Имам качени снимки в фейса ма последно от преди 10 ина дни като бяхме на почивка
но имам нови в фотото та утре ще кача 
Райън също обича да позира та имам и негови
Но пък, това решениепредполагам ще те лиши от някоя паричка
Наистина труден избор, но мисля, че по-добре да не разхвърляш усилията в три посоки, за да имаш повече шансове за успех.

Вчера пък хич не ми остана време за нета, че подготвяхме събрания дървесен материал за коледната украса в приличен вид. Ама гледам, че заради хубавото време не сте изписали 100 страници. 
Къде по-точно ще ходиш? Моята слабост е Барселона (заради Гауди естествено), макар че и северна Испания си струва.
Поне си имала полза от ветровете и дъждовете. 

Не лъже, ама все гледа така мазничко да изхитрее, за да получи своето. 

.
. Бързо оздравяване на Мони
.
. Не ми е належащо, но ако беше какво щях да правя
. На интервюто големи обещания, голяма работа, а сега нищо. Ако продължава така, май ще се откажа от услугите й още преди да сме започнали да ги ползвали
.
. Още докато вървяха рекламите тя стоя с запушени уши, а после като започна филма (3Д беше) ръцете й бяха или на ушите или върху очите. Към края на филма се поотпусна, но като излезнахме от киното я питах дали й е харесал филма и дали ще ходим пак, а тя категорично каза "не"
.
За градината - не се притеснявай. Явно е до дете разказването. Теди и досега трудно споделя какво са правили в градината. Докато Сашо си казва всичко, без да го питаш. 
Заведох го веднага на лекар, поеха ни прегледа ни доктора, каза, че е с фимоза и ще ни препрати на специалист, но ще отнеме време
Предписа клотримазол и промиви чести..Той си пишка без проблеми и не се оплаква много..На някое от момченцата да се е случвало? Ние щяхме да ходим да го забелват в бг, но нали ни вадиха и сливици и имахме и боледувания нонстоп, та не стигнах до там