София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (7)

• 82 065
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Здравейте мами, аз много отдавна следя този сайт и съм писала доста пъти. В момента живея в Свобода зад магазин СВА с приятеля ми. Аз съм на 21 а той на 24 като смятаме да почнем бебеправене в края на тази година живот и здраве.И ще имам нужда от вас, понеже сме нови в квартала. Аз уча Акушерство в МУ и ако имате нужда от помощ в отглеждането на вашите дечица винаги мога да ви помагам, имам опит в гледането на бебе на годинка- момиченце, за една година. Надявам се, че ще ме вземете на сериозно и да се опознаем. Simple Smile   bouquet
Здравей и добре дошла!  Hug
Благодаря!  Simple Smile

# 661
Към Katencetoo и снуки:

Много ще се радвам, където и да се срещнем! Предлагам среща при домашни условия,но май контактите и чекмеджетата не са ни обезопасени...все още.Ако искате пишете ми на лични за контакти!  bigdance2 Tada

# 662
  • София
Момичета здравейте.
Съвсем случайно попаднах на тази тема въпреки, че във форума списвам повече от година. Кореняк жителка на Надежда 1. Много е хубаво как си помагате.
От бързия преглед на темата установих, че повечето от вас са мамчета с по-малки дечица, но пък може и да знаете и да ми помогнете с моя въпрос. Досега не съм се сблъсквала с това и не ми е ясно, формуляр за адресна регистрация на дете - 14 г. /става въпрос за вадене на първа лична карта на големият ми син/, къде и с какви документи става - в кръглия магазин или в общината на "К. Дрангов". Моля, ви ако знаете пишете. Работя до късно, от сайта на общината с тел. никой не вдига, а за да извадим лична карта на детето трябва да си взема един ден отпуск, таткото също, и е хубаво предварително да сме наясно с всичко за да стигне времето.
Приятен ден!

# 663
Има ли тук ученици в прогимназията (5-7 кл.) в 54-то СОУ?
Много ми трябва инфо.

# 664
  • IT
nunty следобед ще питам моята приятелка, тя вади на дъщеря си миналата година и ще пиша.
kassii по вероятно е майки на ученици да има

# 665
Много ми трябва инфо.

Моето момиченце учи там -5 клас  Peace

# 666
Много ми трябва инфо.

Разказвай! Моля, моля, моля.Всичко, което се сетиш

# 667
аз пък да питам знаете ли  магазинче с бебешки храни,което да е добре заредено някъде в района на надежда-3?аз не съм доволна от магазин "топчо", има един на бели дунав от страната на 5 част, но там май няма овко, а аз тази марка пюрета давам най-често.а в билла и кауфланд те не са добре заредени.май има едно магазинче в блок 173 ли се води, но дали има овко там?
да се махне тоя студ че не можем да мръднем от вкъщи и е голяма скука за майки по майчинство, или поне за мен.. Simple Smile

# 668
  • Под кленовите дървета
Да, в магазинчето в 173 има ОВКО Simple Smile
А проверила ли си във Фантастико, аз ако нямам време да ида до магазин, купувам от там. В нашето ФФ, в Надежда 1 ги има.

# 669
  • IT
да се махне тоя студ че не можем да мръднем от вкъщи и е голяма скука за майки по майчинство, или поне за мен.. Simple Smile
-миналата година бях така Sad. На Търговска има много добре зареден детски магазин, другият който аз съм ползвала ти е вече много далеч и е в Свобода.

nunty-това, което ми каза моята приятелка-ходи се в общината за адресна регистрация, за лк искат един родител, а за паспорт ако е са двама, акт за раждане и свидетелство за брак, ако сте женени и тя не е носила нот. акт тогава(сега не знам как е) и ксерокопие на всички тези документи.

# 670
  • София
-миналата година бях така Sad. На Търговска има много добре зареден детски магазин, другият който аз съм ползвала ти е вече много далеч и е в Свобода.

nunty-това, което ми каза моята приятелка-ходи се в общината за адресна регистрация, за лк искат един родител, а за паспорт ако е са двама, акт за раждане и свидетелство за брак, ако сте женени и тя не е носила нот. акт тогава(сега не знам как е) и ксерокопие на всички тези документи.

allexa.7, много ти благодаря  bouquet

# 671
Много ми трябва инфо.

Разказвай! Моля, моля, моля.Всичко, което се сетиш

Ами ,незнам точно какво те интересува........ newsm78 .........ако искаш пиши ми на ЛС

# 672

благодаря, ще проверя навсякъде, и  в фф взеха да зареждат повече марки, но само определени бурканчета, та ще видя.мерси!  Two Hearts

# 673

Къде в Свобода  Simple Smile ?

# 674
  • IT
зад СБА в  новата кооперация-не дългия блок, а този, който е по отдавна. В който е сладкарницата и магазин за строителни материали. Ако не се лъжа Балино се казваше. На малкия оттам взехме и есенните обувки на Примиджи. Има и един детски точно в по-дългата кооперация до китайския ресторант/бившата "Ряпони"/, но там така и не съм влизала.

Общи условия

Активация на акаунт