София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
ТО хубаво идва 15 септември, а на моето учениче дори пантофки не съм взела...  ooooh!
Я да питам майките с по-голями дечица. Колко анцузи им взимате на вашите деца? Аз се отказвам тази година да го водя с дънки и други джиджани дрешки, защото миналата учебна година скъса точно два чифта дънки и то доста хубавки, та още ме боли сърцето.

# 481
  • София
ТО хубаво идва 15 септември, а на моето учениче дори пантофки не съм взела...  ooooh!
Я да питам майките с по-голями дечица. Колко анцузи им взимате на вашите деца? Аз се отказвам тази година да го водя с дънки и други джиджани дрешки, защото миналата учебна година скъса точно два чифта дънки и то доста хубавки, та още ме боли сърцето.

За какво са му пантофки в училище?
Аз купувам два анцуга , но моето е момиче и ходи и със клинове като има физическо не само с анцуг  , така че може би 3  newsm78 но не е нужно да е наведнъж ,вземи му сега 2 и на следващата заплато още 1.

# 482
  • София
di74, за градина става дума Simple Smile
Аз купувам 2 анцуга, 2-3 комплекта блуза с дълъг ръкав и панталон, 1-2 блуза с къс ръкав и къси панталонки.

# 483
  • София
Както растат като гъбки все си има нещо което трябва да им купим , защото им е омаляло.
Нека растат децата живи и здрави пък ние ще се справим някак.

# 484
  • София
Аз залагам само на анцузи за ДГ, дънки и панталони с копчета и ципове не му вземам за там, тъй като не може да се справи сам с тях, а персонала се нерви и ги късат (така бяха му счупили ципа на якето в яслата). А анцунг няма проблем да отиде сам до тоалетната и да се обслужи. Купувам принципно по 5 комплекта дрехи (долнище, блуза с дълъг ръкав, потниче), сутчер с дълъг ръкав и без ръкав да си има, пантофи. Ама винаги съм взела накрая повечко нацуци и блузки  Grinning

# 485
  • София
Помня как заварих дъщеря си веднъж в детската градина: панталона на обратно и блузката на обратно / картинката отзад/ по принцип бях доволна от градината , но тогава много зе подразних , защото то беше видимо че не се е облякла както трябва / в смисъл че не е възможно да не са залелязали/ и не бяха си направили труда да я преоблекат или поне да й кажат че не се е облякла правилно , да се оправи .

# 486
  • София
Помня как заварих дъщеря си веднъж в детската градина: панталона на обратно и блузката на обратно / картинката отзад/ по принцип бях доволна от градината , но тогава много зе подразних , защото то беше видимо че не се е облякла както трябва / в смисъл че не е възможно да не са залелязали/ и не бяха си направили труда да я преоблекат или поне да й кажат че не се е облякла правилно , да се оправи .

И чорапите с петичките нагоре. Никой не им обръща внимание Simple Smile Аз го карам да ходи и да моли госпожите да го загащват след тоалетната, че още не го умее това (успява само отпред).

# 487
  • София
catty m , да кажем че чорапките не са ги видяли , но картинка на целия гръб  newsm78 ми не може да не я видят.
Добре че вече сме ученици !

# 488
  • София
Здравейте Надежденки , нещо изчезнахте като старите пари  newsm78
Я ми кажете пазарувате ли в микро магазините Л..? Аз купувам на малката от там разни неща , но голямото взе ми вика че съм купувала боклуци.Та се чудех при вас как е.

# 489
Покрай една дружка се излъгах да взема тези дни едно шлиферче, много ме е яд! Наистина големи боклуци имат!!!!

# 490
Само съм минавала пред магазина им на Ломско и смрадта се носеше и на вън. НЕ съм и стъпвала вътре.

# 491
  • София
Покрай една дружка се излъгах да взема тези дни едно шлиферче, много ме е яд! Наистина големи боклуци имат!!!!

Защо те е яд ? Какво му е на шлифера?
Абе то че има боклуци има ама има и хубави неща за децата.

# 492
  • София
 Момичета, моля за помощ за семейство с малко дете, прието в 6 ОДЗ,  което трябва скоро да освободи настоящата си квартира и си търсят нова  Confused  Благодаря ви предварително  Peace

# 493
  • София
Цитат
До 11 септември ще е без топла вода районът между бул. "Рожен", ул. "Елов дол", ул. "Ген. Жостов", ул. "Будинци" и ул. "Хан Кубрат" в ж.к. "Толстой"
Tired

# 494
Eva s, до кога трябва да я освободят? И каква квартира търсят? Ще се ослушам.

Общи условия

Активация на акаунт