Отговори
# 165
  • София
Добре са Simple Smile
Имам качени снимки в фейса ма последно от преди 10 ина дни като бяхме на почивка Simple Smile но имам нови в фотото та утре ще кача  Hug
Райън също обича да позира та имам и негови Mr. Green

# 166
Ау Тони, много са сладки и тримата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сега ги разгледах, приказни са. Особено сладко ми стана как бибата е почти колкото бебешката муцунка  Heart Eyes Живи и здрави да са ти и тримата  Hug

# 167
  • София
Аз мислех че си ги виждала Simple Smile тези!
Да цункаш Неди ей  Hug Heart Eyes

# 168
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на днешните именници - да са живи и здрави  bouquet!

Да почерпя и за моите именници днес - съпруг, майка, баща и не на последно място - малкият ми син:

# 169
Честит имен ден на днешните именници !!!
Mari_eta да са ти живи и здрави,всичките именници!
Стахотни мъфини!/коя е рецептата/

# 170
  • вкъщи
Честито на всички именници!
Да са живи и здрави и обичани!
Мони е на антибиотик,защото кашлицата му беше ужасна,не намаляваше,а напротив.За втори път пие в живота си и ми е мн кофти.
Отделно е станал ужасно,ама ужасно палав и агресивен,вече нямам сили,а и нали съм сама,татко му замина,просто не виждам светлинка в тунела.Добре,че кака му не ми създава никакви проблеми,толкова е кротка и разбрана.Аз съм целите уикенди на курса,мн тежък изпит ми предстои и не знам кога ще уча,ама като съм се хванала на хорото ще го играя.

# 171
  • София
Честито на днешните именници!  bouquet

# 172
честито на именниците и от мен   bouquet Мариетка пак се е постарала със сладкишите  Heart Eyes

Лелка, какъв изпит ? Защо ? Знам колко е трудно да намериш време за подготовка, въпреки двете деца, че и работата, но стискам палци да успееш.  Hug

# 173
  • вкъщи
Вили уча т.е. преквалифицирам се в учител по англ език,и всеки уикенд съм на занятия,ама имам още 3 семестъра.А в4ера ми дадоха и една книга за превод,и се чудя да приема ли.В същото време имам да пиша контролни,класни ,уроци готвя за всеки ден и тем подобни и няма ник време за преводи.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 11:44 от лелка

# 174
Ох, Лелка, много ти е натоварено ! Може би е по-добре да откажеш превода, за да се концентрираш в останалото и да използваш малкото свободно време за него.  Thinking Но пък, това решениепредполагам ще те лиши от някоя паричка  Thinking Наистина труден избор, но мисля, че по-добре да не разхвърляш усилията в три посоки, за да имаш повече шансове за успех.  Hug

# 175
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ!

МАРИЕТКА, ЧЕСТИТИ ТИ МНОГО ИМЕНИЦИ У ДОМА! ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ, И САМО РАДОСТ ДА ТИ НОСЯТ!

Ние в събота позачезнахме от София. За един ден де, не за дълго. Бяхме на дворче, теферич и мноооого слънце. Голяяяям кеф... Party Вчера пък хич не ми остана време за нета, че подготвяхме събрания дървесен материал за коледната украса в приличен вид. Ама гледам, че заради хубавото време не сте изписали 100 страници. Grinning

Пива, ах как благородно ти завиждам за Испания. Blush Къде по-точно ще ходиш? Моята слабост е Барселона (заради Гауди естествено), макар че и северна Испания си струва.
Бобче уф, ама и при вас времето е едно... Thinking Поне си имала полза от ветровете и дъждовете. Mr. Green
Димяни, Heart Eyes
Лелка, като наближи времето за стискане на палци, свиркай. Предполагам колко ти е тежко в момента, но пък усилието си струва. Peace
Гита, и Сашо е станал един хитър... ooooh! Не лъже, ама все гледа така мазничко да изхитрее, за да получи своето. Crazy
Като стана дума за песничките, аз съм доста приятно изненадана от учителките му в градината. Толкова песнички знае и пее, че няма накъде. И стихчета знае. Когато Теди беше в първа група, съвсем постно беше положението. Thinking
На всички хубава и спорна седмица пожелавам. Hug

# 176
Здравейте мацки!!!

Нямам нет и е голяма тъпня. ooooh!

