Морска, невероятен сладкиш е Елица, не мога да й се нагледам, много е нежна
Браво за постижението!
А Теди е толкова очарователен бати, че думи нямам

Ади, доколкото съм чела за бактериите (в носа по-специално), при изолирането им трябва да се лекуват всички носители/заразени, защото може след лечението пак да се прихване при контакт. В детската градина не виждам как може да се опазим, за много от родителите някаква си там бактерия не е проблем, не тъпчат децата с антибиотик заради това (почти цитирам една майка, с която говорих по темата), нищо, че предизвиква упорита хрема. Аз съм сигурна, че Мая има някаква бактерия в носа и мисля да я мажа с Бакторбан назален, ама все забравям да купя, като съм около аптека.
А тук днес е денят на Сан Николо. Облечен като Дядо Коледа идва и носи на децата шоколад, ако са били послушни и захарни въгленчета, ако не са слушали. Та днес очаквам Мая да е много развълнувана от срещата
Всички деца, ще получат и от двете неща, разбира се НИе вчера бяхме на предколеден обяд с децата и родителите от групата на Мая, беше ми интересно и полезно
Едно от децата дойде и вика: "Като играем, Мая ми говори на български, обаче аз всичко разбирам"
, оправия няма докато сама не си изгради имунитет/ изпитано от личен опит/. Дано Ивон е силна и бързо да я пребори. Ако стане нетърпимо положението слагам Гаразон, Коларгол или нещо друго на АБоснова, но отдавна съм махнала с ръка
.
.
.
Нито чува какво обяснявам нито се интересува, то си пищи и си иска неговото ... Кажете кога минава това и как да ускорим минаването му
. Дано да не се провали партито на детето, че от месец го чака.