София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 120
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета , дега ви открих .Аз съм от Надежда също и ще следя темата с интерес.
Преди две три страници прочетох че сте се обаждали на Екоровновесие и Четри лапи.Много бих искала да ми кажете като им се обадите какво се случва? Идват и събират кучетата ли ? Около нас също има и ми писна.Дъщеря ми сега ще е 4 клас и иска да ходи сама на училище , но кучетата са една от основните причини да се страхувам да я пусна сама.
Цялата им работа е... Никаква работа. Една жена от столична беше бясна един ден.
За да им се обадиш да съберат кучетата трябва да има пострадал-нахапан. Събират се и след ден ги пускат пак на същото място. Може би ги кастрират. Казвам може би, защото има и такива, което вече са кастрирани. Така поне бяха направили с едни кучета нападнали едно тригодишно дете. Т.е. бяха го и охапали.

Сетих се за един виц.
От Перник изпращат съобщение до София "Моля, спешно изпратете екипи, защото около нас има много кучета, които ни нападат. От София отвърнали "След два часа до вас ще пристигне мобилизирана група, която ще кастрира кучетата". От Перник отвърнали "Ма вие не ни разбрахте. Они не ни е*бат. Они ни апат".

# 451
  • София
Харесва ми вица .Ама си мисля че нас управляващите не ни апат а ни е..ат.

# 452
  • София
Ама що така изчезнахте бе момичета? Я разкажете нещо интересно.

# 453
Днес отворих една консерва с риба, за да нахраня бездомно малко коте. Защото преди 4 дни едно беше убито от едно псе. Не можах да спася убитото котенце. Това, след като за секунди един щеше да ме отнесе с 90 челно. Реших да се реванширам към починалото коте, като нахраня едно, което мн приличаше на него. Та почна да извива това коте като отворих консервата и придойдоха още котараци. Хитри котки. Едното малкото извива на глад, другите се скрили зад ъгъла... Та.. умирисаха се ръцете ми на риба. А аз краставица да режа пак ще се измия. Много мразя да ми миришат на гадно. Отивам в магазина да помоля да се измия. Избърсах се с кърпа-грешка!. Айде затърсих мокри кърпи. Купих си... Те прокиснали. Отворих ги в колата-трета грешка. Вече миришеха на трето лошо нещо.  Joy Отивам в едно кафене. Моля за лимонов сок. Този, който имат за чай и бульон. Още една грешка-прокиснал... Е, казах си... Ще си смърда.  Crazy Реших след това да отида до тоалетната. Влизам вътре- МИВКА, ТЕЧЕН САПУН И ХАРТИЕНИ КЪРПИ. УРААА!!!  Joy

# 454
  • Някъде на път....
Корина, разби ме с тази история просто...... bowuu

# 455
  • София
Привет Надежденки, я ми кажете кога е официално пусковия срок на метрото , че вече полудявам  днес съм стояла 20 мин. на кръговото  Sick да вземат да го пуснат това метро и да разкарат тия трактори , багери и прочие от пътното платно че е ужас.

# 456
  • София
Привет Надежденки, я ми кажете кога е официално пусковия срок на метрото , че вече полудявам  днес съм стояла 20 мин. на кръговото  Sick да вземат да го пуснат това метро и да разкарат тия трактори , багери и прочие от пътното платно че е ужас.

Мисля, че юни 2012

# 457
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Мисля, че юни 2012

Освен ако Бат Бойко не вземе да се направи пак на Супер герой и не реши да го задвижат по-бързо  Wink

# 458
  • София
Оставете метрото, кога е пусковия срок на Ломското? Все си мисля, че като пуснат Ломското задръстванията ще спрат! Някъде бях чула, чела, че около деня на София ще си имаме чисто ново Ломско шосе, ама дали? Гледам доста са напреднали с отсечката между кръговото и ул. Република!

# 459
  • София
Е, те Ломското го пуснаха преди време... newsm78

# 460
  • София
Предполагам, че не става дума за "пуснатата" част.

# 461
На пръв поглед днес като минах от там му остават не повече от седмица. Подготвят се вече за изсипване на асфалт. То е важно да се пусне отсечката от Надлеза до Република. И да оправят онзи шантав светофар.

# 462
  • София
Да Ломско е пуснато , но проблема е именно в тази отечка към кръговото.

# 463
Днес изсипваха асфалта в дясното платно. Предполагам до ден ще е отворена тази част, а другата, тази с гадните завойчета ще е затворена за ремонт. Пак е нещо, защото лентите ще са може би 3 и без завои.

# 464
Привет, надежденски мами !!!
Имам нужда от вашия съвет: Моля, тези които имат добри впечатления и опит, препоръчайте ми добър стоматолог в района на Надежда 2, ще съм много благодарна!!!
Хубав и прохладен неделен ден желая на всички !

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 13:49 от Didi81

Общи условия

Активация на акаунт