За успокоение на Бобчето, и тук времето се скапа.Духа,вали ooooh!

За нас-Ивон ходи на градина 3 дни без да реве.В Петък я заведе баща й и понеже при него минават всички номера,ревнала още преди да са влязли в ДГ.Днес и с мен рева,но не е чак толкова драматично.Госпожите казват,че си изяжда всичко и спи на обед,дано е така.Иначе в Събота ми вдигна Т.От обед беше с 38 градуса.Няма цивки,кашля малко суха кашлица,но ме притеснява,чe eдната й сливица е увеличена.За сега сме само на Панадол.Кажете някакъв лек за сливици,който да е вкусен,голяма борба е с тези лекарства.Васе,ти каква хомеопатия даваш в такива случаи?
Алекс май и той е лепнал.Днес цял ден спи,а когато е буден промрънква.И в съня си проревава...........на разболяване ми прилича Tired

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС  bouquet

Пива,дано е приятно пътешествието ти Hug

лелка,направо не знам кога имаш време за всичко което си изброила Crazy

За хитреенето-и Ивон хитрува,а освен това и лъже,особенно когато и забраня нещо,отива при баща си или баба си й казва,че съм го разрешила.Като я питаш за нещо,което не й изнася,сменята темата и започва да си говори нещо съвсем различно.Посмъртно не мога да разбера как минава денят и в ДГ,защото тя ми говори съвсем различни неща Laughing

# 177
  • София
Честит празник на празнуващите!

Ади, можеш да направиш изварения компрес, но не знам дали той ще помогне. А сливицата ли е подута или лимфния възел? Ако е той имам много ефикасна рецепта. Прилагала съм я на Дани и съм много доволна. Стискам палци да не е нещо сериозно и да не се зарази Алекс Praynig.
Лелка, не ти е лесно, но наистина щом си се хванала на хорото, трябва да се справяш с всичко Hug. Бързо оздравяване на Мони  Praynig.

Аз от сутринта се опитвам да се свържа с нашата хомеопатка, но не си вдига телефона Close. Не ми е належащо, но ако беше какво щях да правя Thinking. На интервюто големи обещания, голяма работа, а сега нищо. Ако продължава така, май ще се откажа от услугите й още преди да сме започнали да ги ползвали Close.

А вчера водихме децата на кино и мисля, че Ани я отказахме от киното в близките няколко години hahaha. Още докато вървяха рекламите тя стоя с запушени уши, а после като започна филма (3Д беше) ръцете й бяха или на ушите или върху очите. Към края на филма се поотпусна, но като излезнахме от киното я питах дали й е харесал филма и дали ще ходим пак, а тя категорично каза "не" Mr. Green.
Хайде приятен ден   bouquet.

# 178
  • В светлината на слънцето
Ади, дано не е сериозно и бързо да се оправят децата. Praynig За градината - не се притеснявай. Явно е до дете разказването. Теди и досега трудно споделя какво са правили в градината. Докато Сашо си казва всичко, без да го питаш. Grinning
Марти, не е редно да не си вдига телефона. Наистина - ако беше важно и спешно, какво щяхте да правите. Twisted Evil Какво гледахте в киното? Да не е било нещо страшно и Ани да се постреснала? Thinking

# 179
Момичета, да се оплача, на Неди днес сутринта пишо червен, подут и болезнен  Cry Заведох го веднага на лекар, поеха ни прегледа ни доктора, каза, че е с фимоза и ще ни препрати на специалист, но ще отнеме време Sad Предписа клотримазол и промиви чести..Той си пишка без проблеми и не се оплаква много..На някое от момченцата да се е случвало? Ние щяхме да ходим да го забелват в бг, но нали ни вадиха и сливици и имахме и боледувания нонстоп, та не стигнах до там  Confused Оф дано помогне този крем и промивките SadSadSad

Общи условия

Активация на акаунт