарчета в 152 ЦДГ и ми се струва, че не познаваме нито едно от тях. ако има желаещи да запознаем децата преди началото на учебната година нека да кажат/ пишат Simple Smile

# 348
привет,
тази година (най- накрая ) Митко е сред приетите в детска грдина деца Simple Smile
погледнах списъка с бъдещите му другарчета в 152 ЦДГ и ми се струва, че не познаваме нито едно от тях. ако има желаещи да запознаем децата преди началото на учебната година нека да кажат/ пишат Simple Smile

На моя приятелка детенцето е там  PeaceМоже да организираме среща Grinning

# 349
ще се радвам Simple Smile

# 350
  • София
Момичета, нямам време да се ровя в темата и незнам дали сте обсъждали фризьорските салони. Трябва ми добър фризьор за нестандартна младежка прическа (става въпрос за подстрижка), препоръчайте ми, моля!!!

# 351
  • Някъде на път....
sise_to, мога да ти препоръчам Зори - от козметичен център Джейн. Аз съм много доволна - подстригва цялото ни семейство.  Laughing
Намира се до ЦБА - ето адреса

# 352
  • София
Мерси много!!!   bouquet
Ще се обадя да запазя час.  Hug

# 353
Здравейте, можете ли да ми препоръчате педиатър в 8-ма поликлиника, защото наближава юни месец  и искам да сменя сегашния???

# 354
  • София
Борисова, Беремлийска
Мисля, че педиатър може да с смени и без да се чака юни или декември.

# 355
Малка закъсняла виртуална почерпка. Детенце ми стана на цеееееееели "четАри" годинки.

Беше прекрасен празник. Децата не се спряха, а родителите почти не станаха от столовете.  Mr. Green Мислех, че ще бъде по-изнервящо, защото бяха 20 деца и предполагах, че ще стават скандали. Но всичко мина прекрасно и спокойно. Дори не очаквах и бащата на малкия да е толкова ... кротък. Rolling Eyes

# 356
Борисова, Беремлийска
Мисля, че педиатър може да с смени и без да се чака юни или декември.
И аз така мислех, особено за малко дете, но се оказа, че трябва да имаш доста сериозни причини за да ти позволят. Пишат се молби до Здравна каса май, чака се, мотаят те и шанса бил минимален-ако сменяш адрес или друг социален статус има най- висок шанс!

# 357
Беремлийска не приема нови пациенти. Какво ще кажете за Насан и Михова?

# 358
  • София
Корина, да ти е живо и здраво детето Simple Smile

merilin9, не съм имала досег с тях. Може би само с Михова преди много години и не бях доволна.

# 359
  • София
Ние сме при д-р Сакарова, доволна съм. За д-р Наасан също съм чувала позитивни мнения.

Общи условия

Активация на акаунт