София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 136
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета.
Имам нужда от вашата помощ.
Моля ви, препоръчайте ми добра козметичка ( да извършва качествено почистване на лице) в района на Надеждите-3,4,5 или 6 част, да е до 15-20 мах. 30 минути  пеш от Била на Ломско шосе.
Ще съм благодарна ако  има и телефон за да си запиша предварително час.
Благодаря предварително.

# 436
  • София
Здравейте момичета.
Имам нужда от вашата помощ.
Моля ви, препоръчайте ми добра козметичка ( да извършва качествено почистване на лице) в района на Надеждите-3,4,5 или 6 част, да е до 15-20 мах. 30 минути  пеш от Била на Ломско шосе.
Ще съм благодарна ако  има и телефон за да си запиша предварително час.
Благодаря предварително.

Аз съм ходила на кола маска в салона зад Топчо в 3-та част при козметичката Цвети, долу горе съм доволна от нея. За лице не съм обаче, последния път нещо ми каза, че имали нови продукти за почистване.

# 437
Понеже не видях Нови Искър - се намърдвам при вас. може ли?
Аз търся инфо за 54 у-ще за 5-ти клас. А също и други училища в тази част на София - хуманитарни, чуждоезикови.

# 438
  • София
Има тема за Нови Искър, но не е писано от март - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=417009.0

# 439
Видях темата и благодаря!
Но аз търся училише в район Надежда, ... затова мисля, че тук може и да е по-полезно.

# 440
За 54то СОУ може би ще намериш повече инфо тук С друго аз не мога да помогна

# 441
Добре дошла при нас Simple Smile

# 442
Какво радушно и сърдечно посрещане ... Рядко срещана готовност за помощ (поне там, където съм писала до сега)!
Благодаря Ви, момичета!
Сайта на 54-то говори много, но не и всичко. Нали по сайтовете си пишем само хубави неща за нас. Ако някой учи там - моля за подробности и впечатления.
Не съм се забила само в това у-ще за след 4-ти клас, но то ми се вижда най-близко до изискванията и желанията ни: интензивно чуждоезиково (английски), втори чужд - руски, висока летва по БЕЛ, журналистика,
Хуманитарно у-ще търся за каката от 5-ти клас. Нещо подобно на Националната хуманитарна гимназия Варна - уникално у-ще ако съдя по сайта им, а и по мнения във форумите. Едно такова ми трябва в София.
А за малкия, който ще е 1-ви клас догодина: интензивно немски и математика. Отново в районите по-близичко до Нови Искър, че въпреки, че сме скола и си возя всеки ден, все пак да не пътуваме с часове.
Споделете, къде учат Вашите деца?

# 443
  • София
И според мен 54то е по-добрият вариант, поне в тази част на Надежда.

Дъщеря ми учи в 16то, в 1ва част, паралелка с изобр. изкуство. Много искаше да учи рисуване, а и мен ме устройваше, защото когато тръгна в 1ви клас бях с бебе на 4м. Но у-щето е основно. Преподавателката им е добра.
Имам познати с деца и в 101 и 102ро, но мненията са 50/50, няма категорични мнения.

# 444
  • София
Здравейте момичета , дега ви открих .Аз съм от Надежда също и ще следя темата с интерес.
Преди две три страници прочетох че сте се обаждали на Екоровновесие и Четри лапи.Много бих искала да ми кажете като им се обадите какво се случва? Идват и събират кучетата ли ? Около нас също има и ми писна.Дъщеря ми сега ще е 4 клас и иска да ходи сама на училище , но кучетата са една от основните причини да се страхувам да я пусна сама.

# 445
Здравейте и от мен .  bouquet
Понеже съм новичка в този район (модерно предградие) , не ми е ясно всичко все още . Simple Smile
Искам да попитам на кое казват кръглия магазин в Надежда ?
Казаха ми да отида там, до него, и  да си извадя декларация за даначно състояние , а нямам никаква идея за кой магазин иде реч . newsm78 Ще съм много благодарна ако някой ми обясни .
Поздрави !  bouquet

# 446
  • София
Не знам какви служби останаха там.
Ето линк

В близост има Фантастико, друг по-голям обект като ориентир не се сещам.

# 447
Благодаря ти   bouquet , може да пообиколя малко но ще го намеря . Grinning

# 448
Мен ако питаш се качи от Орион на 83 автобус и питай като влезе в Надежда къде е кръглия магазин, в който се "плаща парното". Ще те опътят.  Peace
По спомен трябва да слезеш на 7та спирка след Орион.
По принцип спирката е на Хр Силянов, малко преди да се пресече с  Никола Жеков. Някъде пред 222 блок.  

Аз съм карала стажа си в 54 СОУ, но педагога, който ми го води за съжаление вече не преподава там. Иначе бих я препоръчала с две ръце. За другите не знам...

# 449
  • София
Здравейте и от мен .  bouquet
Понеже съм новичка в този район (модерно предградие) , не ми е ясно всичко все още . Simple Smile
Искам да попитам на кое казват кръглия магазин в Надежда ?
Казаха ми да отида там, до него, и  да си извадя декларация за даначно състояние , а нямам никаква идея за кой магазин иде реч . newsm78 Ще съм много благодарна ако някой ми обясни .
Поздрави !  bouquet

Ако се качиш на 83 на Орион трябва да слезеш на 8 -та спирка и тръгваш между блоковете от същата страна на спирката и там ще го намериш.А може и да броиш спирките след като минеш 8 поликлиника рейса спира на нея и после слизаш на 3 спирка.

Общи условия

Активация на акаунт