София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 221
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Той нас не ни прие преди 2 години

# 361
  • София
еее, как могат да ни задължат да сме при един педиатър, въпреки че не сме доволни от него  ooooh! трябва да проуча този въпрос, защото и ние искаме да сменяме нашата.......

# 362
Момичета, къде ще водите децата за 1-ви юни? Simple Smile
Аз мисля да водя моята на откриването на новия плувен комплекс в Люлин (до KFC), щяло да има специално празненство за малките с аниматори и подаръци. Ищар ще пее също. Входа е безплатен.
Вие имате ли други идеи?  Hug

# 363
на първи юни ще ходим на куклен театър и после в свеверния парк

# 364
бреййййй, къде пък до КФС ще има басейн  newsm78 newsm78 newsm78

аз изобщо се чудя дали да я водя нея някъде, или като за последно да "заведа" майка и  Mr. Green

или и двете в парка,примерно  newsm78

# 365
Нов? Аз доколкото знам там някъде и преди имаше плувен комплекс. Поне колегите коментираха нещо за него още от началото на пролетта. 

# 366
Нов? Аз доколкото знам там някъде и преди имаше плувен комплекс. Поне колегите коментираха нещо за него още от началото на пролетта.  

Абе пълна подигравка беше това!  ooooh! Рекламата беше на един от сайтовете за групово пазаруване и гласеше: "Откриване на комплекс", да но той не бил нов тоя комплекс, а било "откриване на СЕЗОНА в съответния стар комплекс"; също беше писано че щяло да има безплатен концерт на Ищар... но то било "че можело да спечелим от томбола безплатни билети за концерта на Ищар".... Големи са мизерници значи!
НИКОГА НЯМА ДА ИМ ОТИДА ПОВЕЧЕ В СКАПАНИЯ КОМПЛЕКС (стария плувен комплекс до Силвър Център)
Поне детето се повесели (порисува и се попързаля), докато майка му се чувтваше излъгана, да не говоря че "излъгах" и мои приятели!  #Cussing out

Ето я и офертата: http://ofertata.bg/offers/1  ЛЪЖЦИ И МОШЕНИЦИ!  Joy

# 367
Е то си пише "Специален гост Ищар Алабама" Crazy

А какъв е вида на комплекса. Аз въпреки всичко чух много яки отзиви.

# 368
А какъв е вида на комплекса. Аз въпреки всичко чух много яки отзиви.

Не мога да преценя, да ти кажа. Имаше прекалено много хора, за да мога да го огледам добре. Но определено ми остават лошите спомени от лъжливата реклама!  Crossing Arms

# 369
Момичета,
имам въпросче и се надявам д ами помогнете, че ми е и спешно. Търся заведение за първия РД на малката ми дъщеря. Ходих днес да видя тази пицарийка Мераци, по уличката на 54 СОУ,  но не сме сядали там, към 10 ч беше и празна...Хареса ми много, но дали някой има лични отзиви и впечатления за храна и обслужване. Сториха ми се доста готини, но ...все пак, да чуя и някой от първа ръка.

Благодаря предварително на всички, които ще споделят нещо по темата.
Хубав ден

# 370
  • София
Аз лично нямам представа коя е тази пицария.
1вия РД на Алекс празнувахме в пицарията на Република, м/у 53 и 54ти.
Не знам градината дали са отворили, имаше люлки, пързалка. РДто на щерката също празнувахме там, през февруари. Поръчвам плата и за възрастни и за децата. И ми излезе доста евтино.

# 371
  • Някъде на път....
Аз лично нямам представа коя е тази пицария.
1вия РД на Алекс празнувахме в пицарията на Република, м/у 53 и 54ти.
Не знам градината дали са отворили, имаше люлки, пързалка. РДто на щерката също празнувахме там, през февруари. Поръчвам плата и за възрастни и за децата. И ми излезе доста евтино.
AnMary, а как се казва тая пицария....  newsm78

# 372
  • София
Ще пиша след малко, че не помня Simple Smile

# 373
Да не  е заведението на ъгъла на 15 СОУ, Музите май се казваше то, там има малко детско кътче, и правят пици Rolling Eyes

# 374
  • София
Не е срещу 15то - карта
Предполагам навремето е било кантон.
Във Фейса имам някакви снимки от там - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1826431943699.106827.1327293199

Общи условия

Активация на акаунт