София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 107
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Привет, надежденски мами !!!
Имам нужда от вашия съвет: Моля, тези които имат добри впечатления и опит, препоръчайте ми добър стоматолог в района на Надежда 2, ще съм много благодарна!!!
Хубав и прохладен неделен ден желая на всички вас !

Мога да препоръчам д-р Даскалова, само че се намира в кв.Свобода, на ул. Търговска, бл.418, входа се пада последния от ляво на дясно, пряка на Хр.Силянов. Страхотен човек и зъболекар, мъжа й също!

# 466

само че се намира в кв.Свобода, на ул. Търговска, бл.418,
Това си е направо в Надежда 4. Такъв блок номерация няма в Свобода. Както и улица Търговска.

# 467
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

само че се намира в кв.Свобода, на ул. Търговска, бл.418,
Това си е направо в Надежда 4. Такъв блок номерация няма в Свобода. Както и улица Търговска.

Приемам поправката! Свобода и Надежда 4 ги дели една улица и аз така и не научих от къде до къде е  Wink

# 468
  • Върху лъчите на Слънцето.
Д-р Мария Филевска - ДКЦ 24.

# 469
Зъболекари в Надежда 2 има точно на църквата отдясно в блока, първия вход , на ет.1 работят мъж и жена. При жената водя детето за вадене на зъби, но съм чувала, че мъж й е по-добър. Ако искаш тел пиши на лични! При друг не съм била в района!

# 470
Здравейте момичета!
Бихте ли ми казали къде в Надежда 1 мога да купя мъжки панталон, тип елегантен?

# 471
  • София
Здравейте момичета!
За Надежда 1 не знам, но можете да пробвате Агресия на бул."Рожен"

# 472
Много  благодаря за бързите и полезни отговори! Със сигурност ще се спра на някое от вашите предложения  Peace , а скоро, надявам се и аз ще мога да споделя впечатленията си  Wink
Бъдете здрави и много усмихнати !

# 473
  • София
Здравейте момичета!
За Надежда 1 не знам, но можете да пробвате Агресия на бул."Рожен"
И аз препоръчвам , даже мисля че там са по- евтини защото е фирмен магазин.

# 474
  • СОФИЯ
ЗДРАВЕЙТЕ! От много време ви следя и чета  и сте ми били много полезни но така и не съм писала. Аз живея в Толстой  53 блок и имам момченце на 1г. и 4м. Имам въпрос към вас, малкия е приет в 15 ОДЗ и трябва да тръгне  от 26 септември, но аз трябва да се връщам по рано на работа  и няма кой да го гледа, от градината ми казаха ако има дете което няма да си тръгне на  датата може да го вземат. Питането ми е дали сред вас има приети там и сте решили да трънете по късно. Аз сега се боря от 1 септември. Стана много дълго дано сте ме разбрали и благодаря. Simple Smile

# 475
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ! От много време ви следя и чета  и сте ми били много полезни но така и не съм писала. Аз живея в Толстой  53 блок и имам момченце на 1г. и 4м. Имам въпрос към вас, малкия е приет в 15 ОДЗ и трябва да тръгне  от 26 септември, но аз трябва да се връщам по рано на работа  и няма кой да го гледа, от градината ми казаха ако има дете което няма да си тръгне на  датата може да го вземат. Питането ми е дали сред вас има приети там и сте решили да трънете по късно. Аз сега се боря от 1 септември. Стана много дълго дано сте ме разбрали и благодаря. Simple Smile

А защо да трябва от 26 септември? Учебната година започва на 1 септември все пак, айде заради почивните дни на 7 септември... въпрекич е адаптацията ще е трудничка за детето знаеш. От първия ден ли ще остава за целия ден?

# 476
  • София
Здравейте  !

Сега  открих тази тема ,която  ми се вижда много полезна !  bouquet Записвам се ,да следя  - и аз съм  от  Надежда .

# 477
  • София
От 1ви до 15ти септември по принцип децата са по-малко и в повечето ДЗта групите са сборни.
При изготвени документи за тръгване на ясла можете и на 1ви да го заведете.

# 478
  • СОФИЯ
 Приготвила съм се с изледвания и документи. За първите седмици се разбрахме с роботодателя да хода за по два часа докато се адаптира но в градината при записването още ми казаха че взимали по две  нови деца на седмица и така нашата дата щяла да дойде чак на 26. Притисната съм заради работата ми в краен случай ще отида отново да се моля в градината но досега не проявяват разбиране все още не губя надежда но .....

# 479
  • последна надежда
На мен ми казаха, че приемат по някалко нови деца всяка седмица. Като започват от 15 септември. Моят син е приет през работната група и аз исках да тръгне максимално рано, за да започна работа по рано. Но най-ранната възможна дата беше 15 септември.
Става въпрос за първа ясленска група но в друго ОДЗ в Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт